Home » goochelaar » Wordt het tijd voor een artiest aan huis?

Wordt het tijd voor een artiest aan huis?

De bel gaat, wie zal dat zijn? Een artiest natuurlijk. Net zoals je in plaats van de bioscoop thuis een film kunt kijken is het ook mogelijk om top entertainment in huis te halen. Veel artiesten treden namelijk op tijdens verjaardagsfeesten, jubilea of andere kleine evenementen. Denk aan een clown, zanger of goochelaar. Welke artiest staat er binnenkort bij jou op de stoep?

Artiest aan huis

Clown voor de deur

In plaats van oude afleveringen kijken van Bassie en Adriaan op de televisie is het toch veel leuker om een echte clown uit te nodigen op een kinderfeestje? Er zijn tegenwoordig veel meer clowns dan de bekende figuren met rode neus, witte schmink en wollige pruik. Zo zijn er artistieke schmink clowns, er zijn clowns die kunnen jongleren of ballonfiguren maken voor alle gasten. Als je jonge kinderen wilt vermaken dan is een clown zeker een goede optie.

Zanger voor de deur

Ben je helemaal wild van vinyl of is Spotify meer jouw ding? Waarom nodig je bij een feestje niet eens een echte zanger of zangeres uit? De grote namen kosten een klein fortuin maar je zult verbaasd staan van minder bekende artiesten die de sterren van de hemel zingen voor een bescheiden tarief. Met eigen gitaar of een muzieksysteem zingen ze alle hits waar jouw gasten van zullen genieten. Als het een tuinfeest betreft dan kun je het zangtalent ook buiten laten optreden. Dan kan de hele buurt meegenieten!

Goochelaar voor de deur

Dit is een artiest die ook zonder podium het publiek kan vermaken. Een stapel kaarten of een vork uit de keukenlade is al voldoende om alle gasten te verbazen. Een extra voordeel van een goochelaar is dat deze vorm van entertainment geschikt is voor jong en oud. Niet alle acts lenen zich voor een huiskamer, die verdwijntruc met olifanten kun je beter schrappen. Alleen al die drollen zijn funest voor het tapijt! Wil je iets speciaals onthullen? Laat de goochelaar dit verwerken in de act, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Met carnaval staat er een paard in de gang, de rest van het jaar staat er een artiest aan de deur! Welk entertainment is bij jou welkom?

Andere blog artikelen

door | mrt 10, 2022 | goochelaar, Goochelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *