Home » Referenties

Referenties

Topvermaak!

Voor het jubileumfeest heeft Jordi anderhalf uur lang onze gasten aan tafel en in de zaal vermaakt. De trucs waren super en de mensen (jong en oud) waren heel enthousiast. Bedankt Jordi!

Bijzondere herinnering

Jordi, je hebt ons een onvergetelijke middag bezorgd. Een indrukwekkende goochel show thuis. De papa van mijn dochtertje is ongeneeslijk ziek. Voor een laatste wens van hem om met haar nog een uitje te kunnen ervaren heb je ons een herinnering bezorgd die we altijd...

A very good magician

I hired Jordi to act as a magician during a birthday party for children 8-10y old. Jordi's show was pretty impressive and Jordi was very approachable and knew how to raise the interest along the children. All in all, this was a very enjoyable experience.

Top goochelaar

Afgelopen vrijdagavond 16-12 hadden wij met ons bedrijf een kerstfeest op Kasteel de Schaffelaar waarbij we Jordi hadden uitgenodigd om de entertainment te verzorgen. De reacties van ons personeel waren erg lovend en wij zelf waren ook onder de indruk van zijn trucs....

Super

Op 17-12-‘22 een klein tafel optreden mogen zien van Jordi, erg onder de indruk van zijn kunst en kunde, je denk dat je het door hebt maar alle schijn bedriegt. Ervan genoten.

Wat een feest

Mijn vader werd negentig en gaf een feest. Wat hij niet wist was dat wij goochelaar Jordi hadden uitgenodigd. Wat een topper is dat! Met zijn trucs heeft hij de gasten van jong tot oud doen verbazen, laten lachen en twijfelen aan zichzelf… Echt een aanrader!