Home » Referenties

Referenties

Geweldige optreden

Jordi heeft gisteren voor de tweede keer bij ons in het verzorgingshuis opgetreden. En het zal zeker niet de laatste keer zijn, wat hebben wij en onze bewoners genoten van zijn optreden.

Waanzinnig leuke Goochelaar!

Jordi heeft 3 shows gegeven op onze basisschool. En echt iedereen heeft genoten! De kinderen (en leerkrachten) hebben het er nog lang over gehad hoe dat ene trucje toch in elkaar steekt. Jordi de Goochelaar is een dikke aanrader!

Top goochelaar!

Wij hebben Jordi gevraagd om tijdens onze vrijwilligersavond op te komen optreden. Hij mengde zich tussen de mensen en heeft iedereen geamuseerd met zijn trucs. Alleen maar positieve reacties ontvangen voor hem. Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een goede...

Jingle Ball GM – dé tafelgoochelaar

En wat hadden we een 'Ball' met Jordi. Jordi heeft ons kerstdiner compleet gemaakt met zijn fascinerende goocheltrucjes. We stonden erbij en keken er met ongeloof naar :)! Wat hebben we genoten en gelachen. Jordi is professioneel en een aanrader voor op elk feestje.

Magische kerstontbijten

Tijdens onze kerstontbijten voor medewerkers heeft Jordi aan tafel verschillende trucs laten zien. De groepen varieerde van 8 tot 85 gasten. Alle gasten waren diep onder de indruk en hebben heel veel plezier gehad! De samenwerking verliep heel prettig, hij is...

Wouw

Tijdens het eindejaarsfeest van onze organisatie heeft Jordi twee uur rond gelopen tussen de collega's en zijn kunsten laten zien. Wij snappen nog steeds niet hoe de kaart met handtekening in zijn portemonnee terecht is gekomen.

Superleuk

Dat hij kan goochelen is zeker waar. Maar het is ook een ware entertainer met zijn gevatte humor. Wij hebben ons, tijdens het gezamenlijk kerstontbijt op het werk, verbaast maar ook flink gelachen. Dank je wel!

Je kijkt je ogen uit

Je kijkt bovenop de handen van goochelaar Jordi, maar het ontgaat je volledig wat hij allemaal doet. Daarbij babbelt hij je onderhoudend door de goocheltrucs heen, zodat je ook nog eens lekker afgeleid raakt. Zo leuk om voor de gek te worden gehouden. Heel knap wat...