Home » Nieuwsbrief » Nieuwsbrief januari 2020

Nieuwsbrief januari 2020

Zet je schrap, want afgelopen december was de drukste maand ooit voor mij als professionele goochelaar. Ik trad in de laatste maand van 2019 maar liefst 22 keer op, daarbij bezocht ik de volgende gemeenten: Deventer, Voorburg, Den Haag, Rotterdam, Elburg, Abcoude, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam, Warmond, Vierhouten, Zwolle, Houten, Zoetermeer, Meppel, Hoofddorp en Hunsel.

In de ‘kleine uurtjes’ mocht ik binnen JOR.nl ook nog een leuke site maken voor ballon artiesten, bezoek het resultaat via ballonschool.nl

Gelukkig heeft een knallend nieuwjaar niet geleid tot een knallende hoofdpijn, want met ‘slechts’ 3 nieuwjaarsborrels kon ik kalm aan het nieuwe jaar beginnen. Het bleek stilte voor de storm, want in januari bezocht ik Utrecht, Zutphen, Noordwijkerhout, Rotterdam, Zoetermeer, Amsterdam, Apeldoorn, Enschede en Nijkerk. Ik trad ondermeer op voor Huawei, KPN en tijdens de Dutch Magic Day.

optreden voor KPN

optreden voor KPN

Laten we eerst even terugblikken op de maand december. Het begon al direct op 1 december met een optreden in Deventer. Maar wat schetst mijn verbazing; ik werd op het laatste moment vervangen door een Goochelpiet! Hetzelfde hulpje van Sinterklaas die me de laatste jaren al vaker heeft dwarsgezeten! Hij voerde drie podium shows op en ging ook tussen het publiek in om trucs uit te voeren met kinderen. Munten verdwenen, balletjes verschenen, doekjes kwamen uit mouwen, handschoenen en zelfs mutsen … het was een koude dag met zelfs een laagje ijs op het podium. Tijdens “Goochelpiet on Ice” kwamen uiteraard ook pepernoten tevoorschijn, rood en geel papier transformeerde tot een heuse mijter! Leuk hoor Piet, maar ga alsjeblieft weer terug naar Spanje en laat me met rust…

Op 3 december kon ik de schade ruimschoots inhalen met maar liefst 12 shows voor woonzorgcentrum Vliethof in Voorburg. Circa 90 senioren met dementie waren verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie, tijdens de officiële opening wilde ze er een groot feest van maken voor bewoners en medewerkers. De locatie is opgedeeld in kleinschalige woongroepen, waar ik steeds bij enkele huiskamers een mini-optreden zou opvoeren. Het waren geen centrale acts maar tafelgoochelen waarbij er prachtige interacties waren met de bewoners, medewerkers en genodigden.

Deze 12 mini-optredens tellen als 1 van de 22 in december … we zijn er nog lang niet!

Zo trad ik op voor de NS, de Erasmus Universiteit, meerdere keren voor Huawei én ik werd voor de tweede maal teruggevraagd om voor de Wehkamp op te treden tijdens de “Magische Feestdagen”.

Goochelaar Wehkamp

Visbeen en Post-Kogeko zijn gefuseerd tot de Daily Logistics Group. Daarmee wordt deze onderneming een top 20 speler in de Nederlandse logistieke dienstverlening. Als hoogtepunt was er een feestelijke én magische onthulling van hun nieuwe logo. Als je denkt dat ik tegenwoordig met een aantal charmante assistentes werk moet ik je teleurstellen; deze dames werken voor Orli Entertainment, op de foto staat Orli zelf aan de linkerzijde. Ik kom regelmatig stralende talenten van dit agentschap tegen, ook bij een KPN event waren ze aanwezig. Ik moet dan alle zeilen bijzetten om de aandacht naar me toe te trekken! Kun je mij herkennen in de foto? Hint; ik ben de enige met een spel kaarten!

orli entertainment

goochelaar KPN

De Dutch Magic Day, ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van magisch entertainment agency Dutch Magic, was een bijzondere dag voor zowel de 500 gasten als voor de vele artiesten die hier hun opwachting maakte. Ik was hier zelf ook aanwezig en zou close-up magic laten zien. Lees het volledige verslag van de Dutch Magic Day en maak kennis met de beste goochelaars van Nederland.

