Home » Referenties » Beursgoochelaar voor Inmac

Beursgoochelaar voor Inmac

IJsselmuiden“Inmac is een IT leverancier en levert IT producten voordelig, deskundig en snel aan (groot) zakelijke eindgebruikers. Jaarlijks organiseren wij het Inmac MeetingPoint Event voor onze klanten. Het is een beurs waar toonaangevende IT fabrikanten in een stand hun nieuwste innovatieve IT producten en technologieën presenteren.
Om klanten langer op de beurs te houden en om te zorgen dat elke stand voldoende aandacht van klanten kreeg hebben we beursgoochelaar Jordi ingehuurd voor een stukje entertainment. Hij liep tussen het publiek langs de stands en heeft iedereen verrast. Daar waar het even iets rustiger was zorgde hij voor voldoende publiek. Ook vlak voor de afsluiting heeft hij een eind act verzorgd. Echt super goed.
Het is een aanrader om Jordi in te huren als publiekstrekker. Zijn professionaliteit, zijn vrolijke persoonlijkheid, zakelijke uitstraling en zijn goede kennis van goochelen zijn sterke eigenschappen van Jordi .
Jordi heeft op ons Event een duidelijke bijdrage geleverd aan de positieve en tevreden reacties van zowel de bezoekers als onze partners in de stands.

door | apr 28, 2013

0 reacties