Opendag SOS International

logo SOS International AmsterdamDe organisatie SOS International biedt al meer dan dertig jaar hulp aan reizigers die ergens in de wereld gestrand zijn bij ziekte, een ongeval of pech met de auto. 24 uur per dag en 7 dagen per week zoeken ze naar slimme oplossingen om mensen hulp te bieden, bijvoorbeeld bij een gipsvlucht voor mensen met een gebroken been na een val op de skipiste. Deze keer mocht ik tijdens de Open Dag van SOS International zelf de aanwezigen op het verkeerde been zetten, met of zonder gips!

Goochelen tijdens een Open Dag

Ik wordt vaker gevraagd om op te treden voor een Open Dag, naast SOS International was ik onlangs ook te gast bij de Open Dag voor Webton. Optreden tijdens dit soort evenementen is heel anders dan optreden voor een publiek in de zaal vanaf een podium. De gasten komen uiteindelijk niet voor de goochelaar, en gaan niet netjes zitten op rijen stoeltjes voor de grote goochelaar Jordi. En eigenlijk vind ik dat misschien wel de leukste manier van goochelen, dit noemen ze ook wel tafelgoochelen. Ik begeef me tussen het publiek, daag mensen uit met een stok kaarten of met hun eigen sieraden en andere attributen. Hoewel ik een complete trukendoos paraat heb is elke interactie weer compleet anders. Jong en oud geniet van deze goocheltrucs, en ik vermaak me uitstekend wanneer ik de aanwezige gasten een klein moment vermaak kan bieden.

kaarttruc op open dag

Meer weten over tafelgoochelen? Ten eerste is een tafel optioneel, dat is gewoon de benaming van dit type goochelact. Op deze website kun je nog veel meer informatie vinden over de verschillende acts waar ik voor te boeken ben.

optreden open dag SOS International

Ingenieus!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Tijdens onze Open Dag bij SOS International Amsterdam heeft Jordi Jansen de bezoekers tussen de mensen doorlopend uitermate leuk ge-entertaind met zijn ingenieuze en verbazingwekkende goocheltrucs.
Je mond valt open van verbazing, steeds weer. Vol humor ziet hij kans om onopvallend opvallend en andersom aanwezig te zijn, tovert een ‘smile’ op eenieders gezicht en geeft daarmee een leuke schwung aan het evenement. Kortom, Jordi is een leuke, representatieve persoonlijkheid die je er graag bij wilt hebben. Dank je Jordi!

door Ellen van Trigt van SOS International Amsterdam

Geweldig

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wij hebben Jordi gezien tijdens de open dag bij SOS International.
Wauw! wat waren wij onder de indruk!
Mijn dochter heeft het non stop over jou gehad! Echt geweldig.

door Janneke Hooplot

Geef een reactie

Recente berichten

Blog