Home » Nieuwsbrief » Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019

Wat? Zijn er alweer twee maanden voorbij? Hoog tijd voor de Goochelaar Jordi Nieuwsbrief dus!

In april en mei 2019 heb ik opgetreden in Val Thorens, Dordrecht, Kerkrade, Krimpen aan de Lek, Rotterdam, Beekbergen, Diepenveen, Zwolle, Bussum, Hillegom, Genemuiden en Groningen. Van onder het NAP tot hoog in de bergen, met de auto en in het vliegtuig, van vroeg in de ochtend tot in de kleine uurtjes…

Ingesneeuwd

Laten we met het letterlijke hoogtepunt beginnen; een optreden tijdens de JBL Snow Party in het populaire skigebied Val Thorens. Dit was de tweede keer dat ik werd uitgenodigd om voor JBL op te treden op deze locatie. Het begon al goed met drie uur vertraging door hevige sneeuwval. Lees het complete verslag via: https://goochelaarjordi.nl/vliegensvlug-goochelen-in-de-sneeuw/

Goochelaar in Val Thorens

Schudden voor gebruik

speelkaartenEen ander leuk optreden was voor Vesting Accountants, zeker omdat het thema “speelkaarten” was! Ze hadden een kaartspel laten drukken met hun bedrijfsnaam, wat er mooi uitzag en ongetwijfeld nog vaak gebruikt zal worden … om trucs mee te laten zien? Een stukje verderop kun je nog een mooie reactie lezen over dit optreden.

 

Dutch Magic bestaat 20 jaar

Ik werk sinds 2011 samen met Dutch Magic, hét Nederlandse agentschap voor goochelaars en illusionisten. Sinds 2013 lopen al mijn boekingen via de mede-oprichter Ilse Klijn, die nog steeds met veel enthousiasme Nederlandse artiesten voor het voetlicht brengt. Nu stond ze zelf even in de schijnwerpers tijdens een gezellig feest in Haarlem waar veel goochelaars bij aanwezig waren. Collega Hans Klok voerde een truc uit waarbij hij zichzelf zó klein maakte dat hij in een klein doosje past … oh wacht, hij belde mobiel met een live videoverbinding vanuit Las Vegas!
https://goochelaarjordi.nl/dutch-magic-bestaat-20-jaar/

Hans Klok Dutch Magic

 

En een heel ander soort “Dutch Magic”!

Als je in de krant verneemt dat “Dutch Magic” is opgerold door de politie is dat toch even schrikken. In Harry Potter bestaat er zoiets als de “Dark Arts”, hier ging het over het “Dark Web”. Tot de verbazing van het bekende agentschap was er jarenlang een illegale softdrugshandel actief, met dezelfde naam als het collectief van professionele goochelaars en illusionisten. De telefoon stond even roodgloeiend in Haarlem.
https://www.ad.nl/binnenland/goochelbedrijf-dutch-magic-schrikt-zich-rot-niets-te-maken-met-drugssite

Facts on Acts

Via Facts on Acts, dé catalogus voor de event industrie, zullen er binnenkort twee pagina’s besteed worden aan Artiest.nl. Dat is het artiesten platform waar ik zelf als artiest én mede-oprichter deel van uitmaak. Naast de publicatie in juli met een oplage van 15.000 exemplaren, zal er in september ook een nieuwsbrief verzonden worden naar de 35.000 geïnteresseerde volgers van deze publicatie.

Kijk ook eens op de website van Artiest.nl: https://artiest.nl/

Artiest.nl

 

Passie bij Passe

Ik werd uitgenodigd door amateur goochelclub Passe Passe in Groningen om een lezing te verzorgen voor hun leden. Dat was een groot succes, binnenkort kun je hier een verslag over lezen via mijn website. In deze nieuwsbrief kun je alvast een foto bekijken.

lezing Passe Passe

Het zonnetje in huis

Ook voor dit optreden op 24 april zal nog een verslag komen die je via de blog van mijn website kunt lezen. Het was een belangeloos optreden voor het Zonnehuis Beekbergen ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van deze organisatie. Na een centraal optreden op het toneel begaf ik me tussen de aanwezige gasten waar we ons prima vermaakt hebben!

Blog updates

Heb je de laatste blog artikelen al gelezen?

