Beursgoochelaar huren?

beursgoochelaar-portfolioLaat uw stand op de beurs eruit springen met beursgoochelaar Jordi! Iedereen kent ze wel, beurzen met talloze stands waartussen je al snel geen onderscheid meer kunt maken. Met de aanwezigheid van beursgoochelaar Jordi bij uw stand trekt u op een zeer originele en positieve manier de aandacht en zal iedereen zich uw bedrijf, stand of product extra goed herinneren. Goochelaar Jordi heeft jarenlange ervaring in verschillende vormen van goochelen en ontvangt van zowel publiek als collega’s vele lovende reacties. Hij heeft op talloze beurzen gestaan en weet dan ook als geen ander hoe hij met vliegensvlugge goocheltrucs het publiek versteld kan doen staan. Zo laat u met uw bedrijf een onvergetelijke indruk achter.

Speciaal voor uw product

Natuurlijk is er een grote verscheidenheid in bedrijven en producten die gepromoot kunnen worden. Door zijn grote ervaring past Jordi echter met gemak zijn trucs aan aan het product en het publiek om ze perfect aan te laten sluiten op de wensen van uw bedrijf. In overleg is er van alles mogelijk dus maak gerust een afspraak met Jordi om de mogelijkheden te bespreken. U kunt bijvoorbeeld denken aan een interactieve act van beursgoochelaar Jordi waarin uw promotiemateriaal verwerkt is of uw boodschap kan verpakt worden in een interessante truc. Met zijn kunsten laat Jordi uw klanten versteld staan en toont ze van dichtbij hoe bijzonder uw product is.

Positieve associatie

Door beursgoochelaar Jordi zal uw product op unieke wijze opvallen tijdens de beurs. Door uw bedrijf te combineren met een leuke en verbazingwekkende truc zullen bezoekers uw bedrijfsnaam of product blijven associëren met iets positiefs. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het tegelijk aanbieden van een product en iets positiefs zorgt dat het product gekoppeld wordt aan een positief gevoel. Een ideale manier dus om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Boek nu!

Bel 023 – 5444297

[divider]

Leest u eens de onderstaande reacties om een beeld te krijgen wat Jordi voor u kan betekenen.

Heel goede keuze!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

We hebben met Jordi een heel goede keuze gemaakt. Leuke optredens en Jordi denkt ook op een creatieve manier mee in het betrekken van onze bedrijfsnaam en activiteiten in zijn trucs.
Complimenten en onze dank daarvoor!

door M. de Pater van Hoffelijk Financieel N.V.

Onvoorstelbaar goed!!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Gisteren op de logistiek beurs jou voor de eerste keer ontmoet. Je manier van mensen benaderen voor een goocheltruc, je enthousiastme, dat sprak ons erg aan en we hebben dan ook ons verstand staan te verkijken. Je bent echt goed!! En ook je humor erbij, helemaal top!!
Vandaag tegen vele mensen nog verteld over je acts. Echt een aanrader voor mensen die een feestje hebben en graag wat entertainment willen. Dan is goochelaar Jordi een perfecte keuze waar je geen spijt van zal krijgen. Wij wensen jou ontzettend veel succes en we bewaren je visite kaartje. Hopelijk kan je dan een keer bij ons komen goochelen.
Groetjes van Robert Heidi en Jeroen van der Heijden uit Beek en Donk

door Heidi van der Heijden van Hepal palletrecycling

Fabelachtig!

4 “ster”“ster”“ster”“ster”

In de week van 10 t/m 13 november heeft Visser Vakmensen deelgenomen aan de Logistica Beurs te Utrecht. Gedurende deze beurs heb jij diverse bezoekers mogen trakteren op fantastische en fabelachtige goocheltrucs.
Vele bezoekers van onze stand hebben raadselachtig maar met grote bewondering gekeken naar jouw goocheltrucs en zich afgevraagd “Hoe is het mogelijk?” Wij hebben in ieder geval zeer positieve reacties mogen ontvangen en het is zeker een succes geweest. Jouw bijdrage heeft zeker een goede schwung gegeven aan het geheel. Namens Visser Vakmensen willen wij jou bedanken voor het geboden entertainment!

door Sales-Team van Visser Vakmensen
Als productiebedrijf of logistiek dienstverlener heb je voor piekmomenten snel goede krachten nodig? Waar haal je op korte termijn ervaren en deskundige personeel vandaan dat ook nog naadloos bij jouw bedrijf aansluit? Visser Vakmensen detacheert steigerbouwers en logistieke vakmensen. Visser Vakmensen is gevestigd in Apeldoorn en in Enschede.

reacties beursgoochelaar