Bruiloft goochelaar

Bruiloftgoochelaar

bruiloftsgoochelaar-slideMaak van uw huwelijk een extra bijzondere dag met een bruiloftgoochelaar. Elke bruiloft is een unieke gebeurtenis en een hoogtepunt in je leven. Goochelaar Jordi staat graag voor u klaar om dit een extra magisch moment te maken. Als bruiloftgoochelaar is hij er speciaal voor u, dus in overleg is er van alles mogelijk. Door zijn jarenlange ervaring past Jordi zich gemakkelijk aan aan alle leeftijden en heeft hij zowel trucs die interessant zijn voor kinderen als trucs voor volwassenen. Zo biedt hij voor iedereen persoonlijk vermaak op uw feest en maakt het voor alle gasten een dag die nog lang bij zal blijven.

Goochelaar Jordi

Na ruim twintig jaar goochelen heeft Jordi een schat aan goochelervaring op allerlei gelegenheden, zoals evenementen, beurzen en partijen. Niet alleen het publiek is enthousiast over zijn optredens, ook door collega’s wordt hij zeer gewaardeerd. Naast vele positieve reacties, is zijn goochelwerk dan ook bekroond met meerdere prijzen. Jordi weet uit eigen ervaring hoe belangrijk de huwelijksdag is. Het entertainment op uw huwelijksdag is bij hem dus zeker in goede handen.

Mogelijkheden

goochelaar trouwfeestOmdat goochelaar Jordi er speciaal is om van uw huwelijksdag een extra feestelijke aangelegenheid te maken, kunt u zelf aangeven wat uw wensen zijn. In overleg kan het entertainment zo aangepast worden dat het perfect aansluit bij uw ideeën. Jordi kan bijvoorbeeld op de feestlocatie langs de tafels lopen en interessante tafelgoocheltrucs vertonen aan al uw gasten. Daarnaast is het mogelijk om een centrale act te vertonen die voor alle gasten tegelijk te zien is. Deze act kan naar eigen wens worden opgezet zodat het helemaal past bij uw smaak of thema. Tot slot voegt goochelaar Jordi desgewenst ook aan uw huwelijksceremonie extra magie toe en wordt dit moment echt iets om nooit te vergeten.


Jordi is ook te boeken voor trouwfeesten, zoals een 25 of 50 jarig huwelijksfeest.

Boek nu!

Bel 023 – 5444297

[divider]

Top attractie!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi heeft ons 12,5 jarig huwelijksfeest opgeleukt met zijn goocheltrucs. Geweldig hoe hij elke groepje wist te verbazen met zijn magie en top hoe hij de kinderen er bij betrok met de dierenballons als kers op de taart. Echt een top attractie voor elk evenement, hoe groot of klein ook. Jordi heeft er afgelopen zaterdag fans bij gekregen!

door Joyce van Herk

Goochelaar bruiloft

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wij hebben Goochelaar Jordi uitgenodigd op onze bruiloft, om onze gasten te vermaken met zijn goocheltrucs. Dit was echt een daverend succes, naast dat Jordi verbluffend goed kan goochelen, is hij een hele goede entertainer die iedereen kan vermaken. Jordi gaat van opa’s en oma’s naar een vriendengroep, hij vermaakt hierbij ook de mensen met een biertje op.

Op onze bruiloft deed hij een centrale act. Fantastisch gewoon! Iedereen genoot van de humor en niemand snapte iets van de trucs.

Wij kunnen dus ook iedereen aanraden Jordi te boeken!

 

door Joke Kooistra Zorg dat uw bruiloft ook een daverend succes wordt! Boek Goochelaar Jordi.

Fantastische show

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wij willen Goochelaar Jordi nog even bedanken voor de fantastische show die hij 3 juni op onze bruiloft heeft gegeven! Wat kan hij goochelen zeg, de gasten en wij stonden er versteld van hoe goed hij is. Wij hebben een fantastische dag gehad en daar heeft hij ook aan bijgedragen!

door Don en Fredy Sabee