Home » goochelaar » Zoete inval in SugarCity

Zoete inval in SugarCity

Tijdens een optreden als tafelgoochelaar voor Spaarne Gasthuis liep ik samen met collega goochelaar Justin Vliegenthart tussen pakweg 2000 gasten rond om het publiek te vermaken. Op zo’n groot evenement is het wel prettig als je er niet alleen voor staat, met Justin in de zaal ben ik gerust dat het goed zal komen!

Goochelaars Justin en Jordi

SugarCity voor Actieve Vrije Tijd

Op het voormalige terrein van de CSM Suikerfabriek in Halfweg bruist het van activiteit in de vele kantoorruimtes en ruimtes voor shows en andere evenementen. Deze locatie ligt tussen Amsterdam en Haarlem in met een goede bereikbaarheid. Gelukkig maar, want met de 2000 gasten van het Spaarne Gasthuis was het een komen en gaan van mensen.

Spaarne Gasthuis

Met meerdere locaties en uitenlopende medische specialismen is Spaarne Gasthuis een bekende naam in Haarlem en omgeving. Als (voormalig) stralingsdeskundige draag ik de medische sector een warm hart toe, dat maakt een optreden voor deze organisatie extra bijzonder. Voor dit evenement werd er gekozen voor “tafelgoochelen”, dan begeef ik me onder de gasten voor kleine, intieme optredens voor slechts enkele personen per keer. Dat is veel persoonlijker dan een podium act, het is wel een uitdaging om iedereen aandacht te geven.

Justin Vliegenthart

Daarom is het tijdens dit soort grote evenementen prettig wanneer je samen kunt werken met een collega waar je op kunt vertrouwen. Dat zit wel goed met Justin Vliegenthart, de populaire goochelaar uit Brabant die garant staat voor topamusement. Hij won tweemaal de Grote (B)Ereprijs NK goochelen en werkt net als ikzelf graag met close-up magic, waar je als gast direct bij staat. Let op, want Justin is ook een begaafd zakkenroller, gelukkig geeft hij zijn “buit” later weer netjes terug!

Goochelaar Justin Vliegenthart

Optreden bij Maanlicht

Hoewel we als Goochelaar Jordi en Goochelaar Justin best een leuk duo vormen, gebruiken we onze stem toch liever voor een praatje maken dan om een liedje mee te zingen. Geen nood, want zangeres Maan is een winnaar van The Voice of Holland, ze zong de sterren van de hemel tijdens deze avond. Marco Borsato was destijds haar coach, die kan zeker trots zijn op dit talent uit Bergen.

Maan en Goochelaar Jordi

Met een tafelgoochelaar in de buurt wordt een groot evenement voor duizenden gasten toch een intieme belevenis, het was een prachtige avond volop magische verrassingen!

Andere blog artikelen

  • magische borrel

    Netwerken is voor de één een heerlijk feestje. Gezellig met een borrel in de hand kennismaken met andere professionals en vertegenwoordigers van uiteenlopende bedrijven, stichtingen…

  • Dit optreden was voor Seafood Connection. Dit vishandel bedrijf had een leuk feest georganiseerd in Restaurant De Boet in Urk. Ik begon dit optreden met het…

  • Illusies aan tafel

    In wereld van magie zijn er grote illusies die plaatsvinden op een podium met lichteffecten, rookmachines, harde muziek en aantrekkelijke assistentes. Daarnaast zijn er kleine…

door | jun 3, 2018 | goochelaar, optredens

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *