Goochelen voor het Albeda College

Logo Albeda CollegeGisteren heb ik optreden mogen doen voor het Albeda College te Rotterdam. Er was een leuke kerstmarkt georganiseerd in het Topsportcentrum Rotterdam. Dit is de thuisbasis van de mbo-opleiding Sport en Bewegen van het Albeda College. Er was van alles te doen en steeds weer stond een groepje enthousiaste mensen rond mijn tafeltje. Ook liep ik regelmatig langs de vele statafels om daar ook mijn kunsten te vertonen. Sommige mensen vonden het zo leuk dat ze steeds iemand anders erbij haalden om het ook te zien. Voor mij natuurlijk een bijzonder leuk compliment. Al met al weer een geslaagd optreden.

Je was op de Albedag en verbaasde me met het verdwijnen van mijn ring! groet Ester

Meer over tafelgoochelaar Jordi…

Gerelateerde Berichten

 • doopfeest

   Ik heb al voor vele gelegenheden mogen goochelen maar nog nooit tijdens een doop. Het ging om de doop van een groot schip in Harlingen.…

 • bordje Eernewoude

  Dit optreden was op een boot! Dit was voor mij voor het eerst dat ik op een boot mocht optreden. Ronald en Joke zijn op…

 • Goochelaar op Landgoed Duin & Kruidberg

  Landgoed Duin & Kruidberg is een prachtig landschap met een intieme sfeer. Een ideale locatie voor een goochelact met klasse. Deze avond waren er een…

 • Goochelaar Verjaardag

  Wat leuk! Een optreden in mijn eigen woonplaats Putten. Ik was ingehuurd voor een optreden op een 25 jarig huwelijksfeest. Het optreden werd gehouden in…

 • Dit optreden was voor Seafood Connection. Dit vishandel bedrijf had een leuk feest georganiseerd in Restaurant De Boet in Urk. Ik begon dit optreden met het…

 • goochelen leren

  zaterdag 3 mei 2011 Op de BSO de Leeuwerik heb ik een workshop goochelen gegeven voor kinderen.  Het is erg leuk om kinderen te motiveren…

Geef een reactie

Recente berichten

Blog