Home » Nieuwsbrief » Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019

Zo, de zomervakantie is alweer voorbij dus we gaan weer hard aan het werk! Laten we nog even terugkijken naar de afgelopen 2 maanden, want naast een magische vakantie in Menorca met het hele gezin bracht ik ook een bezoek aan Luik, Pernis, Beverwijk, Leiden, Scheveningen, Enschede, Lisse, Noordwijkerhout, Valburg, Delft, Kerkrade, Voorthuizen, Nijmegen, Oss en Veldhoven. Blijkbaar is de ‘grote verdwijntruc’ naar het zonnige zuiden niet 100% geslaagd, ondanks mijn drie weken afwezigheid in augustus vonden er toch vijf optredens plaats in deze maand. Twee daarvan waren in Luik tijdens het Beachbox event. Of was ik op twee locaties tegelijkertijd? Dat is echt magique!

Magique dans Belgique

Je kon in de vorige Nieuwsbrief al een aankondiging lezen over mijn optredens in Luik. Ter promotie van het Fair Play Casino in Gronsveld werd een event gesponsord met de naam “Beach Box”. Daar konden de gasten genieten van lekkere lounge muziek en gevarieerd entertainment. Ik was ook ter plekke om te genieten van zon, zee, strand en aangenaam gezelschap. Ondanks de vakantieperiode heb ik met veel plezier opgetreden tijdens dit bijzondere evenement. Gelukkig was er een strand thema!

Daarna vervolgde ik mijn “vakantie tour” met een optreden tijdens het bruiloftsfeest van Minouche en Peter Groeneveld in Pernis. De tuin werd gezellig ingericht met statafels, waar de ruim zestig gasten gezellig met elkaar konden kletsen onder het genot van een hapje, een drankje én goocheltrucs van ondergetekende. Achteraf mocht ik een enthousiaste reactie ontvangen van het kersverse bruidspaar die ik graag met je deel:

sterrenFantastisch!

We hebben werkelijk een onvergetelijke dag gehad, mede dankzij Jordi!
 De gasten waren zeer onder de indruk van zijn goochelkunsten.
 Zoals Jordi tussen de gasten doorsluipt en hoe hij met ze omgaat, geweldig!
 Je kunt er naar blijven kijken, al neem je het op, op film, je komt er niet achter hoe hij flikt, knap hoor.
 Nogmaals, Jordi bedankt! Hoop je nog eens mee te mogen maken.
Groeten uit Pernis door Minouche en Peter

Na dit optreden vlogen we naar Menorca om even als gezin heerlijk te genieten van een welverdiende vakantie. Direct na thuiskomst begon het alweer op volle snelheid met twee optredens op dezelfde dag. Eerst woonde ik een huwelijksfeest bij in Beverwijk, daarna kon ik direct aanschuiven in Restaurant Hudson Leiden voor het personeel van Achmea. Zoals je aan de foto kunt zien stond ik precies op de juiste locatie, kijk maar naar de tekst die boven me zweeft! Ik had die zondag ook enorm trek in nachos … toeval?

Restaurant Hudson Leiden

In september stonden er weer twaalf optredens in de agenda. Het wordt teveel om alle evenementen op te sommen in deze Nieuwsbrief, hier zijn enkele highlights die ik je niet wil onthouden:

 • Bij Beachclub Indigo trad ik op voor Raad en Daad Evenementen.
 • Op het prachtige landgoed de Kromme Rugge stond ik op het jubilaris feest en ik deed een optreden voor DMN-WESTINGHOUSE. Zij stuurde me later deze mooie reactie:

sterrenMAGIC @ DMN BBQ 2019

Alleen maar positieve collega’s die er niet over uitgesproken raken. Het was super om Jordi te mogen ontvangen. Hier wordt nog lang over gesproken. Dank je wel namens iedereen!!
door Christel Burgerjon 

 • Tijdens het 100-jarig jubileumfeest van Van der Lee waren maar liefst 600 gasten aanwezig die ik mocht vermaken met mijn trucs. Advance Events organiseerde dit evenement, een bedrijf waar ik regelmatig mee samenwerk.
Van der Lee

Optreden bij Van der Lee.

Ook de Janshen-Hahnraths Group had een jubileumfeest, ditmaal voor het 60-jarig jubileum. Er was live muziek en ik trad op tussen de gasten als tafelgoochelaar.

nieuwsbrief september

Reacties

Hier zijn enkele reacties die ik in de afgelopen maanden heb mogen ontvangen:

sterrenRazend snel

Jordi heeft gewoon klasse. Hij is duidelijk aanwezig, niet opdringerig, maar juist charmant. Jordi overtuigd door zijn gedrevenheid en snelheid.
GEWELDIG
door Howard Engelen

sterrenGeweldig

Het feestje van mijn partner die 50 jaar werd en daar kwam goochelaar Jordi voor. Wat vonden ze het allemaal leuk en spannend. Bedankt voor het goochelen namens alle verjaardags visite top!!
door Gerda Vant Bosch

sterrenVerbazingwekkend!!!

Hoe kan dat in vredesnaam, zo vroeg ik mij af toen Jordi een afsprakenkaartje uit mijn telefoonhoes zomaar ineens in zijn hand had. En een kaart met mijn handtekening uit zijn schoen tevoorschijn toverde… Je zou bijna denken dat er toch meer is tussen hemel en aarde haha.
door Marja van der Graaf

Heb je mij ook ergens zien optreden, of was ik te gast tijdens jouw evenement? Dan zou ik het heel leuk vinden als je ook een reactie schrijft. Heb ik jou kunnen overtuigen met mijn goocheltrucs? Laat het me weten!

Blog

In de wereld van magie zijn er twee kampen; voorstanders en tegenstanders van camera trucs. Door de populariteit van videosites zoals YouTube en de nieuwe manieren om video op te nemen en manipuleren, hebben de voorstanders veel nieuwe fans verzameld. Maar eigenlijk is filmtrucage helemaal niet nieuw, in deze blog gaan we terug tot aan het begin van film tot aan de laatste digitale trucage. Lees hier de blog met 6 tips om camera trucs te maken.

Tot zover de update van augustus en september. De komende maanden gaat het weer druk worden, houd mijn website in de gaten voor meer nieuws van Goochelaar Jordi en de leukste blog artikelen over magie!

Andere blog artikelen

 • goochelaar livestream

  Hallo, Leuk dat je mijn nieuwsbrief leest! Deze schrijf ik 6 keer per jaar. Deze nieuwsbrief gaat over mijn belevingen als goochelaar in de afgelopen…

 • live entertainment

  Koppert Biological Systems is een organisatie die de gezondheid van de mens en de aarde wil verbeteren. Dat is een model streven wat lof verdient.…

 • Jaaroverzicht 2019

  Hallo beste lezers, welkom bij het jaaroverzicht van … 2019? Is het alweer 2020? Het lijkt wel alsof we een jaar hebben overgeslagen! Laten we…

door | sep 29, 2019 | Nieuwsbrief

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *