Goochelaar vinden

Goochelaar vinden

Wilt u een goochelaar vinden? Jordi kunt u boeken voor verschillende soorten shows. Hij heeft jarenlange ervaring in het optreden als goochelaar bij onder andere bruiloften, beurzen, feesten en evenementen.

Goochelaar op beurzen

Wanneer u een stand op een beurs heeft staan wilt u er uiteraard uitspringen ten opzichte van uw concurrenten. Wanneer u ervoor kiest om Jordi in te huren, dan trekt u op een originele manier de aandacht naar uw stand toe. Hij heeft al op de meest uiteenlopende beurzen gestaan en weet dan ook precies hoe hij met zijn snelle goocheltrucs de aandacht van het publiek kan trekken.

Kiezen voor goochelaar Jordi

Er zijn meerdere redenen waarom u ervoor zou kiezen om Jordi te boeken als goochelaar. Dit zijn een aantal van zijn eigenschappen:

  • Representatief
  • Uniek
  • Professioneel
  • Enthousiast
  • Humor

goochelaar vinden

Op allerlei diverse evenementen komt Jordi als een representatief persoon over. Hij past zich aan de sfeer van het feest aan en zal zich helemaal op zijn gemak voelen tussen de gasten. Hij staat bekend om zijn unieke trucs die razendsnel gaan. Zijn repertoire is erg gevarieerd en zijn goocheltrucs zijn geschikt voor zowel jong als oud. Jordi is een professionele goochelaar die zorgvuldig te werk gaat. Zijn shows zijn daarom ideaal voor verschillende feesten op allerlei locaties. Het enthousiasme is erg aanstekelijk, waardoor Jordi het hele publiek meekrijgt en de aandacht trekt van elke gast. Met zijn humor en professionaliteit zullen zelfs de kritische gasten om zijn als ze Jordi in actie zien.

Een goochelaar vinden

Wilt u een goochelaar vinden voor uw feest, evenement, borrel of receptie? Jordi maakt er gegarandeerd een onvergetelijke avond van. Neem contact met ons op om hem te boeken als bijvoorbeeld tafelgoochelaar, huwelijksgoochelaar of kindergoochelaar. Er is van alles mogelijk en wanneer u uw budget aan ons doorgeeft bespreken we deze mogelijkheden graag met u.