Home » Goochelen » Gratis leren goochelen

Gratis leren goochelen

Vrijwel iedereen wil op een punt in zijn of haar leven enkele goocheltrucs leren. Gewoon voor de lol, om op een feestje te laten zien, en voor sommigen om er een carrière van te maken. In de goochel wereld is het verklappen van goocheltrucs taboe, het is een ongeschreven regel dat je nooit trucs mag uitleggen aan niet-goochelaars. Voor een deel is dat begrijpelijk, er zijn goochelaars die jaren werken aan een specifieke truc om deze vervolgens terug te vinden op een Facebook pagina van iemand anders. Of professionals die geld verdienen aan het ontwikkelen van nieuwe goocheltrucs voor andere goochelaars. Toch vind ik het leuk om af en toe een standaard klassieker uit te leggen. Via goochelworkshops, tijdens feestjes aan kinderen of op mijn website voor iedereen die het leuk vindt om als goochelaar te starten.

Goochelen leren op internet

leren goochelenHet delen van goocheltrucs die al lange tijd bestaan vind ik niet zo erg. Je doet er niemand kwaad mee, je prikkelt een nieuwe groep enthousiaste mensen en je moedigt innovatie en vooruitgang aan. Daarom heb ik in het verleden ook gratis trucs uitgelegd, en met mij vele andere goochelaars waar ik veel respect voor heb. Omdat er zoveel tijd in gaat zitten om trucs op de juiste wijze online uit te leggen ben ik er zelf mee gestopt. Daarnaast zijn er diverse websites die op een uitstekende en integere manier een nieuwe generatie gratis leert goochelen. Ik geef je hier alvast enkele goede websites met gratis goocheltrucs waar je direct mee zult opvallen tijdens een feestje:

Van hobby naar beroep

goochelaar JordiIk ben zelf ooit begonnen als amateurgoochelaar. Joop Eiland was mijn mentor die me de eerste trucs leerde. Nu ben ik in te huren voor feesten, evenementen en andere gelegenheden als Goochelaar Jordi met mijn eigen trucs, en klassiekers die ik in een nieuw jasje heb gestoken. Ik hoop dat ik met dit artikel een nieuwe generatie amateurgoochelaars kan helpen, en tot die tijd ben ik uiteraard beschikbaar om voor jou een professionele goochelact te verzorgen!


Vond je dit leuk? Lees dan ook deze artikelen:

Andere blog artikelen

 • goochelaar Jordi

  Wat is goochelen nou eigenlijk? Goochelen is “de kunst van het schijnbaar onmogelijke”. De goochelaar laat iets zien wat eigenlijk niet kan. Het is een…

 • leer goochelen met kaarten

  Leer goochelen met kaarten: 3 magische tips Het is heel indrukwekkend als je een goochelaar met een stok kaart ziet spelen. De kaarten dansen haast…

 • goochelaar worden

  Wanneer je als kind voor het eerst een goochelaar aan het werk ziet is de eerste gedachte vaak “hoe word ik een goochelaar?”. Veel kinderen…

 • bordje Eernewoude

  Dit optreden was op een boot! Dit was voor mij voor het eerst dat ik op een boot mocht optreden. Ronald en Joke zijn op…

 • Kaartengoocheltrucs.nl Er bestaat een grote gemeenschap van goochelaars en illusionisten die hun technieken en geheimen met elkaar delen. Sinds de opkomst van het internet is…

 • goochelen leren

  zaterdag 3 mei 2011 Op de BSO de Leeuwerik heb ik een workshop goochelen gegeven voor kinderen.  Het is erg leuk om kinderen te motiveren…

door | feb 13, 2011 | Goochelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

goochelaar Jordi nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Eén keer per maand verstuurt Jordi zijn nieuwsbrief. Blijf ook op de hoogte van alle magische belevenissen, nieuwe shows en speciale acties.
Schrijf je hier in -->

Gelukt! :)