Goochelaar Tilburg

Goochelaar Tilburg

Een goochelaar in Tilburg kunt u boeken voor verschillende evenementen. Denk hierbij aan een personeelsfeest, bruiloft, verjaardag of receptie. Jordi biedt u gasten een spetterend optreden waar nog lang over wordt nagepraat. Hij is een echte artiest die uw gasten goed kan vermaken.

Kies voor een tafelgoochelaar

Met een tafelgoochelaar in Tilburg verrijkt u uw evenementen. Het maakt niet uit wat voor een feest het is. Zowel bij bedrijfsfeesten en verjaardagen als bij borrels en bruiloften zal het sowieso een succes worden. Bekijk ook eens het optreden van Jordi voor omroep Tilburg.

De kenmerken

Dit zijn de kenmerken van tafelgoochelen:

  • Samenspel tussen de gasten en de goochelaar
  • Vliegensvlugge trucs
  • Geschikt voor allerlei feesten en evenementen
  • Altijd een succes

goochelaar tilburgTafelgoochelen staat erom bekend dat de goochelaar veel interactie heeft met alle gasten. Jordi loopt rondom de tafels en vermaakt ze met topentertainment. Voor elke aangelegenheid heeft hij de juiste trucs in huis waarmee hij uw gasten versteld zal doen staan. U staat er met de neus bovenop en zal nog steeds niet snappen wat er allemaal precies gebeurt. Jordi krijgt altijd ontzettend goede reacties op al zijn acts: zowel het publiek als zijn collega’s zijn erg enthousiast over zijn kunsten. Hij heeft dan ook al verschillende prijzen gewonnen.

Goochelaar in Tilburg inhuren

Bent u geïnteresseerd in de shows van goochelaar Jordi? Vul dan het contactformulier op onze website in. We vragen hier een aantal van uw gegevens in te vullen. Ten eerste uw naam en e-mail. Daarna kunt u aanvinken voor wat voor show u Jordi in wilt huren. Dit kan bijvoorbeeld als tafelgoochelaar of kindergoochelaar zijn of op een beurs of huwelijk. Vervolgens geeft u de datum op en het aantal personen aan dat u verwacht te komen op uw feest. Tot slot geeft u de plaats en het budget aan: Jordi treedt op door heel Nederland. Graag bespreken we uw wensen en komen we langs als goochelaar in Tilburg.