Shows & Acts

Goochelen is vermaak voor jong en oud. Met trucs die variëren van enorme illusies tot kleinschalige trucjes en van grote podia tot in de kleinste huiskamers. Kies voor een magische belevenis voor iedere gelegenheid. Hier zijn de acts waar je Goochelaar Jordi voor kunt boeken. Neem direct contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

tafelgoochelaar

Tafelgoochelaar

Dit is misschien wel de meest populaire vorm van goochelen. Je zit er met je neus bovenop en toch zie je niet hoe de truc in elkaar zit! Iedere gast aan tafel kan zich verheugen op een privé act terwijl de rest van het gezelschap kan meegenieten.

Beursgoochelaar

Trek meer bezoekers naar je stand met een beursgoochelaar. Met Goochelaar Jordi aan je zijde stromen bezoekers toe om verrast te worden. Koppel het aan een promotionele actie, verzin samen met Jordi een magisch thema om producten of diensten op een bijzondere wijze voor het voetlicht te plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kindergoochelaar

Hoe houd je de aandacht van een groep kinderen vast? Met de Magic For Kids show natuurlijk! Goochelaar Jordi betrekt kinderen bij de show als assistenten met een act die geschikt is voor alle leeftijden. Tijdens de hilarische kindershow heb je even geen kind meer aan de jonge gasten…

Goochelaar Kinderfeestje

Goochelaar Kinderfeestje

Goochelen is kinderspel, geen kind kan de magie van een goochelaar weerstaan. Kinderen zijn misschien wel het meest uitdagende publiek voor goochelaars omdat ze trucs heel snel doorzien. Het wordt zeker een magische interactieve act waar ook de ouders van zullen genieten!

Duo Magic

Duo Magic

Dubbel zoveel entertainment met twee topartiesten die elkaar feilloos aanvoelen én aanvullen. Martijn Martell en Goochelaar Jordi zijn twee solo goochelaars die samen onverslaanbaar zijn als duo. Naast goocheltrucs is het ook mogelijk om ballonvouwen te combineren bij de Duo Magic act.

Gambling Magic

Gambling Magic

Ben jij iemand die wel van een gokje houdt? Met Goochelaar Jordi win je zelfs als je verliest want vermaak is gegarandeerd met Gambling Magic. Iedere interactie aan de ‘magische tafel’ is volledig uniek en onverklaarbaar. Daag deze professionele misleider uit voor een duel met vrolijke afloop!

Bruiloftgoochelaar

Bruiloftgoochelaar

Daar komt de bruid, de bruidegom en natuurlijk de bruiloftgoochelaar. Familie en vrienden zullen ook een magische dag beleven omdat Goochelaar Jordi zijn opwachting zal maken. Iedereen zal zich vermaken dankzij de betoverende trucs, een leuke tie-in met het bruidspaar is zeker een aanrader voor deze act.

Workshop goochelen

Workshop goochelen

De meest gestelde vraag aan Goochelaar Jordi is “hoe doe je dat toch?”. De erecode van de Magische Kring verbiedt het om de geheimen achter goocheltrucs te onthullen. Toch durft Jordi het aan om de basistechnieken uit te leggen aan aspirant-goochelaars. Dit is dé gangmaker tijdens een feestje of team-bundling event.

Centrale Act

Centrale Act

Eventjes alle neuzen in dezelfde richting met een centrale goochelaar voor een klein of groot publiek. Tijdens een evenement of feestelijke gelegenheid, op maat samengesteld op basis van het thema. Zo maak je van ieder evenement een magisch schouwspel.