De Huawei SmartBus heeft al meerdere malen de pers gehaald. In deze tourbus worden tieners geïnformeerd over hun digitale voetafdruk, en de impact van die ‘blauwe duim’ in Facebook. Naast technische hoogstandjes en een flinke dosis onthullende informatie over internet en privacy, werd deze les aantrekkelijk gemaakt voor het jonge publiek met goocheltrucs die nauw aansloten op het thema. Nijkerk Nieuws heeft er een mooi verslag van gepubliceerd.

BREAKING NEWS: Ik vlieg ook weer in 2020 naar Genève voor JBL. Voor de derde maal treed ik op in ski resort Val Thorens om winnaars van de JBL competitie te vermaken. Tijdens de vorige edities kwam ik beroemde DJ’s als Sunnery James en Ryan Marciano tegen. Dit optreden vindt plaats in april, dan ligt er op die grote hoogte nog steeds sneeuw in de Franse Alpen.

Goochelaar in Val Thorens

Blog

Er staan weer een aantal nieuwe blog artikelen klaar, ditmaal kun je lezen over:

Reacties

Het is onmogelijk om over alle optredens van de laatste maanden iets te vertellen, dan wordt deze Nieuwsbrief echt veel te lang. Bekijk daarom de reactiepagina waar klanten en gasten hun mening geven over mijn optredens. De teller staat momenteel op … 323! Hier zijn enkele recente reacties:

Magisch Kerstfeest

Voor ons Magisch Kerstfeest waren we druk op zoek naar een magische act. Omdat Jordi een zeer positieve indruk had achtergelaten bij het vorige personeelsfeest, was de keus nu dan ook snel gemaakt om Jordi weer te laten komen. Jordi heeft gezorgd voor een zeer vermakelijke goede show. Hij viel bij iedereen in de smaak en de dag daarna was hij het gesprek van de dag met zijn bijzondere trucs. Zeker een aanrader voor elk feestje!

door Amber Zijlstra van Wehkamp

Jordi zorgt voor verwondering

“Jordi heeft tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst veel collega’s binnen Sophia Scholen verbaasd. Er kwam geen podium aan te pas; hij begaf zich onder de gasten. Hoe frustrerend als er voor je neus dingen gebeuren die niet te bevatten zijn. Bovenal natuurlijk heel erg gelachen. Bedankt!”

door Sietske Barnhoorn van Sophia Scholen

Intieme netwerkbijeenkomst

“Voor het jaarlijkse nieuwjaarsdiner van netwerkgroep BNI de Adelaar hebben we erg leuke reacties ontvangen. Het was intiem, erg grappig en kreeg iedereen aan het praten en lachen. Zeker een aanrader. Ook voor een wat kleiner gezelschap.”

door Mila Woudenberg van Co Solo Events

We zijn weer aan het einde van deze Nieuwsbrief gekomen, tijd om tot rust te komen is er niet want er staat weer enorm veel op de agenda voor 2020! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Andere blog artikelen

  • Dutch Magic Day

    20 jaar magie in Nederland; dat is reden voor een feestje! Op 26 januari 2020 wordt het 20-jarig bestaan van de entertainment organisatie Dutch Magic…

  • Op dit moment is goochelaar Jordi exclusief werkzaam bij Dutch Magic! Dutch Magic over Goochelaar Jordi: Met trots presenteren wij onze nieuwste aanwinst: Jordi Jansen!…

  • Dutch Magic 2020

    Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Dutch Magic, hét boekingsbureau voor de beste goochelaars en illusionisten, werd er een grote show georganiseerd voor 500…

door | feb 1, 2020 | Nieuwsbrief

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

goochelaar Jordi nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Eén keer per maand verstuurt Jordi zijn nieuwsbrief. Blijf ook op de hoogte van alle magische belevenissen, nieuwe shows en speciale acties.
Schrijf je hier in -->

Gelukt! :)