Home » optredens » Goochelen in kleine kring

Goochelen in kleine kring

Goochelaar op Landgoed Duin & KruidbergLandgoed Duin & Kruidberg is een prachtig landschap met een intieme sfeer. Een ideale locatie voor een goochelact met klasse. Deze avond waren er een aantal gasten die als voorafje werden getrakteerd op een goochelact van pakweg een uur. Naast tafelgoochelen waarbij ik me direct begeef tussen het publiek voer ik ook trucs uit voor de hele groep.

Klein maar fijn

Een kleine locatie is voor elke goochelaar een uitdaging. Een illusie in een voetbalstadion is niet zo ingewikkeld als ze op de achterste rij niet meer zien dan een stipje. Wanneer het publiek op slechts centimeters afstand van je af staan of zitten moet je echt aan het werk. Elk paar ogen kun je als het ware voelen. Sommige mensen kijken voor het vermaak, andere mensen kijken om te zien hoe de truc in elkaar steekt. Gelukkig maak ik me daar al lang niet meer druk om, sterker nog ik vind het leuk om met het publiek te spelen en ze te betrekken in de act. Dat maakt van een goocheltruc echt een magisch moment.

Iedereen kan goochelen!

Tijdens dit diner waren er ook kinderen aanwezig. Kinderen willen niet alleen naar goocheltrucs kijken, ze willen deze ook graag zelf uitvoeren. Daarom leg ik bij dit soort gelegenheden vaak een truc uit voor de kinderen, een eenvoudige maar leuke goocheltruc die ze later thuis zelf ook kunnen uitvoeren. Bij deze trucs verkleurt er een stip in een plastic snuifje. Nadat mijn optreden was voltooid mochten de kinderen hun ouders vermaken, ik liet het publiek achter met een nieuwe generatie entertainers.


Bekijk ook deze pagina over tafelgoochelaar Jordi…

Andere blog artikelen

 • doopfeest

  Een doopfeest gaat doorgaans gepaard met water, maar bij deze doop was iedereen letterlijk omringd met water! Ik was namelijk uitgenodigd als tafelgoochelaar tijdens de…

 • bordje Eernewoude

  Dit optreden was op een boot! Dit was voor mij voor het eerst dat ik op een boot mocht optreden. Ronald en Joke zijn op…

 • Gisteren heb ik optreden mogen doen voor het Albeda College te Rotterdam. Er was een leuke kerstmarkt georganiseerd in het Topsportcentrum Rotterdam. Dit is de thuisbasis van…

 • Goochelaar Verjaardag

  De Blokhut is een boerderij voor feesten en activiteiten in Putten, een mooie locatie op de Veluwe. Ik ken deze locatie goed omdat ik zelf…

 • Dit optreden was voor Seafood Connection. Dit vishandel bedrijf had een leuk feest georganiseerd in Restaurant De Boet in Urk. Ik begon dit optreden met het…

 • goochelen leren

  zaterdag 3 mei 2011 Op de BSO de Leeuwerik heb ik een workshop goochelen gegeven voor kinderen.  Het is erg leuk om kinderen te motiveren…

door | okt 17, 2016 | optredens

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *