Goochelen voor Webton

Een mooie goocheltruc lijkt soms op een religieuze ervaring, toch is het een combinatie van vakmanschap en oefenen, heel veel oefenen. Het was een bijzonder moment om op te treden in een kerk die na herbestemming een heel andere functie heeft gekregen in de vorm van een webdesign bureau genaamd Webton. Ik kende het team van Webton al door een kennismaking op een beurs.

Beursgoochelaar Jordi

Ik treed vaak op als beursgoochelaar, toen ik in Enschede tussen het publiek aanwezig was om goocheltrucs te vertonen werd ik opgemerkt door Ton Heerze van Webton. Hij was dusdanig onder de indruk dat hij een mooie reactie achterliet.

In Enschede hebben we Jordi aan het werk gezien als beursgoochelaar! We zijn nu nog steeds onder de indruk van de ware goochelaarskunsten die hij aan ons heeft getoond. Keep on the good job!
door Ton Heerze van Webton

Daarnaast is Webton ook de hosting provider van mijn website www.goochelaarjordi.nl. Op 20 november 2016 werd er een open dag georganiseerd op de nieuwe locatie van Webton, en dat is een zeer bijzondere plek…

Nederlands Hervormde Kerk

goochelaar in de kerkSteeds meer kerken in Nederland krijgen een herbestemming, zo ook de Nederlands Hervormde Kerk in Hengelo. De religieuze functie mag dan verdwenen zijn, de sociale functie is gebleven in de bedrijfsfilosofie van online interactie en social webdesign. Tijdens de feestelijke opening op 20 november 2016 was de kerk gevuld met gasten en live entertainment. In het videoverslag kun je mij ook even in beeld zien opdraven.

Wat is beursgoochelen?

De opening van deze prachtige locatie was geen beurs in letterlijke zin, beursgoochelen staat voor een sociale manier van goochelen waarbij ik mensen in het aanwezige publiek betrek in een leuke goocheltruc. Dit soort live entertainment werkt sfeerverhogend, het is een act die geschikt is voor jong en oud. De opening bij Webton was erg gezellig, het is prachtig om te zien hoe dit belangrijke bouwwerk in oude glorie is hersteld en een nieuwe functie heeft gekregen.

Goochelaar Jordi bij Webton aan het werk gezien. Erg knap hoe hij kaarten laat verdwijnen en weer terug tovert
Alles met een gezonde dosis humor, TOP!
door Thijs Wessels

Louter positieve reacties ontvangen tijdens onze open dag. Men stond vol verbazing te kijken. Geweldige acts!
door Ton Heerze van Webton

Wat een kunstenaar en tegelijk een innemend persoon, Jordi de goochelaar!
Veel gevoelens gingen door mij heen tijdens een optreden.
Plezier, bewondering, verbazing etc.
door I. van Leeuwen

Geef een reactie

Recente berichten

Blog