Home » optredens » Magisch huwelijk met BN’ers

Magisch huwelijk met BN’ers

Als goochelaar wordt ik opvallend vaak geboekt voor trouwfeesten. Het feit dat ik toch al in een net pak optreed heeft daar misschien mee te maken. Als het goed gaat zal mijn aanwezigheid de “ambiance” wat meer “cachet” geven, als het niet lekker loopt kan ik me altijd nog vermommen als bediening met een dienblad vol heerlijke hapjes. Tenminste, toen ik al dat lekkers zag tijdens het foodfestival na de bruiloft kreeg ik direct trek! Oh ja, je bent vast benieuwd naar de BN’ers uit de titel…

tafelgoochelaar bruiloft

Magisch huwelijk in Bunnik

Ik heb al ooit mogen optreden voor koning Willem Alexander en koningin Maxima, dat zijn ook BN’ers, bij dit optreden in De Landgoederij in Bunnik waren het letterlijk BN’ers; Bjorn en Nelleke gaven elkaar het jawoord. Ik trad op tijdens het foodfestival na de officiële plechtigheid, waar ik het kersverse paar nog een keer in de (on)echt mocht verbinden. Daarnaast liep ik rond om jong en oud te vermaken met mijn goocheltrucs. Soms jong en oud tegelijkertijd!

goochelaar bruiloft

Een beeld zegt meer…

De prachtige foto’s werden gemaakt door “Mon et Mine”, de studio van het fotografie echtpaar Ramon en Hermine. Je kunt eigenlijk wel zien dat deze foto’s door “ervaringsdeskundigen” zijn gemaakt, de emotie en passie straalt van iedere foto af. Voor mij is het ook reuze interessant om dit soort actiefoto’s te bestuderen omdat ik mezelf zie als toeschouwer. Dat is een ware “out of body” experience, zo kan ik zien hoe het publiek mijn trucs waarneemt. Deze vorm van goochelen is namelijk heel uitdagend voor een artiest, je moet er rekening mee houden dat er overal om je heen mensen staan. Kaarten verstoppen in je achterzak is dan geen optie!

goochelaar huwelijk

De locatie mag er ook wezen, dat is namelijk De Landgoederij in Bunnik waar ik al eerder heb mogen optreden. Dit is een prachtig verbouwd landgoed met een rustieke uitstraling die toch ook weer heel modern is. Ik wens Bjorn en Nelleke heel veel geluk toe in hun leven, dat de rest van jullie leven samen maar net zo magisch mag zijn als deze avond in Bunnik!

goochelen op een bruiloft

Andere blog artikelen

  • tafelgoochelaar

    Je gaat in een mensenleven naar veel feestjes, evenementen en bijeenkomsten. Een groot deel daarvan vergeet je zodra je naar buiten stapt. Een aantal feestjes…

  • tafelgoochelaar

    De campings in Nederland zitten vol met mensen die genieten van een welverdiende vakantie. Het team van Zapp Skills bezoekt steeds een andere camping om…

  • 12,5 jaar fair play groningen

    Entertainers komen samen op Artiest.nl Zoals je wellicht al weet ben ik naast mijn werkzaamheden als professioneel goochelaar ook werkzaam binnen JOR.nl, een online website…

door | okt 22, 2018 | optredens

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

goochelaar Jordi nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Eén keer per maand verstuurt Jordi zijn nieuwsbrief. Blijf ook op de hoogte van alle magische belevenissen, nieuwe shows en speciale acties.
Schrijf je hier in -->

Gelukt! :)