Home » Referenties

Referenties

Super leuk

Hoi Jordi, hier een berichtje van Eigenwijs, de meiden personeel en ouders en ik vonden het super leuk, nog veel na lol gehad, nog super bedankt.

Groot en klein genoot!

Kinderen en ook de volwassenen genoten van het optreden van Jordi. Bedoeld als extraatje voor de kinderen tijdens onze familiereünie bleken ook de volwassenen geïntrigeerd door zijn optreden. Jordi, bedankt het was erg leuk.

Humor en goochelen

Jordi is een gezellige toevoeging aan je feest. Super coole trucs op een hele ontspannen manier gebracht. Je staat er met je neus bovenop terwijl er onverklaarbare dingen gebeuren…. Heel vet!

In één woord geweldig

Tijdens ons buurtfeest heeft Jordi 2 uur rondgelopen tussen de mensen. Kinderen werden vermaakt met ballonnen en goocheltrucs maar ook de volwassenen werden niet vergeten. Met zijn droge humor en zijn onnavolgbare trucs heeft hij ons buurtfeest compleet gemaakt....

Een tafel goochelaar voor elke gelegenheid

Jordi heeft ons 40-jarig huwelijksfeest nog leuker gemaakt met zijn enthousiaste en interactieve optreden. Hij had een leuk scala aan trucs, waar kinderen en volwassenen plezier aan beleefden. Een van onze kleinkinderen gaf aan ook goochelaar te willen worden. Wij...

Ook voor ouderen

Ik werk in een kloostergemeenschap van zusters waarvan de gemiddelde leeftijd momenteel 88 is. Jordi, je hebt het erg goed gedaan. We hebben het heel gezellig gehad. Buiten je geweldige onbegrijpelijke trucs weet je ook sfeer te brengen. Hartelijke bedankt!

Top act!

Bij Jordi weet je wat je krijgt en toch blijf je altijd weer verrast dat je overal met je neus boven op staat en toch niet door hebt wat er gebeurd. Ook de manier waarop Jordi het publiek bij de acts betrekt is heel natuurlijk en ongedwongen. Top act!

Geweldige show!

In een half uur laat goochelaar Jordi zowel de leerlingen van groep 1 als de leerlingen van groep 8 een verrassende show meemaken. De trucs roepen verbazing op. Ook het aanwezige team van leerkrachten heeft zich laten verrassen. Een vingervlugge en empatische...

Een aanrader!

Goochelaar Jordi heeft op ons personeelsfeest voor veel verbazing ("ik sta er met mijn neus bovenop") en plezier gezorgd met zijn snelle trucs, knappe kaarthandelingen en leuke humor. Echt een toegevoegde waarde wat mij betreft op elk feest of evenement. Een aanrader!