Boekingen:   023-5444297   info@dutchmagic.nl

Reacties Kindergoochelen

Fantastisch

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi is een geweldige goochelaar! Hij brengt een hele leuke en professionele show met veel humor voor jong en oud. Wij mochten van 20 blije kinderen genieten en hebben zelf ook genoten. Dank je wel Jordi!!

door Kirsten P

Fantastisch optreden!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

De kinderen uit Wit Rusland hebben een onvergetelijke middag gehad!
Goochelaar Jordi was geweldig!

door H van Wessel

Verbazingwekkend! Voor jong èn oud!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Goochelaar bij Nanny en ZoOp een groot bedrijfsfeest was Jordi aanwezig om de aanwezige kids te entertainen met goochelen en ballonfiguren.
Wat een groot succes!!
De hele avond had hij kinderen om zich heen en de ouders kwamen ook regelmatig even kijken.
Zowel de ballonnen, die binnen 10 seconden tot een hondje werden gevouwen, als de trucs vielen goed in de smaak!

Hij is vliegensvlug met speelkaarten, maar zelfs wanneer hij de ‘truc’ vervolgens langzaam laat zien heb je geen idee hoe hij het voor elkaar krijgt!
Als we weer een goochelaar zoeken weten we bij wie we moeten zijn!

door Susanne van Nanny & Zo
Met ons gezellige team van party- en eventnanny's verzorgen wij professionele kinderopvang en kinderactiviteiten bij feesten en evenementen in heel Nederland en België.

Entertainment voor de hele school

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

In mei 2016 was goochelaar Jordi bij ons op school in onze jubileum feestweek. Hij heeft twee shows gegeven voor twee verschillende leeftijdsgroepen (groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8) en dat was ontzettend leuk! De kinderen hebben genoten van alle goocheltrucs, de grapjes en de interactie tussen goochelaar en publiek. Goochelaar Jordi zet in korte tijd een te gekke show neer waarbij de input van de kinderen zorgt voor veel hilariteit. Wij kijken terug op een super geslaagde ochtend!

door Krista Aarts van KBS De Wisselaar

Geweldige Magische Goochelaar!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

We waren op zoek naar een proffessionele goochelaar voor het feest van onze jarige zoon. We hebben in het verleden vaker leuke feesten gegeven met iets bijzonders dus konden we ook dit keer niet achterblijven. Jordi was de enige die voldeed aan onze verwachtingen dus kozen we hem. Wat een show was het! Vanaf de eerste tot de laatste seconde zaten de kids én volwassenen gekluisterd. Spectaculaire illusies waar we maar geen vat op konden krijgen die werden gedaan met een hoop humor. Na het kindergedeelte ging Jordi nog langs bij de groepjes volwassenen in het huis. Zo hoefde niemand iets te missen. Het was echt een waanzinnige ervaring. Door Jordi is ons feest dit jaar helemaal overtroffen. Onze familie en vrienden hebben het er nog steeds over. Bedankt Jordi en ga zo door!

door Cher

Top!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Het was top! Veel enthousiaste reacties en m’n ouders vonden het ook geslaagd! 1 vd kinderen vroeg komt de tovenaar nog terug, die had ook zo genoten. Dank je wel!

door Karen Van Gelder

Geslaagd kinderfeestje!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Goochelaar Jordi kwam op tijd, zelfs beetje te vroeg, op het kinderfeestje van onze dochter. De meiden en jongens hadden er zin in en gingen er voor zitten. Jordi betrok ze bij zijn optreden en maakte er een interactieve show van. Ze gingen er helemaal in op. Ze vonden het prachtig. Het was zeer geslaagd! Een top show. De jarige was helemaal blij. Jordi bedankt!

 

door Frank Smalberg

MAGISCH

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi je hebt het kinderfeestje van onze dochter Sarah fantastisch, magisch en gezellig gemaakt. Je betrokkenheid bij de kinderen en je leuke trucs zorgden dat de kinderen ademloos naar je zaten te kijken en ze bleven maar zeggen: hoe kan dat nou? hoe kan dat nou? GEWELDIG!!
Onze dochter, haar vriendinnen en wij genieten nog elke minuut na, dit was een kinderfeestje dat ze nooit zal vergeten. DANK JE WEL!!

door Rosewitha

Goochelpiet bij KRO-NCRV

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Ha Jordi, wat was je een geweldige goochelpiet op ons Sinterklaasfeest! De kinderen (en de ouders stiekem ook) hebben enorm genoten. Ik hoor hier alleen maar positieve berichten. Hartstikke bedankt voor je professionele optreden! Hartelijke groeten, Cindy

door Cindy Schriek van AKN

Super!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Goochelaar Jordi heeft een super bijdrage geleverd aan het Pieten Festival in Deventer. Met zijn leuke goocheltrucs boeide hij zowel de kindertjes als de ouders. Soms op het podium, soms ook gewoon tussen het winkelende publiek in; hij deed iedereen versteld staan! Wij hebben alweer geboekt voor volgend jaar!

door Alex Hogeslag van Winkelhart van Colmschate

Geslaagd kinderfeestje!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Kinderfeestjes zitten vaak vol drukte, maar met de goochelshow van Jordi waren ze allemaal stil. Vol verbazing zat iedereen te kijken naar jouw trucs en we kregen zelfs de kans om de magie van dichtbij te ervaren. Ondanks dat, snappen ze hier nog altijd niet hoe je dat deed. De kinderen hebben er enorm van genoten en zijn nog altijd bezig met goochelen!

