Home » goochelaar » Prijs en kwaliteit bij een goochelaar boeken

Prijs en kwaliteit bij een goochelaar boeken

Wat iets kost en wat het waard is zijn twee verschillende zaken. Als je twee jaar rijdt met een tweedehands auto van 500 euro ben je heel tevreden, als een nieuwe auto van 50.000 euro na drie jaar ‘op’ is dan ben je opgelicht. Krijg je altijd waarvoor je betaalt of is het niet zo eenvoudig? Laten we eens even kijken naar de prijs en kwaliteit van goochelaars.

Wat kost een goochelaar boeken?

Er is geen standaard tarief voor een goochelaar, een individuele artiest kan wel standaard prijzen hanteren. Bijvoorbeeld een uurtarief plus reiskosten. Dan weet je op voorhand precies wat je moet betalen. Als je op zoek bent naar maatwerk dan kunnen de prijzen flink uiteenlopen. Zijn er extra attributen nodig? Hoeveel ruimte neemt een podium in? Naast de kosten voor de goochelaar kunnen er diverse extra uitgaven van toepassing zijn. Hans Klok is de meest beroemde illusionist van Nederland. Een kaartje voor zijn Las Vegas show is aanzienlijk duurder dan voor zijn aanwezigheid in een recreatiepark in Nederland. Dezelfde artiest kan ook afwijkende tarieven hanteren, een standaard prijs bestaat dus eigenlijk niet.

goochelaar Jordi geld

Je krijgt waarvoor je betaalt

Je hebt een neefje dat goochelt of een oom die goochelt als hobby. Het is natuurlijk heel lief dat ze hun diensten als goochelaar aanbieden maar dit is niet hetzelfde als een professioneel artiest. In plaats van gasten die glimlachen uit beleefdheid ben je verzekerd van een ervaren entertainer die sfeer maakt. De scheidingslijn tussen hobby en beroep lijkt zeker in creatieve beroepen lastig te trekken. Het is eigenlijk heel eenvoudig; je mag eisen stellen als je ervoor betaalt. De kwaliteit moet op een bepaald niveau zijn, de verhouding tussen prijs en kwaliteit moet kloppen. Als je duizenden euro’s uitgeeft voor een goochelaar dan verwacht je vuurwerk en een grote show. Voor drie consumptiebonnen en een handvol borrelnootjes mag je geen spetterend optreden verwachten.

Hoe krijg je waar voor je geld?

Kijk naar de referenties. Goochelen is een vorm van entertainment waar de artiest jarenlang aan moet werken. Oefenen, optreden en steeds een trede hoger klimmen. Lees ervaringen van klanten die betaald hebben voor de diensten. Als de prijs / kwaliteit verhouding klopt dan zul je dit direct merken. Je hoeft echt niet de hoofdprijs te betalen voor een kleine familiereünie of bedrijfsborrel, informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.

Andere blog artikelen

door | okt 15, 2021 | goochelaar, Goochelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *