Boekingen:   023-5444297   info@dutchmagic.nl

Reacties Beursgoochelen

Europort 2017

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wat een boefje, die Jordi! Op een of andere manier wist hij mij en mijn collega telkens weer op het verkeerde been te zetten. Mochten we enigszins de illusie hebben gehad de opzienbarende fratsen van Jordi door te hebben, dit werd vrijwel direct de grond in geboord door de mij nog niet bekende taferelen die zich op Europort 2017 in Rotterdam hebben afgespeeld. Als kers op het toetje kregen we nog een kaartspel toe ook; al is het mij vooralsnog niet gelukt om de kaarten uit het pakje te krijgen zonder hiervoor een poging te wagen, laat staan ze te behandelen zoals hij dit alleen lijkt te kunnen. Chapeau!

door Peter Timmers van Elycio Tekst & Vertaling

Top

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Behoort tot een van de beste goochelaars.
Je bek valt open; klasse!

door Hans Hagendoorn

Heel goede keuze!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

We hebben met Jordi een heel goede keuze gemaakt. Leuke optredens en Jordi denkt ook op een creatieve manier mee in het betrekken van onze bedrijfsnaam en activiteiten in zijn trucs.
Complimenten en onze dank daarvoor!

door M. de Pater van Hoffelijk Financieel N.V.

Geweldig

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Ik ben op de beurs geweest in Eindhoven, het is niet normaal hoe verbaasd je bent na het zien van het goochelen. Ik stond helemaal perplex! Het is knap en niet te zien hoe Jordi het doet. Ik ben er nog steeds mee bezig, geweldig!
Er zit ook nog humor bij,  ik vond het helemaal top!

door Sander van Biezenmortel bruist

Fabelachtig!

4 “ster”“ster”“ster”“ster”

In de week van 10 t/m 13 november heeft Visser Vakmensen deelgenomen aan de Logistica Beurs te Utrecht. Gedurende deze beurs heb jij diverse bezoekers mogen trakteren op fantastische en fabelachtige goocheltrucs.
Vele bezoekers van onze stand hebben raadselachtig maar met grote bewondering gekeken naar jouw goocheltrucs en zich afgevraagd “Hoe is het mogelijk?” Wij hebben in ieder geval zeer positieve reacties mogen ontvangen en het is zeker een succes geweest. Jouw bijdrage heeft zeker een goede schwung gegeven aan het geheel. Namens Visser Vakmensen willen wij jou bedanken voor het geboden entertainment!

door Sales-Team van Visser Vakmensen
Als productiebedrijf of logistiek dienstverlener heb je voor piekmomenten snel goede krachten nodig? Waar haal je op korte termijn ervaren en deskundige personeel vandaan dat ook nog naadloos bij jouw bedrijf aansluit? Visser Vakmensen detacheert steigerbouwers en logistieke vakmensen. Visser Vakmensen is gevestigd in Apeldoorn en in Enschede.

Onvoorstelbaar goed!!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Gisteren op de logistiek beurs jou voor de eerste keer ontmoet. Je manier van mensen benaderen voor een goocheltruc, je enthousiastme, dat sprak ons erg aan en we hebben dan ook ons verstand staan te verkijken. Je bent echt goed!! En ook je humor erbij, helemaal top!!
Vandaag tegen vele mensen nog verteld over je acts. Echt een aanrader voor mensen die een feestje hebben en graag wat entertainment willen. Dan is goochelaar Jordi een perfecte keuze waar je geen spijt van zal krijgen. Wij wensen jou ontzettend veel succes en we bewaren je visite kaartje. Hopelijk kan je dan een keer bij ons komen goochelen.
Groetjes van Robert Heidi en Jeroen van der Heijden uit Beek en Donk

door Heidi van der Heijden van Hepal palletrecycling

Superleuk!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wij hadden tijdens Deventer Marktplein het geluk naast de stand van Amazing te staan. Amazing had Goochelaar Jordi ingehuurd om meer mensen naar hun stand te trekken. De aanloop was zo groot dat wij daar als buren ook van konden profiteren!

Jordi is representatief, professioneel en uniek! Dus wil je ook meer bezoekers naar je beursstand, potentiële klanten langer bij je stand houden en je onderscheiden van de concurrentie? Dan dragen de onnavolgbare goocheltrucs van Goochelaar Jordi daar zeker aan bij!

door Roel Elsman van KNOX Facebook marketing
KNOX bereikt meer. Wij helpen bedrijven bij het opzetten van effectieve Facebook campagnes. Met behulp van innovatieve tools als retargeting, lookalike en dayparting weten wij de juiste doelgroep op het juiste moment te bereiken!

Onder de indruk

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

In Enschede hebben we Jordi aan het werk gezien als beursgoochelaar! We zijn nu nog steeds onder de indruk van de ware goochelaarskunsten die hij aan ons heeft getoond. Keep on the good job!

door Ton Heerze van Webton
Webton ontwerpt, bouwt en beheert websites. Mooi om te zien en fijn om mee te werken. Specialist in webdesign, webshops, zoekmachine marketing en linkbuilding.

