Home » Goochelen » Daarom is een goochelaar ideaal voor een bruiloft

Daarom is een goochelaar ideaal voor een bruiloft

Trouwen is het mooiste moment van je leven. Het is ook een gelegenheid die je niet vaak zult meemaken, tenminste niet als bruid of bruidegom. Als je dus een bruiloft organiseert dan moet alles wel tot in de puntjes kloppen. Hier hoort ook passend entertainment bij. Wie nodig je uit om jouw huwelijk een unieke uitstraling te geven? Met een goochelaar maak je er een magische dag van, waarom dit het geval is kun je op deze pagina lezen.

goochelaar bruiloft

Schakel je een wedding planner in?

Heb je vrienden of familieleden die graag de festiviteiten op deze bijzondere dag regelen? Of huur je een professional in die precies weet wat er nodig is, waar, hoe en wat het allemaal kost. Het koppel zal in een korte tijd veel beslissingen moeten nemen waarbij er soms flinke discussies kunnen ontstaan. Als jullie samen het altaar bereiken dan hebben jullie de halve strijd al gewonnen. Maak het iets eenvoudiger met deze tips:

 • Live muziek heeft de voorkeur boven standaard nummers. Muzikanten kunnen namelijk beter inspelen op de situatie en de stijl is ook meer uniform. Dit hoeft niet altijd een enorme band te zijn, er zijn ook solisten die als zingend ‘behang’ de sfeer kunnen bepalen.
 • Een bruiloft is een evenement waar jong en oud welkom is. Helaas betekent dit ook uiteenlopende interesses en referentiekaders. Een tafelgoochelaar past zich aan op de persoon waar de truc op gericht is.
 • In plaats van een ‘best man’ is het ook mogelijk om een professionele spreker in te huren die de festiviteiten in goede banen leidt.
 • Zorg dat je vermaak regelt voor kinderen. Het komt helaas vaak voor dat de jongste gasten doelloos rondrennen zonder uitlaatklep voor hun energie. Je kunt een kids corner inrichten met diverse speeltoestellen, schmink of een ballonartiest. Er zijn goochelaars die ook ballonnen kunnen vouwen, zo sla je twee vliegen in één klap.

Laat de goochelaar later terugkeren

Dit is een tip voor een volgende gelegenheid zoals een baby shower, jubileum of ander event waarbij het echtpaar betrokken is; nodig dezelfde goochelaar opnieuw uit voor een ander feest. Dit zal bij de gasten direct voor herkenning zorgen!

Andere blog artikelen

 • kindergoochelen op een basisschool

  Hieronder zie je de foto's van mijn optreden op de Cees Wilkeshuisschool in Deventer. Ik heb mijn kunsten al meerdere keren voor deze basisschool mogen…

 • goochelaar voor bedrijfsfeest

  Regelmatig doe ik optredens als tafelgoochelaar op huwelijksfeesten. De onderstaande reactie kreeg ik na een optreden in Tilburg. Altijd weer erg leuk om te lezen dat iedereen het leuk…

 • vraagtekens hoe werken goocheltrucs

  Vrijwel iedereen wil op een punt in zijn of haar leven enkele goocheltrucs leren. Gewoon voor de lol, om op een feestje te laten zien,…

door | okt 1, 2021 | goochelaar, Goochelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *