Home » goochelaar » Huiskamer optredens

Huiskamer optredens

Een goochelaar is overal welkom. Zelfs in het casino, een locatie waar misleiders en bedriegers normaal gesproken direct de deur worden gewezen. Een goochelaar is in staat om een enorm publiek te vermaken. Duizenden bezoekers in een zaal of een miljoenenpubliek op de televisie. Soms zijn goochelshows juist heel kleinschalig en intiem van aard. Tijdens een diner voor de gasten aan tafel bijvoorbeeld, of in je eigen huiskamer.

Wat is een huiskamer optreden?

Bij een goochelaar kan de waarheid flink verdraaid worden, in dit geval is de boodschap heel duidelijk; een huiskamer optreden vindt plaats in een huiskamer. Het kan een woonkamer zijn, een loft appartement of andere knusse ruimte. Het aantal gasten kan variëren van enkele gezinsleden of vrienden, de groep mag ook zeker wat groter zijn. Niet alleen de groepsgrootte is variabel, ook het formaat van de toeschouwers. Zo is het mogelijk om een huiskamer optreden te boeken voor kinderen, voor volwassen of voor beide.

Huiskamer optredens voor kinderen

Waarom zou je de deur uitgaan voor vermaak als je magisch entertainment in huis kunt halen? Pizza’s en pakketjes worden aan de deur bezorgd, nu kun je ook een goochelaar boeken voor een huiskamer optreden! Geef aan hoe oud de doelgroep is, de leeftijd en de gelegenheid. Zo stellen we een maatwerk goochelshow samen waarbij de kinderen deel uitmaken van de act. Deze optredens zijn zeer interactief van aard met trucs die de fantasie zullen prikkelen. De ouders mogen natuurlijk ook meekijken maar de kinderen zitten hier op de eerste rang!

Huiskamer optredens voor volwassenen

Met of zonder kinderen in huis kun je een goochelaar boeken voor een kleinschalig optreden. Olifanten, vuurwerk en confetti laten we eventjes achterwege, ontdek hoe groot de verwondering zal zijn met een serie kleinschalige goocheltrucs. Je denkt misschien dat illusionisten vanaf een groot podium wel heel eenvoudig hun trucs kunnen verhullen, wat dacht je van een goochelaar die recht tegenover je zit in je eigen huiskamer?

tafelgoochelaar buigt lepel

Voor wie boek jij een huiskamer optreden?

Het komt regelmatig voor dat een goochelaar geboekt wordt als kindervermaak zodat de volwassenen rustig van hun diner kunnen genieten. Daarna kan ik tijdens de borrel de volwassenen als tafelgoochelaar trakteren op enkele leuke goocheltrucs. Wat betreft het programma is er veel mogelijk, neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Andere blog artikelen

  • goochelaar voor bedrijfsfeest

    Regelmatig doe ik optredens als tafelgoochelaar op huwelijksfeesten. De onderstaande reactie kreeg ik na een optreden in Tilburg. Altijd weer erg leuk om te lezen dat iedereen het leuk…

  • kindergoochelen op een basisschool

    Hieronder zie je de foto's van mijn optreden op de Cees Wilkeshuisschool in Deventer. Ik heb mijn kunsten al meerdere keren voor deze basisschool mogen…

  • goochelen leren

    zaterdag 3 mei 2011 Op de BSO de Leeuwerik heb ik een workshop goochelen gegeven voor kinderen.  Het is erg leuk om kinderen te motiveren…

door | feb 27, 2022 | goochelaar, Goochelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *