Home » Referenties » Uri Geller

Uri Geller

De nieuwe URI GELLER woont gewoon in Nederland!!

Mijn bedrijf HvV-Entertainment heeft dit weekend Jordi laten optreden op een feest in Wanneperveen. Het was een feest met een gemêleerd gezelschap! Alvorens de URI GELLER act kwam heeft Jordi de gasten eerst vermaakt met het tafel goochelen. Alle gasten waren dol enthousiast, de vingervlugheid was door niemand te ontdekken, en als ze dachten dat ze het wisten dan liet Jordi zien dat ze helemaal in de verkeerde hoek zaten. Rond de klok van 22.00 uur ging Jordi lepels buigen. Echt ongelofelijk. Het waren gewone lepels, en de ene na de andere lepel kreeg een hoek van 90 graden. ECHT GEWELDIG!! Ook thee/ koffielepeltjes waren niet veilig voor Jordi.
Ik ben blij dat Jordi voor HvV-Entertainment 12 en 13 november weer zal optreden, tijdens de Love en Marriage Beurs in de IJSSELHALLEN in Zwolle, waar hij voor Bruidsmode Dynasty uit Zwolle op de beurs zijn kunsten zal vertonen.
Leuk dat wij een samenwerking hebben, en ik zal waar mogelijk Jordi inzetten op bruiloften, beurzen verjaardagen, maar ook op kindershows. TOP.


door | apr 29, 2013

0 reacties