Abonneren op mijn nieuwsbrief

Eén keer per maand verstuurt Jordi zijn nieuwsbrief. Blijf ook op de hoogte van alle magische belevenissen, nieuwe shows en speciale acties. Schrijf je hier in.

Nieuwsbrief mei 2024

Nieuwsbrief mei 2024

Hoe eerlijk is een goochelaar? Kun je iemand vertrouwen die van beroep mensen misleidt? In de geschiedenis zijn er veel bedriegers en oplichters geweest die met hun ‘trukendoos’ veel geld wisten te stelen van hun slachtoffers. Denk maar eens aan ‘balletje balletje’,...

Nieuwsbrief april 2024

Nieuwsbrief april 2024

Ken je dat gevoel, dat je bij een achtbaan eerst langzaam omhoog kruipt om vervolgens naar beneden te razen? Dat gevoel had ik ook met alle optredens in april. Zo bezocht ik Eindhoven, Bergen op Zoom, Roosendaal, Maastricht, Lelystad, Halfweg, Dordrecht en Baarn. Maak...

Nieuwsbrief maart 2024

Nieuwsbrief maart 2024

Heb jij ook weleens het gevoel dat de wereld steeds sneller draait, en dat gebeurtenissen voorbij zijn voordat je het beseft? Zo is het eerste kwartaal van 2024 alweer de revue gepasseerd, het is nu officieel lente. De afgelopen maand stond voor mij in het teken van...

Nieuwsbrief februari 2024

Nieuwsbrief februari 2024

Welkom bij de Goochelaar Jordi Nieuwsbrief, alweer de tweede van 2024. Dit jaar probeer ik iedere maand een update te sturen. Heb je suggesties voor onderwerpen, of wil je iets vertellen over mijn optreden tijdens jouw evenement? Laat het me weten via het...

Nieuwsbrief januari 2024

Nieuwsbrief januari 2024

Een nieuw jaar, een nieuwe nieuwsbrief! Het is de eerste van 2024, een jaar dat nu al verrassend is. En dan heb ik het niet eens over die laag sneeuw en ijs van de afgelopen weken. Om te beginnen de ‘nieuwjaarsbaby’… Kraamvisite met vertraging Ik trad op bij een...

Nieuwsbrief december 2023

Nieuwsbrief december 2023

Op de grens van 2023 en 2024 is hier nog een laatste nieuwsbrief van Goochelaar Jordi. Het leek voor mij alsof tijdreizen werkelijkheid is geworden, afgelopen jaar is als een sneltrein voorbij geraasd… Voordat we dit (goochel)boek sluiten en een nieuw jaar in duiken,...

Nieuwsbrief februari 2023

Nieuwsbrief februari 2023

Sommige dieren houden een winterslaap, goochelaars blijkbaar ook want mijn laatste nieuwsbrief is alweer heel lang geleden (juli 2022 om precies te zijn). Dat lijkt misschien een beetje vreemd, je zou denken dat ik na de Corona beperkingen juist weer heel actief zou...

Nieuwsbrief juli 2022

Nieuwsbrief juli 2022

De tijd lijkt sneller te gaan als je plezier hebt. Voor mijn gevoel is de vorige nieuwsbrief een paar dagen oud maar het is toch echt alweer een maand geleden sinds de laatste editie! Mijn klanten hebben blijkbaar twee jaar gewacht om nu echt uit te pakken. Overal...

Nieuwsbrief juni 2022

Nieuwsbrief juni 2022

Het was weer een vanouds drukke maand in mei. Ik ben als Goochelaar Jordi weer helemaal terug in mijn ritme, vandaar alweer een nieuwe editie van de Nieuwsbrief. Nu maar hopen dat er geen apenpokken lockdown komt… In mei bezocht ik uiteenlopende locaties in Steenwijk,...

Nieuwsbrief mei 2022

Nieuwsbrief mei 2022

Ik dacht even rustig uit de Corona luwte te stappen om weer te beginnen met optreden, dit pakte toch even heel anders uit! Nederland is helemaal in de ban van feesten, bijeenkomsten en samenscholingen. Het leek iedere dag wel Koningsdag! Dat is voor mij als goochelaar...

Nieuwsbrief april 2022

Nieuwsbrief april 2022

Beste lezer, Hierbij wil ik melden dat de Goochelaar Jordi nieuwsbrief per direct zal stoppen. Ik heb het te druk met optreden waardoor ik geen tijd meer heb voor deze updates. Bedankt voor het … 1 APRIL! Natuurlijk blijf ik gewoon doorgaan met de nieuwsbrief. Dit is...

Nieuwsbrief februari 2022

Nieuwsbrief februari 2022

4 januari 2022 was een bijzondere dag. Die dinsdag was het 25-jarig jubileum van de laatste Elfstedentocht die in Friesland werd gereden. Ieder jaar zaten Nederlanders te wachten op de drie magische woorden “it giet oan” die ijsmeester Henk Kroes uitsprak als de tocht...

Nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief september 2021

Als je al wat langer de Goochelaar Jordi nieuwsbrief volgt dan ben je gewend aan een mailtje iedere twee maanden. Is de klok langzamer gaan lopen? Nee, de laatste nieuwsbrief is van januari 2021, driekwart jaar geleden dus! Er was nog een update in juni waar ik een...

Nieuwsbrief januari 2021

Nieuwsbrief januari 2021

Helaas ligt de entertainment wereld nog steeds stil door de Corona crisis. Deze nieuwsbrief gaat dan ook niet over mijn recente optredens maar over de best bezochte pagina’s van januari 2021. 2020 is een jaar dat zeker in de geschiedenisboeken terug gaat komen, in één...

Nieuwsbrief november 2020

Nieuwsbrief november 2020

Normaal gesproken begin ik de Nieuwsbrief met een opsomming van gemeenten waar ik heb opgetreden in de afgelopen twee maanden. In de vorige editie was het ondanks alle omstandigheden toch nog mogelijk om op te treden. Maar de regels werden strenger waardoor mijn...

Nieuwsbrief september 2020

Nieuwsbrief september 2020

De vakantie is weer voorbij. Ik keerde terug van het mooie eiland Menorca, normaal gesproken wacht er thuis een overvolle agenda op me voor augustus en september. Lees bijvoorbeeld de Nieuwsbrief van deze periode vorig jaar. Ditmaal was de situatie heel wat anders …...

Nieuwsbrief juli 2020

Nieuwsbrief juli 2020

Hallo, fijn dat je even de tijd neemt om mijn Nieuwsbrief te lezen. Zes maal per jaar deel ik mijn belevenissen van de afgelopen twee maanden met je. Ook vind je hier aankondigingen van nieuwe evenementen, én ik wijs je op interessante artikelen in de Goochelaar Jordi...

Nieuwsbrief mei 2020

Nieuwsbrief mei 2020

Dag allemaal. Het is weer tijd voor de Nieuwsbrief van mei 2020. Normaal gesproken begin ik met een lijst van alle gemeenten die ik heb bezocht in de afgelopen maanden. Maar door het Coronavirus heb ik exclusieve optredens gegeven vanuit de ‘studio’ in Putten, of...

Nieuwsbrief maart 2020

Nieuwsbrief maart 2020

In de laatste Nieuwsbrief van december 2019 / januari 2020 gaf ik aan dat het mijn drukste periode ooit was als professioneel goochelaar. Er kan veel veranderen in een korte tijd, de afgelopen twee maanden is het compleet anders gelopen. Ik had me voorbereid op een...

Nieuwsbrief januari 2020

Nieuwsbrief januari 2020

Zet je schrap, want afgelopen december was de drukste maand ooit voor mij als professionele goochelaar. Ik trad in de laatste maand van 2019 maar liefst 22 keer op, daarbij bezocht ik de volgende gemeenten: Deventer, Voorburg, Den Haag, Rotterdam, Elburg, Abcoude,...

Nieuwsbrief november 2019

Nieuwsbrief november 2019

Terwijl de laatste blaadjes van de bomen dwarrelen en de wegen geel, oranje en bruin kleuren, is het alweer tijd om terug te blikken op de afgelopen twee maanden. Ik zag het herfstseizoen aan me voorbij trekken op weg naar Hattemerbroek, Zoetermeer, Tegelen,...

