Centrale Act

Goochelaar Jordi staat vooral bekend voor zijn zogeheten “tafelgoochelen”. Dat zijn kleinschalige goocheltrucs die met één of enkele personen plaatsvinden. Het is ook mogelijk om deze act samen te boeken met een centrale act. Dit is een uitgebreide act voor een groter publiek.

Wat houdt een centrale goochel act in?

centrale-act-portfolioEen centrale act is een voorstelling die opgevoerd wordt voor een groep toeschouwers. Dit kan een school zijn met kinderen, publiek tijdens een evenement of gasten tijdens een beurs. Vaak wordt deze act uitgevoerd op een podium, als deze niet aanwezig is, bijvoorbeeld in de huiselijke sfeer wordt de act daar op aangepast. Een Centrale act heeft dezelfde humoristische en persoonlijke stijl waar goochelaar Jordi om bekend staat met zijn tafelgoochelact. Ook bij een grotere voorstelling is er veel interactie met het publiek. Regelmatig worden er assistenten op de bühne geroepen om goochelaar Jordi bij te staan. Dit kan een leerling zijn op een basisschool, Jordi zorgt dat het kind de gelegenheid krijgt zich een echte magiër te voelen. Of juist de directeur van de school, die even op zijn plaats wordt gezet door de goochelaar in het nette pak. Omdat goochelaar Jordi een gast is die een “neutrale” rol vervult is het leuk en uitdagend om autoriteitsfiguren in de act op te nemen. Denk aan team building waar de teamleider op het podium mag verschijnen als assistent. Uiteraard gaat er iets mis. Dit soort interacties kunnen spontaan zijn, maar kunnen ook vooraf worden besproken om de act helemaal te laten passen bij de gelegenheid.

Een centrale act is maatwerk

Er is geen kooi nodig voor witte tijgers, een extra brandverzekering staat ook niet in de voorwaarden. De centrale act van goochelaar Jordi biedt een aantal publieksvriendelijke trucs die op vrijwel elke locatie uitvoerbaar zijn. Uiteindelijk is deze centrale act een verhaal dat wordt verteld door goochelaar Jordi. Hij neemt het publiek, groot of klein, even mee naar een magische wereld waar alles kan. Samen met de opdrachtgever bepaalt hij de juiste voorstelling met de grootste impact. Voor kinderen, volwassenen, mensen met een beperking of senioren, elke groep die je kunt verzinnen.

Tafelgoochelen en een centrale act vormen een ideale combinatie

centrale act en tafelgoochelenAfhankelijk van de situatie kan één act volstaan. In vele gevallen is de combinatie van zowel tafelgoochelen als een centrale goochel act een perfecte manier om het live entertainment volledig in te richten. Daarbij is het mogelijk om te starten meteen centrale act, vervolgens zal goochelaar Jordi zich in het publiek mengen. Het is ook mogelijk om eerst een aantal individuele trucs te vertonen om daarna af te sluiten met een indrukwekkende centrale act. Zo geef je de gasten een memorabele herinnering mee.

Boek een centrale goochel act voor elke evenement

Als je goochelaar Jordi alleen kent van zijn bekende tafelgoochelact die hij opvoert op evenementen en feesten is het zeer de moeite waard informatie op te vragen over een centrale act. Het is een uitstekende aanvulling op de individuele trucs, en op maat samen te stellen voor elke gelegenheid van elke omvang. Neem contact op met goochelaar Jordi voor meer informatie.

Boek nu!

Bel 023 – 5444297