Waanzin

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Tijdens Deventer marktplein mochten mochten wij Jordi aanschouwen.
Onze ogen vielen ons uit de oogkassen. Bliksemvlug deze vent!
Van de ene verbazing in de andere, mooie vent!

door Koen Francken

Leuk en professioneel

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wij hebben gebruik gemaakt van de kunsten van Jordi tijdens een beurs. Jordi doet dit zeer entertaining, professioneel, en komt na wat hij belooft. Zelfstandig, zakelijk, vriendelijk en effectief.

door J.W. Offringa van Amazing
Amazing Mixed Media Minds bouwt online en offline aan sterke merken en communicatie campagnes.

Beursgoochelaar voor Veolia

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Goochelaar Jordi was een aanwinst bij ons op de beurs.
Plezier en werk, een goede combi.
Wat is hij toch goed in zijn vak! Volgend jaar zeker weer.

door Miranda Bakkeren van Veolia Water Solutions & Technologies Netherlands B.V. Ook een beursgoochelaar nodig? Neem vrijblijvend contact op!
Veolia Water Solutions & Technologies Industrial Operations heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van innovatieve en succesvolle outsourcingcontracten alsook in het opbouwen van langetermijnrelaties met industriële klanten.

Beursgoochelaar Trouwbeurs

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Beursgoochelaar Jordi doet aanstaande bruidjes verstelt staan

Op 12 en 13 November heeft Jordi Jansen op de Love & Marriage Beurs in de IJsselhallen gestaan in de stand van Dynasty Bruidsmode. Alle aanstaande bruidjes die een bezoek kwamen nemen bij Dynasty Bruidsmode, werden niet alleen verrast door de mooie bruidsjaponnen die Dynasty Bruidsmode ten toon stelde maar ook door de goochelkunsten van beursgoochelaar Jordi. Het was dus voor de andere bruidshuizen, die ook op de beurs stonden, erg vervelend dat het daar niet zo druk was als bij Bruidsmode Dynasty Het was meteen een gezellige sfeer in de stand van Dynasty Bruidsmode. De combinatie was natuurlijk erg goed, want wat is er nou mooier om op jou huwelijksdag je gasten te verrassen met de tafel-goochel kunsten van Jordi.
Beste Jordi, namens de opdrachtgever Bruidsmode Dynasty mag ik jou bedanken voor de leuke, gezellige en lachwekkende uren die je bij hun in de stand tot stand hebt doorgebracht.

 

door Henri van Velzen van HvV-Entertainment

Beursgoochelaar voor Inmac

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

IJsselmuiden“Inmac is een IT leverancier en levert IT producten voordelig, deskundig en snel aan (groot) zakelijke eindgebruikers. Jaarlijks organiseren wij het Inmac MeetingPoint Event voor onze klanten. Het is een beurs waar toonaangevende IT fabrikanten in een stand hun nieuwste innovatieve IT producten en technologieën presenteren.
Om klanten langer op de beurs te houden en om te zorgen dat elke stand voldoende aandacht van klanten kreeg hebben we beursgoochelaar Jordi ingehuurd voor een stukje entertainment. Hij liep tussen het publiek langs de stands en heeft iedereen verrast. Daar waar het even iets rustiger was zorgde hij voor voldoende publiek. Ook vlak voor de afsluiting heeft hij een eind act verzorgd. Echt super goed.
Het is een aanrader om Jordi in te huren als publiekstrekker. Zijn professionaliteit, zijn vrolijke persoonlijkheid, zakelijke uitstraling en zijn goede kennis van goochelen zijn sterke eigenschappen van Jordi .
Jordi heeft op ons Event een duidelijke bijdrage geleverd aan de positieve en tevreden reacties van zowel de bezoekers als onze partners in de stands.

door Dilia van Vliet van Inmac Wilt u Goochelaar Jordi ook als publiekstrekker? Neem dan eens contact op!

Beursgoochelaar voor Cablon Medical

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Op een grote medische beurs was ons doel het introduceren van enkele nieuwe producten aan potentiële klanten.
Aangezien het altijd lastig is op zo`n grote beurs bezoekers op je stand te krijgen besloten wij Beursgoochelaar Jordi Jansen in te huren als publiekstrekker.
Wij vonden Jordi via Google onder Beursgoochelaar en besloten het erop te wagen aangezien we iets extra`s wilde bieden ipv passief op klanten `wachten`.
In eerste instantie waren we nog vrij sceptisch maar al na 15 minuten ontstond er een natuurlijke aanloop van mensen die vervolgens weer anderen deed interesseren in de plotselinge toeloop naar ons bedrijf en producten.
Dit sneeuwbal effect ging 3 dagen door waarmee jaloerse blikken van andere bedrijven niet konden uitblijven.
De natuurlijkheid waarmee Beursgoochelaar Jordi te werk ging was fantastisch. Hij maakte er geen “One man” show van maar verplaatste de aandacht subtiel naar onze producten.
Door zijn goocheltrucs wist hij de aandacht van veel mensen te trekken die vol ongeloof zijn vingervlugheid probeerde te doorgronden. Daarnaast was er ook veel lol en hilariteit. Deze positieve energie werd opgepikt door de bezoekers die vervolgens halt hielden op onze stand.
Zeker voor herhaling vatbaar. De investering was erg de moeite waard en heeft zich inmiddels al terug verdient.
Jordi bedankt!
Tot de volgende keer”.

door Rolf Herlaar van Cablon Medical BV Wilt u ook meer bezoekers naar uw stand? Huur Goochelaar Jordi!
Reacties Beursgoochelen 15 augustus 2016

Recente berichten

Blog