Home » Referenties » Jordi laat de Zonnebloemgasten genieten

Jordi laat de Zonnebloemgasten genieten

De Zonnebloemafdeling Eerbeek/Hall heeft voor de tweede keer in successie “Doe mee Diner in Eerbeek “ georganiseerd. Bij dit evenement worden de gasten van de Zonnebloem uitgenodigd door plaatselijke sponsoren, die het diner betalen en tevens hun tafelheer of tafeldame zijn op de betreffende avond. De reden van deze actie is gelegen in het feit, dat voor veel mensen uit de doelgroep van de Zonnebloem het persoonlijk contact met en deelname aan het maatschappelijk leven niet zo vanzelfsprekend meer is.

Alle aanwezigen lieten zich het diner dan ook goed smaken en deze avond kreeg nog meer kleur door een verrassend optreden van de Tafelgoochelaar Jordi.
Tussen de gerechten door kwam de tafelgoochelaar langs alle tafels en vertoonde daar zijn onnavolgbare trucs met kaarten en touwtjes. Vele aanwezigen vielen van de ene in de andere verbazing en konden hun ogen niet geloven bij het optreden van de magische entertainer Jordi. Ook het College van B&W had zich aangemeld als sponsor. De burgemeester Alex van Hedel liet in zijn spontane toespraak weten graag Jordi in het College te willen opnemen als ondersteuning voor de Wethouder, die financiën in zijn portefeuille heeft. Want zo liet de burgervader weten, dat hij Jordi in staat acht om genoeg geld te kunnen toveren, dat de gemeente goed kan gebruiken. De gasten van de Zonnebloem hebben deze avond met volle teugen genoten van het optreden van de tafelgoochelaar en zullen nog lang nagenieten van deze boeiende avond.

door | sep 16, 2014

0 reacties