door Josephien

Dank en applaus

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi , Dank je wel voor je geweldig optreden op onze gezamenlijke verjaardag. Het was fantastisch zoals je iedereen erbij betrok en vooral hoe je inspeelde op de kinderen. De kinderen straalden en wij volwassenen hebben allemaal zeer genoten. De verbazing van een ieder: met de neus er bovenop staan en toch niet zien hoe t werkt… Super! Het was op alle vlakken TOP. Dank je wel.
En we zeggen het voort.

door Nera Cordes

Jong en oud genoten

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Goochelaar Jordi heeft voor een geweldige en onvergetelijke verjaardagspartij van onze zoon (6) bezorgd. Iedereen (kids en ouders) hebben ademloos gekeken maar ook hard gelachen om het optreden. Fantastische trucs met veel humor gebracht en het publiek op leuke wijze betrokken. Iedereen verbaasd en blij achtergelaten. Echt een aanrader!

door Michel en Mariska

Magic for Kids show: Geweldig!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi kwam bij Yamaha als ‘voorprogramma’ tijdens ons sinterklaasfeest. Hij heeft de kinderen (en de volwassenen!) 45 minuten lang geboeid met zijn trucs maar vooral ook met de manier hoe hij met de kinderen omging. Het was voor iedereen ontzettend leuk en een doorslaand succes.
Jordi overlegt vooraf om welke gelegenheid het ging, en in ons geval moest er een zwarte piet meegoochelen en dat mislukte natuurlijk opzettelijk 🙂
Conclusie: zeer professioneel en vermakelijk.

kindergoochelaar

door Mark Lucassen van Yamaha Motor Europe

Kinderfeestje

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Gister een erg leuk optreden van Jordi gehad op het kinderfeestje van mijn zoon. Het waren allemaal kinderen van 4,5 en 6 jaar en ze hebben het erg leuk gehad. Ook veel leuke reacties van ouders gekregen omdat de kinderen thuis ook nog erg enthousiast waren over Jordi.

Mijn zoon zei al gelijk dat Jordi volgend jaar weer moet komen.

Dank je wel Jordi voor een geslaagd eerste feestje van Tycho en wie weet volgend jaar en alle jaren daarna weer.

Gr. Frouke en Tycho

door Frouke Ook een geslaagd kinderfeestje? Boek goochelaar Jordi!

Sinterklaasfeest bij de Kas Bank

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Hallo Jordi,
Wil je nog even hartelijk bedanken voor een fantastisch optreden voor al de kids. We kregen en krijgen nog steeds ontzettende leuke reacties binnen van onze collega’s. Wil je nog even vertellen hoe geweldig ik het vond toen er een kindje heel stoer haar vinger de lucht in deed en ze mocht komen van jouw hierop werd de kleine meid heel verlegen en pakte haar vader, waarop je gelijk reageerde dat je ook toevallig twee personen nodig had zo super vond ik dat. Nogmaals Jordi ontzettend bedankt voor deze geweldige ochtend bij de Kas Bank afgelopen zaterdag 30 november 2013.

 

door Ria Hooghiemstra en Marjan Vijfhuizen van KAS BANK Bent u ook op zoek naar een leuke kindershow? Boek goochelaar Jordi!
KAS BANK N.V. is de onafhankelijke Europese specialist in effectendienstverlening en risico- en rapportagediensten aan professionele partijen in de pensioen- en effectenwereld.

Goochelen kinderfeestje

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Bedankt voor jouw erg leuke optreden! Je hebt de kids doen verbazen en laten lachen met jouw gave trucs.
En dat ze mochten meedoen met een truc vonden ze geweldig.
We hebben allemaal genoten!!

door Sharon & Jorgen & Iven

Topshow!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Geachte goochelaar Jordi,
Hierbij wil ik u hartelijk danken voor het optreden voor de verjaardag van mijn dochtertje. Zij en haar vriendjes hebben er van genoten. Ze hebben nog dagen nagepraat over alle trucs, en hoe het allemaal kon, en helemaal hoe je van papiertjes koekjes kan bakken. Ontzettend leuk om te zien hoe u alle kinderen zo lang kon boeien. Een echte topshow! Ze wil dat u weer komt volgend jaar.

door G. van Leeuwen

Tafelgoochelen samen met kindergoochelen

4 “ster”“ster”“ster”“ster”

Hallo Jordi,
Iedereen heeft genoten van je optredens. De gasten waren verrast en blij met je tafelbezoekjes en de kinderen hebben het er nu nog over. Klasse !

 

door Joop en Leida de Bruijn

Goochelaar basisschool

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Ha Jordi,
Nogmaals bedankt voor je geweldige optreden. De kinderen zijn er super enthousiast over en zelfs de ‘stoere jongens’ uit groep 8 waren helemaal onder de indruk.

Iedereen kijkt terug op een erg geslaagde opening, mede dankzij jouw optreden.

 

door Marian van der Slikke van OBS 'De Klepper'
Reacties Kindergoochelen 15 augustus 2016

Recente berichten

Blog