Shows op maat

goochelaar tilburgU heeft nog niet het juiste entertainment gevonden voor uw feest of evenement? U heeft enigszins een idee van hoe u uw gasten wilt vermaken, maar weet nog niet hoe u dit plaatje compleet kunt maken.

Neem gerust contact op met Goochelaar Jordi om uw wensen te bespreken. Hij wil graag meewerken om te zorgen voor een geslaagd evenement. De trucs en de acts kunnen zo aangepast worden, dat deze perfect passen in het programma. Goochelaar Jordi kan tijdens het tafelgoochelen humoristische trucs laten zien, waarbij uw gasten zich tegelijkertijd verbazen over de snelheid waarmee ze gefopt worden.

Heeft u ook al gedacht aan een goochelworkshop? Hierbij maken uw gasten spelenderwijs kennis met de wereld van het goochelen, zodat zij hun enthousiasme mee naar huis nemen door hun geslaagde goocheltruc in hun eigen gezelschap te kunnen vertonen.

Tafelgoochelen is eveneens te combineren met een centrale act. Deze centrale act kan afgestemd worden op uw wensen en het thema van uw feest.

Uw promotiemateriaal kan in alle facetten van het goochelen gebruikt worden. Geef uw wensen door en Goochelaar Jordi zorgt voor een onvergetelijk evenement.

Bekijk de video:

 

Goochelaar Jordi from Goochelaar Jordi on Vimeo.