Home » optredens » Goochelen in de nacht

Goochelen in de nacht

Onlangs kreeg ik een bijzondere uitnodiging van het Christelijk College Groevenbeek in Ermelo. Elk jaar organiseert dit college een lesnacht voor leerlingen uit de derde klas, met als doel kinderen op de Filipijnen een opleiding aan te bieden voor een betere toekomst. Deze kinderen leven daar op een vuilnisbelt, door de leerlingen in Ermelo te sponsoren wordt er geld ingezameld. De leerlingen brengen dan 24 uur door op school.

Wakker blijven met goocheltrucs

goochelen op school Groevenbeek in Ermelo

Tijdens de lesnacht waren er maar liefst 125 deelnemers die zich inzetten voor het goede doel, en tegelijkertijd zich ook opperbest vermaken met allerlei activiteiten waaronder Filipijns koken, Drama, Schaken en Lipdup. Om middernacht verscheen ik ten tonele, vanuit de duisternis in de aula van het college. De leerlingen waren in opperbeste stemming, ondanks of juist dankzij het late tijdstip… Ik liet een aantal goocheltrucs zien, de kinderen waren helaas nog niet vermoeid dus ik moest mijn uiterste best doen om de leerlingen om de tuin te leiden. Met zoveel priemende ogen om me heen was dat best een uitdaging. Het was een leuke nacht met een positieve sfeer, ik hoop dat de kinderen in Manilla er van zullen profiteren.

goochelen voor leerlingen op school

Go Save the Children

Investeren in kinderen over de hele wereld is belangrijk, daarom ben ik als goochelaar Jordi sponsor van Save the Children. Met goocheltrucs kan ik kinderen en volwassenen voor een moment alle ellende laten vergeten, met een donatie kunnen we samen deze ellende de wereld uit helpen!

Op deze pagina kunt u een donatie geven….

goochelen op school


Hier lees je meer over tafelgoochelaar Jordi…

Andere blog artikelen

 • bordje Eernewoude

  Dit optreden was op een boot! Dit was voor mij voor het eerst dat ik op een boot mocht optreden. Ronald en Joke zijn op…

 • doopfeest

  Een doopfeest gaat doorgaans gepaard met water, maar bij deze doop was iedereen letterlijk omringd met water! Ik was namelijk uitgenodigd als tafelgoochelaar tijdens de…

 • leer goochelen met kaarten

  Leer goochelen met kaarten: 3 magische tips Het is heel indrukwekkend als je een goochelaar met een stok kaart ziet spelen. De kaarten dansen haast…

 • klein zwitserland

  Ik heb 2 optredens mogen doen in Zwitserland. Nou ja, Klein Zwitserland in Driebergen. Wat een super mooie locatie is dit!  Ik ontving nog deze…

 • goochelen leren

  zaterdag 3 mei 2011 Op de BSO de Leeuwerik heb ik een workshop goochelen gegeven voor kinderen.  Het is erg leuk om kinderen te motiveren…

 • Goochelaar Jordi in Den Haag

  De Museumnacht in Den Haag is een wervelend evenement dat jaarlijks wordt gehouden waarin het beste van de Haagse musea in de schijnwerpers wordt gezet.…

door | mrt 27, 2017 | optredens

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *