Boekingen:   023-5444297   info@dutchmagic.nl

Reacties

Geef ook een reactie!

25 jarig huwelijksjubileum

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Laatst hadden wij een 25 jarig huwelijksjubileum daar hebben wij erg
genoten van Jordi’s optreden.
Met verschillende trucs weet hij steeds weer jong en oud te boeien.

door Rob van Veenhuisen.

Eén met zijn gasten, onderscheidend door vakmanschap

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi deed het super leuk. Heel ad rem, ook in zijn reacties naar “mondige” gasten, waardoor er ook een leuke interactie is.

door Ria Jansen van Jansen Techniek

Een abolute aanrader!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Een echte entertainer! Professioneel en verrassend. Een absolute aanrader, ook voor ons sales event een leuke invulling tijdens ons diner. Ik kan hem zeker aanraden en dat zullen we hier op kantoor ook zeker doen!

door Kim Bergmans Keijzer van Planon Software

Mede door Jordi super geslaagd feest!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Mijn 75ste verjaardagsfeest was bere gezellig, vooral ook door het optreden van Jordi. Hij weet iedereen te vermaken van jong tot oud. Mengt zich onopvallend tussen de gasten en als hij dan tenslotte iedereens aandacht heeft vervolgt hij zijn goochelkunsten op een centrale plaats en overstemt het gelach de verwondering: hoe doet hij dat toch?? Ook met de allerkleinsten heeft hij nog ballon figuren gedraaid. Geweldig blij dat je er bij was Jordi, Bedankt!!

door H.W. van der Wardt

Verbazingwekkend goed!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Afgelopen zaterdag hebben wij mogen genieten van Jordi zijn magische kunsten! Wat is hij goed zeg! Hij heeft ons en onze gasten verbluffend goed vermaakt! Hoe hij kaarten laat verdwijnen in zijn schoen en geld terug goochelt in een hele citroen…. verbazingwekkend! Je staat er met je neus bovenop…, maar ziet echt niet hoe hij het doet! Bedankt Jordi voor deze vermakelijke avond. Je was top!

door Mirjam Wolf van Wolf Caravans Harderwijk

Waanzinnig

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

De kunsten die Jordi uitvoert zijn werkelijk waanzinnig. Een persoon die zijn vak keurig op orde heeft en de toeschouwers kan vermaken.
Respect !!!

door Amer I

Geweldig

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi was tijdens een personeelsfeest de verrassing van de avond. Niemand had het verwacht en iedereen werd verrast door zijn trucs!

door Ilse de Mol van De Mol Events

Jordi

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Zeer toffe goocheltruc met een vork. Schrok er oprecht van! Zeer tof om te zien van dichtbij!

door Anass Powpow
gezien bij Fair Play Casino Almere-Stad

Super geslaagd

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Dag Jordi, mede dankzij jouw optreden is mijn verjaardagsfeestje bijzonder gezellig verlopen.
Wij hebben er allemaal van genoten!!

door Marlie De Wit

Onder de indruk

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wij en onze gasten waren verrast en onder de indruk van je optreden.
Het was super! Nogmaals bedankt.

door G Fam van Harn

Geslaagd

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi, super bedankt weer voor het vermaken van de mensen op onze nieuwjaarsborrel. Iedereen heeft ervan genoten!

door Mireille Van pelt van Cleve en zonen
Cleve en zonen; container groupage diensten.

Kerstfeest Interfilling

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wij hebben ons echt heel erg vermaakt. Na het feest is er nog over gepraat. Jordi zorgde goed dat hij bij elke tafel geweest was en hij wist zeker waar hij mee bezig was. Wij raden Jordi zeker aan!

door Soraya Hehanussa van Interfilling

Bizar….Gewoon bizar.

