kindergoochelaarKindergoochelaar Jordi is te boeken voor zowel een kinderfeestje thuis als een grotere kindershow. U heeft geen omkijken meer naar het vermaak van de kinderen. Volledig in de ban van Jordi’s goochelkunsten zullen ze alles om zich heen vergeten en compleet versteld staan van de trucs die hij laat zien. Zowel jongere als oudere kinderen zullen geboeid toekijken naar de bijzondere acts die kindergoochelaar Jordi vertoont en zich geen moment vervelen. Jordi zal met gemak de aandacht van de kinderen op zich vestigen en hen een feest geven dat ze niet snel zullen vergeten!

Ervaren goochelaar

kindergoochelenGoochelaar Jordi is een professional in zijn vak. Met meer dan twintig jaar ervaring weet hij precies wat en op welk moment hij moet doen om zijn optreden te laten boeien tot de laatste minuut. Zijn kunsten krijgen vele lovende reacties van publiek en collega’s en hij heeft dan ook al meerdere prijzen mogen ontvangen. Hij heeft optredens gedaan op vele feesten, beurzen en evenementen en voor elke gelegenheid een prachtige show in petto. Zowel publiek dat nog nooit een goochelaar heeft gezien als een kritische kijker neemt hij met zijn vlugge vingers mee in een magisch moment.

Speciale show

Tkindergoochelaar Jordiijdens zijn Magic For Kids Show neemt Jordi de kinderen mee op een onvergetelijke reis door de wereld van magie. Het is een interactieve show waarbij de kinderen niet alleen maar stil hoeven te zitten en zelf onderdeel mogen zijn van de show. Kindergoochelaar Jordi zal ze ongelofelijke wonderen laten zien. Zo zal hij tonen hoe koekjes magisch worden gebakken en dat een krant meer is dan papier en inkt. De show zit vol humor en zorgt altijd voor veel hilariteit. Een uniek evenement dat de kinderen nog lang bij zal blijven!


Bekijk hier ook eens een video van deze goochelaar!

Geweldige Magische Goochelaar!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

We waren op zoek naar een proffessionele goochelaar voor het feest van onze jarige zoon. We hebben in het verleden vaker leuke feesten gegeven met iets bijzonders dus konden we ook dit keer niet achterblijven. Jordi was de enige die voldeed aan onze verwachtingen dus kozen we hem. Wat een show was het! Vanaf de eerste tot de laatste seconde zaten de kids én volwassenen gekluisterd. Spectaculaire illusies waar we maar geen vat op konden krijgen die werden gedaan met een hoop humor. Na het kindergedeelte ging Jordi nog langs bij de groepjes volwassenen in het huis. Zo hoefde niemand iets te missen. Het was echt een waanzinnige ervaring. Door Jordi is ons feest dit jaar helemaal overtroffen. Onze familie en vrienden hebben het er nog steeds over. Bedankt Jordi en ga zo door!

door Cher

Entertainment voor de hele school

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

In mei 2016 was goochelaar Jordi bij ons op school in onze jubileum feestweek. Hij heeft twee shows gegeven voor twee verschillende leeftijdsgroepen (groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8) en dat was ontzettend leuk! De kinderen hebben genoten van alle goocheltrucs, de grapjes en de interactie tussen goochelaar en publiek. Goochelaar Jordi zet in korte tijd een te gekke show neer waarbij de input van de kinderen zorgt voor veel hilariteit. Wij kijken terug op een super geslaagde ochtend!

door Krista Aarts van KBS De Wisselaar

Verbazingwekkend! Voor jong èn oud!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Goochelaar bij Nanny en ZoOp een groot bedrijfsfeest was Jordi aanwezig om de aanwezige kids te entertainen met goochelen en ballonfiguren.
Wat een groot succes!!
De hele avond had hij kinderen om zich heen en de ouders kwamen ook regelmatig even kijken.
Zowel de ballonnen, die binnen 10 seconden tot een hondje werden gevouwen, als de trucs vielen goed in de smaak!

Hij is vliegensvlug met speelkaarten, maar zelfs wanneer hij de ’truc’ vervolgens langzaam laat zien heb je geen idee hoe hij het voor elkaar krijgt!
Als we weer een goochelaar zoeken weten we bij wie we moeten zijn!

door Susanne van Nanny & Zo
Met ons gezellige team van party- en eventnanny's verzorgen wij professionele kinderopvang en kinderactiviteiten bij feesten en evenementen in heel Nederland en België.

Lees alle reacties

Doe vrijblijvend een aanvraag.

Lees mijn nieuwsbrief!

Afscheidsfeest!

Erg leuk om je in actie te zien met je grote passie. Snelle moves! En leuke interactie!

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Goochelaar voor het kindercomité groessen

Nogmaals dank voor de aanwezigheid en je optreden tijdens ons feest op Koninginnedag 2012 mede daardoor is het een geslaagde dag geweest voor de kinderen maar natuurlijk ook voor de andere mensen uit Groessen en omstreken.. Ik had vooraf contact met je opgenomen en heb dit als prettig ervaren. Vond het ook erg fijn dat […]

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi is magic

Jordi was 2 uur aanwezig op mijn feest. Hij weet de mensen super goed te entertainen. Dagen lang hebben de gasten er over gesproken hoe ongelooflijk de trucs zijn die hij heeft gedaan. Een aanrader !

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Geweldige goochelaar

Ik heb al meerdere optredens van Goochelaar Jordi mee mogen maken. Erg bijzonder om te zien hoe hij zich zo ontwikkeld heeft. Zijn shows zijn professioneel waarbij intimiteit en contact met zijn publiek van hoogstaande kwaliteit is. Een entertainer in hart en nieren en zeker de moeite waard om te boeken.

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Hoe dan?

Jordi heeft de borrel van onze jaarvergadering een succes gemaakt door al zijn trucs. Touwen zonder eind, speelkaarten die overal vandaan komen …. onvoorstelbaar knap hoe Jordi dit alles deed.

“ster”“ster”“ster”“ster”

Verbazingwekkend! Voor jong èn oud!

Op een groot bedrijfsfeest was Jordi aanwezig om de aanwezige kids te entertainen met goochelen en ballonfiguren. Wat een groot succes!! De hele avond had hij kinderen om zich heen en de ouders kwamen ook regelmatig even kijken. Zowel de ballonnen, die binnen 10 seconden tot een hondje werden gevouwen, als de trucs vielen goed […]

“ster”“ster”“ster”“ster”“ster”