Boekingen:   023-5444297   info@dutchmagic.nl

Reacties Workshop

Boeiend voor 4 tot 80 jaar!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi heeft bij ons familiefeest opgetreden. Twee uur lang heeft hij eigen trucs afgewisseld met een workshop. We hadden een groep met zo’n veertig mensen, variërend in de leeftijd van 4 tot 80 jaar. Wat ik knap van Jordi vind, is dat iedereen de hele show geboeid bleef kijken. Het waren niet alleen de trucs maar ook zijn manier van presenteren en inspelen op de groep die geweldig waren. Meerdere keren werd er iemand uit het publiek gehaald voor een truc, hilarische momenten leverde dat op. Na afloop van de show nam Jordi nog alle tijd voor de kinderen. Al met al heel erg geslaagd, een aanrader voor zowel jong als oud. Jordi, nogmaals bedankt!

door Samantha van Pelt

Goochelworkshop

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Een tijdje geleden heb ik bij Jordi een goochelworkshop gevolgd.
Ik vond dit heel erg leuk en ook heel erg leerzaam.

Ik heb verschillende trucs geleerd maar ook hoe ik een truc het beste kan presenteren.

Super veel geleerd dus!

Gr Jaron

door Jaron Lammertink

Workshop voor kinderopvang Piko

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Hoi Jordi,
De workshop is als erg leuk ervaren.
We hebben erg veel lol gehad en petje af voor jouw,
met al die gierende dames om je heen 🙂
Bedankt voor je workshop !!


door Daphne Wolters van Kinderopvang Piko

Workshop goochelen

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

In Januari heb ik een workshop goochelen gevolgd bij Goochelaar Jordi. Het was zeer leerzaam en de tijd vloog voorbij. Jordi laat niet alleen trucs zien, maar legt ook uit hoe je hem het beste en leukste kunt brengen bij je publiek.
Ik heb inmiddels mijn trucjes al laten zien op een paar feestjes, is altijd leuk want je hebt altijd iets te doen.
Ik denk dat de workshops van Jordi zeer geschikt zijn voor een ieder die wat leuks wil hebben op een feestje, maar ook zeker wel voor groepen zoals personeelsfeesten en vrijgezellendagen.

door Ronald Kieftenbeld

Workshop ballonvouwen

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Op donderdag 15 september was het de dag van de pedagogisch medewerkers. Als oudercommissie van een kinderdagverblijf in Zundert wilden we voor de leidsters een leuke workshop organiseren die zowel leuk is als waar de leidsters in hun werk nog wat aan hebben! Het idee was om dit jaar een workshop ballonvouwen te doen. Via internet kwamen we bij Jordi terecht. De afspraken waren snel en in wederzijds goed overleg gemaakt.
De workshop is uitstekend bevallen bij zowel de leidsters als de aanwezigen van de oudercommissie. Jordi wist zijn publiek goed te boeien. De workshop zat goed in elkaar. Het niveau sloot goed aan bij het niveau van ons als beginnelingen en het geleerde was prima in de praktijk toe te passen. De dagen daarna zijn de leidsters meteen met de kinderen aan de slag gegaan en nu (half oktober) hebben de leidsters het nog steeds over de workshop. Zeker voor herhaling vatbaar dus! Jordi, bedankt voor je inzet en de leuke avond en graag tot ziens.

 

door Twan Zopfi van Surplus kinderopvang
Reacties Workshop 15 augustus 2016

Recente berichten

Blog