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019

Zo, de zomervakantie is alweer voorbij dus we gaan weer hard aan het werk! Laten we nog even terugkijken naar de afgelopen 2 maanden, want naast een magische vakantie in Menorca met het hele gezin bracht ik ook een bezoek aan Luik, Pernis, Beverwijk, Leiden,...

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019

Welkom bij de Goochelaar Jordi Nieuwsbrief met een terugblik op de maanden juni en juli 2019. Het was een drukke periode waarin ik weer veel bijzondere locaties in de volgende gemeenten heb bezocht: Noordwijk aan Zee, Amsterdam (2x), Noordwijk, Lisse, Varsseveld,...

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019

Wat? Zijn er alweer twee maanden voorbij? Hoog tijd voor de Goochelaar Jordi Nieuwsbrief dus! In april en mei 2019 heb ik opgetreden in Val Thorens, Dordrecht, Kerkrade, Krimpen aan de Lek, Rotterdam, Beekbergen, Diepenveen, Zwolle, Bussum, Hillegom, Genemuiden en...

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019

Dag beste lezers van de Goochelaar Jordi nieuwsbrief! Fijn dat jullie weer de tijd nemen om deze update te lezen, er is weer volop nieuws om te melden. Laten we dus snel beginnen met de optredens van de laatste maanden: In februari en maart trad ik op in Spaubeek,...

Nieuwsbrief januari 2019

Nieuwsbrief januari 2019

Het is de hoogste tijd voor de eerste nieuwsbrief van 2019! In deze nieuwsbrief breng ik je op de hoogte over mijn activiteiten in december 2018 en januari 2019. Het was een heel drukke periode. Niet alleen met alle festiviteiten aan het einde van 2018, maar ook met...

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018

Hallo beste lezer, Het is alweer tijd voor de laatste nieuwsbrief van 2018! Deze nieuwsbrief verschijnt zesmaal per jaar, de volgende editie zal in januari 2019 belanden in de mailbox. Je kunt er zeker van zijn dat er heel veel nieuwtjes in zullen staan. In december...

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018

Entertainers komen samen op Artiest.nl Zoals je wellicht al weet ben ik naast mijn werkzaamheden als professioneel goochelaar ook werkzaam binnen JOR.nl, een online website ontwikkeling en marketing bureau. We gaan van start met een nieuw platform, met als doel de...

Nieuwsbrief juli 2018

Nieuwsbrief juli 2018

Leesmijnnieuwsbrief.nl Hoi, mijn nieuwsbrief is al jaren online te lezen op goochelaarjordi.nl Je kunt hem echter ook eenvoudig in je mailbox ontvangen. Geef je op via deze link:  leesmijnnieuwsbrief.nl Je zal dan iedere twee maanden alle nieuwtjes van goochelaar...

Nieuwsbrief Mei 2018

Nieuwsbrief Mei 2018

Welkom bij de laatste editie van de Goochelaar Jordi Nieuwsbrief. De maanden april en mei zijn alweer achter de rug. In deze twee maanden heb ik opgetreden in Ravenstein, Ellecom, Roermond, Bergen op Zoom, Lelystad, Valkenburg, Katwijk aan Zee, Ermelo, Nieuwegein,...

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018

Met al dat gegoochel zijn er alweer twee maanden van 2018 met een grote verdwijntruc verleden tijd, het gaat zo snel dat ik er haast duizelig van word! Hoog tijd dus voor de volgende nieuwsbrief met de laatste hoogtepunten én verrassingen van de afgelopen maanden....

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018

Welkom bij de Goochelaar Jordi Nieuwsbrief van januari 2018. Als je mijn tweemaandelijkse nieuwsbrief nog niet standaard in je mailbox ontvangt, schrijf je dan direct in via leesmijnnieuwsbrief.nl De goocheltrein was tot aan eind 2017 enorm op stoom, en het ziet er...

