Strandgoochelen

Straatgoochelen is een bekend fenomeen dat ook wel “Street Magic” genoemd wordt. Ditmaal mocht ik tweemaal strandgoochelen voor Raad & Daad evenementen. Gelukkig hoefde ik niet in zwembroek te verschijnen, hoe zou ik dan kaarten uit mijn mouw kunnen toveren?

Raad & Daad

Beide evenementen werden georganiseerd door evenementenbureau Raad & Daad, een groep creatievelingen die allerlei soorten evenementen op een unieke wijze invulling geeft. Zo hebben ze eerder dit jaar een Roaring Twenties bedrijfsfeest georganiseerd, helemaal in de stijl van de jaren twintig van de vorige eeuw. Ik was zelf ook aanwezig tijdens dit indrukwekkende evenement waar ik even terug in de tijd leek te stappen. Tot de DJ begon aan zijn set, toen stond ik weer met beide benen in dit millennium.

kaarttruc

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Voor zowel een event organiser als voor een artiest is het fijn wanneer er foto’s en filmpjes gemaakt worden tijdens een evenement. Niet alleen als promotie van onze diensten, maar ook om de reacties te zien van de omstanders die je op het moment zelf vaak mist. Raad & Daad stuurde me daarom deze foto:

Beachclub Indigo

Beach Party

Op 5 september trad ik op tijdens een personeelsevenement op de Beachclub Indigo in Scheveningen. Een prachtige locatie pal aan het strand. Tijdens dit event vond er een Kick-Off plaats waarin de Missie & Visie gepresenteerd werd aan de gasten. Na een lange dag werden de aanwezigen getrakteerd op een feestelijke borrel met de goochelkunsten van ondergetekende. Dit zou mijn eerste strandgoochelact zijn van deze maand, maar niet de laatste!

goochelaar Jordi Scheveningen

Food Festival

Op 12 september stond ik op Watergoed Strandclub & Evenementenlocatie. Dit was een bekende locatie voor me, ik trad hier al eerder op voor SIDN. Lees er meer over in de Nieuwsbrief van juli 2019. Ditmaal trad ik op tijdens een bedrijfsevenement met circa 550 gasten. Na het congres in de sfeer van een foodtruck festival mocht ik de mensen vermaken met mijn goocheltrucs. Waar eten is, zijn er ook vorken. En als goochelaar is dat een uitstekende gelegenheid om die vork ‘mentaal’ te verbuigen. Toch maar met de handen eten dan, of ergens een plastic vorkje vandaan toveren…

Optreden Watergoed Strandclub

Na mijn vakantie op het eiland Menorca naar het strand in Scheveningen. Een nieuwe carrière als strandgoochelaar klinkt eigenlijk wel heel aantrekkelijk. Misschien moet ik tijdens de volgens nieuwjaarsduik over water lopen als stunt?

Lees ook onderstaande reactie van Raad & Daad over mijn optredens:

Succes gegarandeerd

sterren

Met Jordi op je evenement is succes gegarandeerd! Of het nu een personeels- en of relatie evenement is, Jordi is een graag geziene gast op al onze evenementen. Samenwerking is altijd top.

door Jolanda Slee van Raad & Daad evenementen

Andere blog artikelen

  • nieuwsbrief september

    Zo, de zomervakantie is alweer voorbij dus we gaan weer hard aan het werk! Laten we nog even terugkijken naar de afgelopen 2 maanden, want…

  • Pepijn

    Er wordt me regelmatig gevraagd hoe ik goochelaar ben geworden. Mijn verhaal is in grote lijnen gelijk aan veel professionele goochelaars. In dit artikel vertel…

  • trucs met een camera

    Met digitale effecten kun je tegenwoordig thuis filmpjes maken waar ze vroeger in Hollywood alleen van konden dromen. Toch hoef je niet altijd een luxe…

Geef een reactie