Home » optredens » Magic Moments

Magic Moments

De Africa Classic is een sponsortocht met als doel minimaal vijfduizend euro in te zamelen voor Amref Flying Doctors. Om meer aandacht te besteden aan de vliegende dokters werd er een ééndaags pop-up restaurant geopend onder de titel “Food For Funds”. Niet alleen was er aandacht voor het goede doel en lekker eten, ook was er een veiling, een loterij en live amusement. Goochelaar Jordi was ook ter plekke!

Hard werk en magische momenten

poster Africa Classic

Op de poster van de Africa Classic stond de slogan “Hard Work, Magic Moments”. Het leek me een goed idee om Timo en Lucas in te zetten voor het harde werk, ondertussen zou ik de magische momenten wel verzorgen. Met meer dan negentig reserveringen was er een divers publiek bestaande uit mannen, vrouwen, jongens en meisjes die zich goed konden vermaken onder het genot van een heerlijk diner in het Haarlemse Seinwezen.

Enthousiast publiek

Met een divers publiek is het mijn taak jong en oud te betrekken bij de goocheltrucs. Deze avond stond “Tafelgoochelen” op het menu, dat houdt in dat ik de zaal rondloop en de aanwezigen steeds een leuke truc laat zien. Wanneer ik op één plek bij enkele gasten stond, zag ik vanuit mijn ooghoek al mensen aan een andere tafel nieuwsgierig kijken. Goochelen blijkt altijd weer een uitstekende vorm van entertainment tijdens een diner. Live muziek is leuk maar die artiesten staan vaak op de achtergrond, en andere soorten live acts kunnen de sfeer verstoren. Met goochelen hoeven de mensen niet steeds op mij te letten, ik loop gewoon rond en probeer er een leuk feestje van te maken. Met dit publiek was dat geen probleem, ze kwamen met een glimlach binnen en gingen ook weer met een brede grijns naar huis. Sommige gasten moesten door het heerlijke diner hun broekriem wel een gaatje losser maken!

optreden benefiet dinner

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Frank Nagtegaal (franknagtegaalfotografie.nl) maakte deze avond een aantal prachtige actiefoto’s, het is voor mijzelf ook leuk om die gezichten op een foto terug te zien. Die vrolijke meneer enkele stoelen verder, en dat meisje die het vol verbazing allemaal gadeslaat. Heb je gezien hoe ik het deed? Frank, bedankt voor de mooie foto’s, en ook veel dank aan de organisatie om me uit te nodigen. Ik hoop dat jullie prachtige fietstochten de artsen zullen ondersteunen bij de hulp aan mensen in nood. Er zullen ongetwijfeld nog vele “Magic Moments” komen!

truc met een vork

Reacties over dit optreden:

Super Avond

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi heeft onze gasten in verbazing achter gelaten. Echt een topper!

door Timo Zuidgeest

FANTASTISCH!!!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wat een fantastische goochelaar; nog nooit eerder zo’n goede show gezien. Hij laat je meedoen, leuke interactie, hij is hartelijk, professioneel, leuke man en wat een kunstenaar! Hij maakte de avond, welke een diner was, helemaal compleet!

door Stefanie Van Rossem

Waanzinnig

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Super hoe Jordi van heel dichtbij zijn goochelkunsten laat zien en me bleef verrassen… wat een waanzinnige goochelaar en entertainer!

door Marijne Gerson

Amazing

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wow, Jordi weet iedereen te verbazen en te verrassen! Een gegarandeerd succes.

door E Hamelink

Fantastisch!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wat heb ik genoten! Je wist iedereen mee te slepen met jouw enthousiasme èn verbaasd achter te laten! In één woord geweldig!

door Antonella A

Jordi, dank voor een geweldige avond!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi was tijdens ons diner ‘live entertainment’ aan tafel. Wanneer ik naar de foto’s kijk die zijn gemaakt wanneer Jordi zijn kunsten vertoond zie ik letterlijk open monden en ogen met grote verbazing. Een hele gezellige en mooie aanvulling op het diner. Het maakte de avond compleet! Jordi dank je wel!

door Monique Schuit

Lees hier meer over Tafelgoochelaar Jordi.

Andere blog artikelen

 • Op dit moment is goochelaar Jordi exclusief werkzaam bij Dutch Magic! Dutch Magic over Goochelaar Jordi: Met trots presenteren wij onze nieuwste aanwinst: Jordi Jansen!…

 • Street Magic

  Magie op straat is niet nieuw. Al eeuwenlang staan straatartiesten wereldwijd op dorpspleinen om het aanwezige publiek te vermaken met wonderbaarlijke illusies. De slangenbezweerder, de…

 • Er worden regelmatig foto’s gemaakt tijdens mijn optredens. Het is leuk voor alle aanwezigen om deze bijzondere en persoonlijke momenten later nog eens te bekijken.…

door | mei 29, 2017 | optredens

3 Reacties

 1. Hoi Jordi

  Leuk om te zien hoe je mijn foto’s gebruikt heb. Die foto van het ombuigen van de vork is erg leuk, de verwonderde blik van het meisje links ( Merel ) Alsof er iets heel engs gebeurt. Het is eigenlijk ook wel een beetje eng wat je doet. Veel succes ermee en tot ziens. Groet Frank

  Antwoord
  • Bedankt voor je leuke reactie en natuurlijk voor de mooie foto’s! Groeten Jordi

   Antwoord
 2. HI jordi,

  je heb de mensen met open monden achter gelaten. Ze wisten niet wat er gebeurde, en er is nog lang over gesproken. Je hebt letterlijk ons diner voor het goede doel een gouden randje gegeven. Het was super. Dank!!!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

goochelaar Jordi nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Eén keer per maand verstuurt Jordi zijn nieuwsbrief. Blijf ook op de hoogte van alle magische belevenissen, nieuwe shows en speciale acties.
Schrijf je hier in -->

Gelukt! :)