Goochelen aan de ontbijttafel bij Atsma Sierbeton:
https://goochelaarjordi.nl/ontbijten-bij-atsma-sierbeton/

Koninklijk optreden voor de oogappeltjes van Oranje
https://goochelaarjordi.nl/koninklijk-optreden-voor-de-oogappeltjes-van-oranje/

Kan de Britse mentalist Derren Brown écht gedachten lezen?
https://goochelaarjordi.nl/derren-brown/

Lepels buigen kan heel gevaarlijk zijn!
https://goochelaarjordi.nl/de-gevaren-van-een-lepel-buigen/

Laatste reacties

Er blijven reacties binnenstromen van tevreden klanten. Hier zijn enkele berichten die ik de laatste tijd heb mogen ontvangen:

sterrenIrritant goed!
“Jordi heeft met zijn kaart trucs ons en al onze relaties versteld doen staan. Hij gaat goed op in de groep, geeft iedereen de aandacht en is zo ontzettend vingervlug! We snapten er helemaal niets van. Irritant goed dus!
Top entertainment om op je event er bij te hebben.”
door Erik Reilink van Vesting Accountants

sterrenLeuk interactief en verrassend optreden!!
“Iedereen van klein tot groot heeft enthousiast gereageerd! 45 minuten de kinderen vermaken met een optreden dat lukt alleen met veel interactie en enthousiasme!”
door Janneke Hemmink van Oranje vereniging Diepenveen

sterrenFamiliereunie
“Hallo Jordi,
Het was een groot succes. Iedereen vond het geweldig.
De kinderen en kleinkinderen hebben het er nog over.
Bedankt nogmaals!”
door Han Heinrici

sterrenPerfecte aanvulling!
“Jordi was bij ons ontbijt ter ere van ons 30-jarig jubileum. Een ontbijt voor ca. 50-60 mensen. Een zakelijk – maar toch informeel – lopend buffet. We wilden geen programma (waarbij mensen met z’n allen op één moment naar een podium moeten kijken (en luisteren)) maar toch iets speciaals. Jordi was de perfecte tafelgoochelaar. Verrassend, snel, grappig en scherp. Hij deed wisselend de tafeltjes aan, hield in de gaten dat hij ‘iedereen’ eventjes aandeed. De trucs duurden niet te lang / niet te kort. Waren niet te doorgronden (ondanks de uitleg ;-)) waardoor iedereen oren en ogen gespitst hield. We hebben veel positieve reacties op zijn optreden gehad. Bedankt!”
door Froukje Atsma van Atsma Sierbeton

Smile!

Als live entertainer ben je vaak continu bezig, ik zit steeds ‘in het moment’. Achteraf merk ik dat er wéér geen foto’s gemaakt zijn. En dat is best jammer, want ik bezoek de mooiste locaties van Nederland vol met mensen die zich opperbest vermaken. Ik heb mezelf voorgenomen wat vaker de camera tevoorschijn te toveren en meer foto’s te delen. Heb je zelf een leuke foto van mij in actie? Stuur ze gerust naar mij toe, dan publiceer ik ze graag via mijn website en Facebook pagina!

Tot zover de Goochelaar Jordi Nieuwsbrief van mei 2019. Bezoek regelmatig de website voor het laatste nieuws en leuke blogs over goochelen en andere goochelaars. Volg ook mijn Facebookpagina voor meer magische berichten. Bedankt voor je aandacht en graag tot de volgende keer!

Andere blog artikelen

  • Op dit moment is goochelaar Jordi exclusief werkzaam bij Dutch Magic! Dutch Magic over Goochelaar Jordi: Met trots presenteren wij onze nieuwste aanwinst: Jordi Jansen!…

  • nieuwsbrief goochelaar Jordi

    Hallo allemaal, Dit is alweer de derde nieuwsbrief dit jaar. Sinds mijn vorige nieuwsbrief heb ik optredens mogen doen in Heerlen, Den Bosch, Kerkrade, Venlo,…

  • optreden benefiet dinner

    Het is alweer tijd voor de volgende nieuwsbrief, waar is de tijd gebleven? De laatste twee maanden zijn voorbij gevlogen dankzij optredens in Amerongen, Harderwijk,…

door | mei 31, 2019 | Nieuwsbrief

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

goochelaar Jordi nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Eén keer per maand verstuurt Jordi zijn nieuwsbrief. Blijf ook op de hoogte van alle magische belevenissen, nieuwe shows en speciale acties.
Schrijf je hier in -->

Gelukt! :)