Goochelen voor het Albeda College

Logo Albeda CollegeGisteren heb ik optreden mogen doen voor het Albeda College te Rotterdam. Er was een leuke kerstmarkt georganiseerd in het Topsportcentrum Rotterdam. Dit is de thuisbasis van de mbo-opleiding Sport en Bewegen van het Albeda College. Er was van alles te doen en steeds weer stond een groepje enthousiaste mensen rond mijn tafeltje. Ook liep ik regelmatig langs de vele statafels om daar ook mijn kunsten te vertonen. Sommige mensen vonden het zo leuk dat ze steeds iemand anders erbij haalden om het ook te zien. Voor mij natuurlijk een bijzonder leuk compliment. Al met al weer een geslaagd optreden.

Je was op de Albedag en verbaasde me met het verdwijnen van mijn ring! groet Ester

Meer over tafelgoochelaar Jordi…

Andere blog artikelen

 • doopfeest

  Een doopfeest gaat doorgaans gepaard met water, maar bij deze doop was iedereen letterlijk omringd met water! Ik was namelijk uitgenodigd als tafelgoochelaar tijdens de…

 • bordje Eernewoude

  Dit optreden was op een boot! Dit was voor mij voor het eerst dat ik op een boot mocht optreden. Ronald en Joke zijn op…

 • Goochelaar op Landgoed Duin & Kruidberg

  Landgoed Duin & Kruidberg is een prachtig landschap met een intieme sfeer. Een ideale locatie voor een goochelact met klasse. Deze avond waren er een…

 • Goochelaar Verjaardag

  De Blokhut is een boerderij voor feesten en activiteiten in Putten, een mooie locatie op de Veluwe. Ik ken deze locatie goed omdat ik zelf…

 • Dit optreden was voor Seafood Connection. Dit vishandel bedrijf had een leuk feest georganiseerd in Restaurant De Boet in Urk. Ik begon dit optreden met het…

 • goochelen leren

  zaterdag 3 mei 2011 Op de BSO de Leeuwerik heb ik een workshop goochelen gegeven voor kinderen.  Het is erg leuk om kinderen te motiveren…

Geef een reactie