Tafelgoochelaar Jordi maakt van elk evenement een feest

Wat doet een tafelgoochelaar?

Zoals de naam al doet vermoeden zal een tafelgoochelaar vaak plaatsnemen aan een tafel. Bijvoorbeeld op een bruiloft tijdens het trouwfeest, op een beurs, bijeenkomst of ander evenement. Het betreft doorgaans kleine trucs waarbij de toeschouwer deel uitmaakt van de act. De combinatie van goochelaar Jordi, een stok kaarten en enthousiaste omstanders staat garant voor een glimlach, een schaterlach en een blik van verwondering. Tafelgoochelen is de meest persoonlijke en intieme vorm van magie, en daarmee misschien ook wel de meest interessante vorm van entertainment.

Tafelgoochelen

Er zijn vele vormen van goochelen, van grote illusies op het podium tot kleine trucs op straat. Tafelgoochelen is een zeer populaire variant binnen de wereld van magie vanwege het persoonlijke karakter, en de interactie met het publiek. Goochelaar Jordi heeft zich toegelegd op deze bijzondere manier van entertainment, dat op elk evenement, feest of andere gelegenheid de sfeer zal verhogen. Een tafel is niet eens nodig, ook lopend tussen de gasten is Jordi helemaal in zijn element.

Tafelgoochelen is geschikt voor onder andere:

Op welk evenement wil jij Jordi uitnodigen? Neem direct contact op!

tafelgoochelaar Jordi tijdens een bedrijfsfeest

Brede ervaring

Jordi zit alweer ruim twintig jaar in het vak en ontvangt niet voor niets zoveel positieve reacties. Van optredens in de huiskamer tot grote bedrijven, hij weet van elk evenement een succes te maken. Zowel het publiek als collega’s zijn zeer lovend over zijn kunsten en hij heeft al meerdere prijzen in de wacht gesleept. Jordi heeft optredens gedaan voor diverse TV programma’s en als casino goochelaar is hij door het hele land te zien op vrachtwagens, busjes, billboards en door middel van een livestream soms op meerdere plekken tegelijk!

tafelgoochelen tijdens personeelsfeest

Geschikt voor alle leeftijden

Hoe kies je amusement voor een brede doelgroep? Neem je een clown met ballonnen, een “Barbershop Kwartet” of een degenslikker? De tafelgoochelaar is overal op zijn plaats, voor jong en oud, op een casual feestje en tijdens een chique gala diner. Goochelaar Jordi presenteert zich altijd in zijn herkenbare smoking. Hij heeft ook een traditionele hoge hoed, al wordt deze niet altijd gedragen. Daarmee is hij overal opvallend onopvallend, Jordi past zich als een kameleon aan voor elk publiek. Kinderen voelen zich ouder wanneer hij een truc uitlegt, volwassenen voelen zich weer even een kind.

tafelgoochelen op school

Goochelaar Jordi zorgt voor een snufje magie

Bij een diner verwacht je peper en zout op tafel, een goochelaar is wellicht niet het eerste waar je aan denkt. Toch is het juist dat snufje magie op een middag of avond die de spanning kan breken, en de sfeer tafel voor tafel, van persoon tot persoon zal transformeren. Wanneer je op zoek bent naar professioneel entertainment voor een evenement kun je direct contact opnemen met goochelaar Jordi, de tafel is optioneel!

Boek nu!

Bel 023 – 5444297


Shapeways Feest

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi is op ons 7 jarig bestaand feest gekomen op vrijdag 17 juli. Iedereen heeft enorm genoten. Wij staan nog perplex van hoe sommige dingen kunnen !! Echt een aanrader voor een feest. Jordi heeft veel geduld en is super vriendelijk. Helemaal TOP ! In 2 uur tijd zo’n 80 mensen kunnen entertainen.

door Antoinette van Shapeways

Perfecte aanvulling

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wij hebben Jordi op 24 januari en 2 februari 2017 geboekt om onze klanten te entertainen tijdens een wijnproeverij met bijpassende hapjes. Jordi mengde zich onopvallend tussen onze klanten en begon met verbazingwekkende mooie trucs.
De volgende dag ontvingen wij per mail lovende reacties van onze klanten. Jordi enorm bedankt voor je trucs en humor!! Hartelijke groet, Sander

door Sander Goris van Fris & Rein Schoonmaakdiensten

Geweldig!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Ongelofelijk wat er gebeurde…terwijl we er toch allemaal met ons neus bovenop stonden…..Jordi is een Uitstekende aanvulling op ons evenement geweest! Bedankt!

door Josien de la Croix van Uitstekend geregeld
Lees alle reacties

Lees ook eens deze blog artikelen:

blog tafelgoochelaarClose up goochelaar

illusies aan tafel

Magisch Bedrijfsfeest

Andere artikelen over tafelgoochelen

Tafelgoochelaar Jordi maakt van elk evenement een feest 15 juli 2012

Recente berichten

Blog