Reacties Tafelgoochelen

Topper!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Gisteren avond bij de (her)opening van het Fair Play Casino in Rotterdam (Coolsingel) stond Jordi weer te schitteren. Hij vermaakt zijn gasten op een enorme plezierige manier. Verbaasde gezichten blijven achter 🙂
De chemie tussen Jordi en de Fair Play gasten is uniek. Een goochelaar die met zoveel passie zijn vak uitoefent en de mensen laat verwonderen verdiend 5 sterren. Topper ben je Jordi! Komt ook nog een mooi stukje op de website Onetime over je.

door Armijn van Onetime

Magic Gambling Night Fairplay Valkenburg

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Fair Play Valkenburg is de afgelopen maanden flink verbouwd. In combinatie met de alcoholvergunning die sinds kort in gebruik is genomen hebben we op 29 juli een heropening georganiseerd in combinatie met een Magic Gamling Night. Twee uur lang heeft Goochelaar Jordi voor verbijsterde bezoekers gezorgd. De positieve reacties zorgde voor veel toestroom waarbij hij twee uur lang constant de aanwezige bezoekers wist te imponeren en te entertainen met zijn vingervlugge kaarttrucs. De reacties waren zeer positief en we kunnen spreken van een zeer geslaagde avond die absoluut voor herhaling vatbaar is!

door Martijn Paas van Fair Play Valkenburg

Super!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Onlangs hebben we een netwerkborrel voor onze klanten georganiseerd. Jordi heeft hier voor twee uur lang het entertainment verzorgd. We hebben heel veel complimenten gekregen over hoe leuk mensen het vonden. Het was echt een toegevoegde waarde voor het event.

door Jessica K. van De Coop & Haegen

Prima

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi trad 24 juni op bij de viering van ons 50 jarige huwelijk met ca. 100 gasten en een handjevol kleinkinderen. Zijn performance was, zoals gebruikelijk, boeiend en verrassend waarbij hij de kleinkinderen enigszins op afstand wist te houden zodat alle gasten volop van zijn kunsten konden genieten!

door Alexander qq

Goochelaar Jordi

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Echt fantastisch. Een hele charmante man, maakt er echt een show van. En laat de kijker verbaasd achter.

door Rea Cappon

FANTASTISCH!!!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wat een fantastische goochelaar; nog nooit eerder zo’n goede show gezien. Hij laat je meedoen, leuke interactie, hij is hartelijk, professioneel, leuke man en wat een kunstenaar! Hij maakte de avond, welke een diner was, helemaal compleet!

door Stefanie Van Rossem

Waanzinnig

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Super hoe Jordi van heel dichtbij zijn goochelkunsten laat zien en me bleef verrassen… wat een waanzinnige goochelaar en entertainer!

door Marijne Gerson

Amazing

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wow, Jordi weet iedereen te verbazen en te verrassen! Een gegarandeerd succes.

door E Hamelink

Fantastisch!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wat heb ik genoten! Je wist iedereen mee te slepen met jouw enthousiasme èn verbaasd achter te laten! In één woord geweldig!

door Antonella A

Jordi, dank voor een geweldige avond!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi was tijdens ons diner ‘live entertainment’ aan tafel. Wanneer ik naar de foto’s kijk die zijn gemaakt wanneer Jordi zijn kunsten vertoond zie ik letterlijk open monden en ogen met grote verbazing. Een hele gezellige en mooie aanvulling op het diner. Het maakte de avond compleet! Jordi dank je wel!

door Monique Schuit

Super Avond

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi heeft onze gasten in verbazing achter gelaten. Echt een topper!

door Timo Zuidgeest

Enthousiasme alom

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi voelt zijn publiek en de sfeer perfect aan. Ik heb erg veel enthousiaste reacties van onze relaties ontvangen en kan iedereen Jordi aanraden voor een leuke toevoeging aan uw feest.

