Home » Referenties » Goochelaar voor het kindercomité groessen

Goochelaar voor het kindercomité groessen

Nogmaals dank voor de aanwezigheid en je optreden tijdens ons feest op Koninginnedag 2012 mede daardoor is het een geslaagde dag geweest voor de kinderen maar natuurlijk ook voor de andere mensen uit Groessen en omstreken..

Ik had vooraf contact met je opgenomen en heb dit als prettig ervaren. Vond het ook erg fijn dat je al vroeg aanwezig was.

Over jouw optreden kan ik zeggen dat de kinderen hiervan alleen maar hebben genoten en wij vonden het mooi om te zien hoe je de kinderen bij je act betrokken hebt. Nu waren de kinderen toch het middelpunt van de show. Ook de ouders zijn aan hun trekken gekomen. Je zou vooraf denken dat ouders er niet zoveel aan zouden hebben omdat het een kindershow was, maar niets is minder waar. Ouders stonden vaak met open mond te kijken en vroegen zich regelmatig af hoe iets zou kunnen gebeuren waarnaar ze toch echt stonden te kijken. Geweldig. Al met al heb ik veel goede en positieve reacties te horen gekregen en wil je nogmaals danken voor je inzet en optreden.
Mochten wij in de toekomst nog een goochelaar nodig hebben dan neem ik zeker contact met je op.

door | apr 30, 2013

0 reacties