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017

Welkom bij de Goochelaar Jordi Nieuwsbrief van november 2017. Als je mijn nieuwsbrief nog niet standaard in je mailbox ontvangt schrijf je dan direct in via leesmijnnieuwsbrief.nl WOW! We zijn alweer toe aan de laatste nieuwsbrief van 2017. Waar is de tijd gebleven?...

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017

Goochelfans; welkom bij de Nieuwsbrief van Goochelaar Jordi voor de maand september. Ontvang je mijn nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in: leesmijnnieuwsbrief.nl Je mag uiteraard ook andere mensen op de hoogte stellen van mijn Nieuwsbrief en website. Hoe meer...

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017

Hallo, leuk je weer terug te zien! In deze nieuwsbrief vertel ik graag over mijn optredens van de laatste tijd, ik heb weer een aantal interessante locaties bezocht door heel Nederland zoals in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Vaassen, Bussum en Den Haag. Ik ben diverse...

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017

Het is alweer tijd voor de volgende nieuwsbrief, waar is de tijd gebleven? De laatste twee maanden zijn voorbij gevlogen dankzij optredens in Amerongen, Harderwijk, Maarssen, Driehuis, Alphen aan de Rijn, Tilburg, Wijchen, Putten en meermaals in Amsterdam, waaronder...

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017

Hoi, Wat gaat de tijd toch snel! Het is alweer maart 2017, tijd voor mijn volgende nieuwsbrief. De afgelopen twee maanden heb ik onder andere optredens gedaan in Schiedam, Hoorn, Nieuwegein, Utrecht, Amsterdam, Nijkerk, Kootwijkerbroek en ik heb deze maand nog...

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuwsbrief januari 2017

Hoi! Leuk dat je mijn nieuwsbrief leest! Mijn nieuwsbrief verschijnt elke 2 maanden. Deze nieuwsbrief gaat over de maanden december 2016 en januari 2017. Wat een bijzondere dingen heb ik toch weer allemaal mogen doen! Super leuk! Optredens in Almere-Stad, Maarssen,...

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016

Hallo, Super leuk dat je mijn nieuwbrief leest! Het is alweer de laatste van dit jaar. Mijn nieuwsbrief "verschijnt" 6 keer per jaar. De volgende is pas weer in het nieuwe jaar! Bij deze wil ik iedereen alvast een heel fijn en magisch 2017 wensen! Deze nieuwsbrief...

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016

Hallo, Leuk dat je mijn nieuwsbrief leest! Deze schrijf ik 6 keer per jaar. Deze nieuwsbrief gaat over mijn belevingen als goochelaar in de afgelopen 2 maanden. Meestal ga ik het hele land door maar nu heb ik ook eens 2 optredens gedaan in mijn eigen woonplaats...

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016

Hallo allemaal, De afgelopen 2 maanden is er weer veel gebeurd. Zo heb ik onder andere opgetreden op een cruiseschip, 2000 mensen verwonderd in Amsterdam, 1500 in Maarssen, een truc gedaan samen met de burgemeester van Nunspeet en... ik ben een stralende goochelaar...

Nieuwsbrief mei 2016

Nieuwsbrief mei 2016

Hallo allemaal, Dit is alweer de derde nieuwsbrief dit jaar. Sinds mijn vorige nieuwsbrief heb ik optredens mogen doen in Heerlen, Den Bosch, Kerkrade, Venlo, Lelystad, Roermond, Houten, Landsmeer, Weert, Veenendaal, Almere-stad, Gouda, Zevenaar, Rotterdam, Ellecom,...

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016

[divider] Hallo, De eerste maanden van het jaar zijn weer druk begonnen met super leuke optredens! In mijn vorige nieuwsbrief vertelde ik al over mijn optreden op de Artiesten en Evenementen Beurs in Eindhoven, een zeer geslaagd evenement (Lees er hier meer over...)...

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016

[divider] Hallo, Vorig jaar was een super leuk en druk jaar, hieronder geef ik een overzicht met enkele hoogtepunten uit 2015, de rest is ook te volgen via mijn facebook.
 Dit jaar is ook leuk begonnen met een optreden voor 900 mensen in Nijmegen en een optreden op de...