door Chris Jansen van MBM

Bizar!!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

De titel zegt het al!
Bizar is het enige juiste woord.
Diverse (kaart) trucs gezien (en slachtoffer geweest).
Onbegrijpelijk hoe Jordi de werkelijkheid in de maling neemt!
Zeker een hele leuke aanrader!

door Alidaan van Losenoord van Van Losenoord Schildersbedrijf

Personeelsfeest Jan van Ee

4 “ster”“ster”“ster”“ster”

Hallo Jordi,
We hebben een super leuke avond gehad, iedereen was enthousiast.
Ook was iedereen onder de indruk van je goochel kunsten, er is nog veel over nagepraat.
We hebben als organisatie ook erg veel complimentjes gehad, echt super leuk!
Nog bedankt voor de leuke act, was een leuke aanvulling op onze feestavond.
Groetjes Jacinta.

door Jacinta Veldhuizen van Jan van Ee

Magisch moment tijdens familieweekend

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi is langs geweest tijdens ons familieweekend, heerlijk in de zon buiten verzameld om Jordi heen. 12 kinderen en meer dan 20 volwassenen. En wat was het leuk! Zowel voor jong als oud! De kids zijn zeer enthousiast en waren al helemaal door het dolle heen toen de ballonnen tevoorschijn kwamen.
Ik zou Jordi aan eenieder aanraden.

door Judith van Zessen

Ge-wel-dig!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Een geweldige goochelaar! Zelfs de simpelste trucs toonde grote verbazing op alle gezichten! Wij hebben Jordi geboekt voor ons personeelsfeest (90 personen). Wat kreeg Jordi de mensen enthousiast en wat is hij vingervlug!
Een echte aanrader voor iedereen!

door Sharon Sonneveld van Van Der Ende Groep

Verbijsterende trucs

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Ben nog steeds verbijsterd over de trucs!
Ongelofelijk, super goed!

door Sanne Strobos
Reactie op het optreden tijdens de jonge ambtenarendag in Breda.

Mooie toevoeging aan de dag!

4 “ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi heeft voor de jonge ambtenarendag een geweldige toevoeging gebracht aan onze dag. Imagine the world turns… magisch en vingervlug! Dankjewel!

door Marieke Schreuders van Stichting Jonge Ambtenarendag

Ingenieus!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Tijdens onze Open Dag bij SOS International Amsterdam heeft Jordi Jansen de bezoekers tussen de mensen doorlopend uitermate leuk ge-entertaind met zijn ingenieuze en verbazingwekkende goocheltrucs.
Je mond valt open van verbazing, steeds weer. Vol humor ziet hij kans om onopvallend opvallend en andersom aanwezig te zijn, tovert een ‘smile’ op eenieders gezicht en geeft daarmee een leuke schwung aan het evenement. Kortom, Jordi is een leuke, representatieve persoonlijkheid die je er graag bij wilt hebben. Dank je Jordi!

door Ellen van Trigt van SOS International Amsterdam

Gezien op Zaterdag 28.1.2017

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Goochelaar Jordi verzorgde, afwisselend met de culinaire invullingen van Restaurant Le Moulin te Castricum, de intermezzo’s op voortreffelijke wijze. Tijdens deze verjaardags party kreeg hij na afloop van zijn optreden een staande ovatie. De gasten werden op een spontane, humoristische manier betrokken bij de vele trucages.
Zijn manier van Goochelen met de hoofdletter G, was uniek en voor de gasten, die op goochelgebied al heel wat gewend waren, een bijzondere en verfrissende ervaring. Duidelijk verstaanbaar, adrem improviserend en de uitvoering van de onverklaarbare trucs verdienen een 5 sterren waardering *****.
Jordi, bedankt voor je professionele inzet, warme persoonlijkheid en perfecte uitvoering. Graag tot een volgende keer… van harte aanbevolen.

door Ben Sierhuis van Sierhuis Events
meer verrassingen ? Kijk op www.sierhuisevents.nl
Reacties Tafelgoochelen 15 augustus 2016

Recente berichten

Blog