Tafelgoochelaar

Tafelgoochelaar nodig?

tafelgoochelaarVerrijk uw evenement met de kunsten van tafelgoochelaar Jordi. Of het nou een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, borrel, of familiefeest is, met een tafelgoochelaar is het hoe dan ook een succes. Met zijn vliegensvlugge trucs zal Jordi al uw gasten versteld doen staan. Door jarenlange ervaring heeft goochelaar Jordi voor elke aangelegenheid trucs in huis en is uw evenement verzekerd van topentertainment. Wellicht herinnert u zich nog wel een goochelshow tijdens een kinderfeestje jaren geleden en verwacht u dat u nu u volwassen bent de goocheltrucs nu meteen door zal hebben. Goochelaar Jordi zal u echter verbluffen met zijn kunsten. U zult ontdekken dat zelfs als u er met uw neus bovenop staat nog niet snapt hoe hij het doet.

 

Brede ervaring

Illusies aan tafelJordi zit alweer ruim twintig jaar in het vak en ontvangt niet voor niets zoveel positieve reacties. Met een enorme ervaring in een breed scala van gelegenheden weet hij van elk evenement een succes te maken. Zowel het publiek als collega’s zijn zeer lovend over zijn kunsten en hij heeft al meerdere prijzen in de wacht gesleept. Door de vele ervaring kan goochelaar Jordi zijn trucs perfect laten aansluiten op uw wensen. Zowel voor jongere als voor oudere gasten heeft hij een heleboel interessants in petto. In overleg is er van alles mogelijk dus schroom niet om aan te geven wat u graag zou willen.

 

Succes verzekerd

goochelaar voor magisch entertainmentTijdens uw evenement zal tafelgoochelaar Jordi zich mengen met het publiek en zo zijn kunsten aan elke tafel vertonen. Er ontstaat een onvergetelijk samenspel tussen uw gasten en de tafelgoochelaar waardoor uw feest sowieso een succes wordt, wat voor gelegenheid het ook is. Het is niet eens nodig dat er tafels staan want als deze niet aanwezig zijn, voert Jordi net zo makkelijk zijn trucs lopend tussen uw gasten uit. Met hem op uw evenement bent u dus verzekerd van een vermakelijke dag!

Boek nu!

Bel 023 – 5444297


Shapeways Feest

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi is op ons 7 jarig bestaand feest gekomen op vrijdag 17 juli. Iedereen heeft enorm genoten. Wij staan nog perplex van hoe sommige dingen kunnen !! Echt een aanrader voor een feest. Jordi heeft veel geduld en is super vriendelijk. Helemaal TOP ! In 2 uur tijd zo’n 80 mensen kunnen entertainen.

door Antoinette van Shapeways

Perfecte aanvulling

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wij hebben Jordi op 24 januari en 2 februari 2017 geboekt om onze klanten te entertainen tijdens een wijnproeverij met bijpassende hapjes. Jordi mengde zich onopvallend tussen onze klanten en begon met verbazingwekkende mooie trucs.
De volgende dag ontvingen wij per mail lovende reacties van onze klanten. Jordi enorm bedankt voor je trucs en humor!! Hartelijke groet, Sander

door Sander Goris van Fris & Rein Schoonmaakdiensten

Geweldig!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Ongelofelijk wat er gebeurde…terwijl we er toch allemaal met ons neus bovenop stonden…..Jordi is een Uitstekende aanvulling op ons evenement geweest! Bedankt!

door Josien de la Croix van Uitstekend geregeld
Lees alle reacties

Een goede collega tafelgoochelaar uit oostenrijk is Zauberer Robert.

 

Tafelgoochelaar 15 juli 2012

Recente berichten

Blog