Goochelaar Utrecht

Zoekt u een goochelaar in Utrecht die optreedt als tafelgoochelaar tijdens een feest of evenement? Goochelaar Jordi heeft al meer dan 20 jaar ervaring en maakt van elk feest een magische dag of avond. Het is de juiste keuze voor elk evenement: van bedrijfsfeesten en themafeesten tot een bruiloft, familiefeest of kinderfeestje. Zijn trucs zijn geschikt voor jong en oud en voor al uw evenementen op locaties door heel Nederland.

Diverse shows

Goochelaar Jordi biedt u de volgende shows aan:

goochelaar utrechtGoochelaar op kinderfeestjes in Utrecht

Wilt uw kind eens wat anders dan een standaard kinderfeestje? Nodig een kindergoochelaar in Utrecht uit. Jordi kan de kinderen goed vermaken. U heeft er geen omkijken naar en de kinderen zullen de hele dag met een grote lach op het gezicht rondlopen. De kinderen zullen compleet versteld staan van alle trucs en van het begin tot eind geboeid kijken naar alle geweldige acts. Vervelen zit er in ieder geval niet bij voor de kinderen.

Magic For Kids show

Jordi biedt een speciale show voor kinderen waar hij hen alles laat zien van de geweldige wereld van de magie. De show is erg interactief: de kinderen kunnen lekker meedoen en zijn echt onderdeel van de show. Dit vinden de meeste kinderen vaak erg interessant en ze hoeven niet de hele middag stil te zitten. Deze Magic For Kids show zorgt voor veel hilariteit bij de kinderen en zit vol met humor. Uw kind zal nog lang napraten over deze geweldige show.

Neem contact op voor boekingen

Heeft u interesse in het boeken van een goochelaar in Utrecht?Jordi treedt op door heel Nederland en komt graag optreden bij uw feest of evenement. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een boeking te bespreken. De act wordt graag aangepast naar uw wensen.