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Het was op de introductie-dag van de Audi A8 te Veenendaal. Stond daar ineens een man bij ons aan tafel, of die een kaarttruc mocht laten zien.
Ik ben zelf een nuchter persoon en dacht ook van “ik sta er met mijn neus boven op”. 1 Ding kan ik u verzekeren…. Deze man is gewoonweg bizar in zijn kunsten. Voor je verstand (theoretisch dan) weet je waar “het moment” moet zitten… je let er op….. maar mijn mond bleef open staan van verbazing. Of de kaart nu uit zijn schoen komt, achter een rits in een portemonnee, uit een gesloten envelop, het maakt niet uit……telkens die zelfde kaart.
Gezien de reacties die ik daarna nog vernam van het aanwezige publiek weet ik dat er veel mensen van hebben genoten.
De kaart die ik van u meekreeg staat op mijn bureau….. en tovert dan regelmatig nog een lach.

door H. Slendebroek van Tongeren

Europort 2017

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wat een boefje, die Jordi! Op een of andere manier wist hij mij en mijn collega telkens weer op het verkeerde been te zetten. Mochten we enigszins de illusie hebben gehad de opzienbarende fratsen van Jordi door te hebben, dit werd vrijwel direct de grond in geboord door de mij nog niet bekende taferelen die zich op Europort 2017 in Rotterdam hebben afgespeeld. Als kers op het toetje kregen we nog een kaartspel toe ook; al is het mij vooralsnog niet gelukt om de kaarten uit het pakje te krijgen zonder hiervoor een poging te wagen, laat staan ze te behandelen zoals hij dit alleen lijkt te kunnen. Chapeau!

door Peter Timmers van Elycio Tekst & Vertaling

Top

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Behoort tot een van de beste goochelaars.
Je bek valt open; klasse!

door Hans Hagendoorn

Familie avond

4 “ster”“ster”“ster”“ster”

In één woord fantastisch. Jordi weet je van dichtbij te verrassen van zijn goochelkunsten. Hij heeft van onze familieavond een gezellige magische avond gemaakt. En jong en oud in verbazing achter gelaten. Echt een aanrader!

Jordi heel erg bedankt voor deze fantastische avond.

door Janneke Nab

Genoten met het hele team

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi heeft bij ons in het restaurant een personeelsfeest verzorgd. Wij waren met ruim 20 personen, daardoor ook leuke persoonlijke aandacht! Iedereen heeft zich verbaast en was erg enthousiast. Ondank dat je er letterlijk met je neus bovenop staat word je telkens weer verrast door deze vingervlugge goochelaar.

door Dick van Eerde van Prins Mauritshuis

Boeiend voor 4 tot 80 jaar!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi heeft bij ons familiefeest opgetreden. Twee uur lang heeft hij eigen trucs afgewisseld met een workshop. We hadden een groep met zo’n veertig mensen, variërend in de leeftijd van 4 tot 80 jaar. Wat ik knap van Jordi vind, is dat iedereen de hele show geboeid bleef kijken. Het waren niet alleen de trucs maar ook zijn manier van presenteren en inspelen op de groep die geweldig waren. Meerdere keren werd er iemand uit het publiek gehaald voor een truc, hilarische momenten leverde dat op. Na afloop van de show nam Jordi nog alle tijd voor de kinderen. Al met al heel erg geslaagd, een aanrader voor zowel jong als oud. Jordi, nogmaals bedankt!

door Samantha van Pelt

Tof avondje vermaak!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Een erg leuke familieavond gehad en Jordi heeft de avond een magisch en humoristisch randje gegeven. Ik heb erg genoten van de trucs en ik kon Jordi’s zelfspot ook erg waarderen.
Een echte aanrader!!!

door Eefke van de Haar

Goochelaar Jordi

4 “ster”“ster”“ster”“ster”

Wij hebben Jordi op ons 25 jarig jubileum feest mogen ontvangen om aan de eerste 3 uur van onze feestavond een kleurig tintje te geven nou dat is hem aardig gelukt, geweldig

door Jan Deckers van Jan Deckers jr bv
Het transporthart van Nederland klopt in Ammerzoden! Dat weten de klanten van Jan Deckers Jr. B.V. al langer dan vandaag. Sterker nog, Jan Deckers heeft al meer dan 40 jaar ervaring. Voor al uw nationaal, internationaal, droog of geconditioneerd transport en op- & overslag bent u bij Jan Deckers aan het juiste adres! Daarnaast beschikt het bedrijf over de perfecte faciliteiten voor geconditioneerd op- en overslag met kwaliteitsbehoud van uw producten.
Reacties 31 oktober 2010

Recente berichten

Blog