Geef ook een reactie!


Top act!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Bij Jordi weet je wat je krijgt en toch blijf je altijd weer verrast dat je overal met je neus boven op staat en toch niet door hebt wat er gebeurd. Ook de manier waarop Jordi het publiek bij de acts betrekt is heel natuurlijk en ongedwongen. Top act!

door Dennis Vet

Geweldige show!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

In een half uur laat goochelaar Jordi zowel de leerlingen van groep 1 als de leerlingen van groep 8 een verrassende show meemaken. De trucs roepen verbazing op. Ook het aanwezige team van leerkrachten heeft zich laten verrassen. Een vingervlugge en empatische goochelaar!

door Arjan Boll van Daltonbasisschool De Leer

Een aanrader!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Goochelaar Jordi heeft op ons personeelsfeest voor veel verbazing (“ik sta er met mijn neus bovenop”) en plezier gezorgd met zijn snelle trucs, knappe kaarthandelingen en leuke humor. Echt een toegevoegde waarde wat mij betreft op elk feest of evenement. Een aanrader!

door Rochelle van Abeelen van OFGV

Een echte toevoeging op ons straatfeest.

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wat een leuke momenten hebben wij mogen beleven, de kinderen, zo een 20 totaal, zaten met open mond te kijken naar alle magie, zo stil zijn zij niet eerder geweest en al zeker niet met zijn allen! Vervolgens zijn de volwassenen vermaakt, een leuke interactie waarbij je jezelf steeds blijft afvragen, hoe kan dit?!

door Roomer Stefanie van Julia’s Park woningen Den Haag

Verbazing en vooral veel fun!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

We zagen én hoorden de gasten van ons event afgelopen zaterdag genieten van het optreden van Jordi! Aan de dinertafel, tussen de gangen door zorgde hij voor verbazing, maar ook zeker voor heel veel lachende gasten, dank voor je inzet Jordi!

door Marloes van Rooijen-Witten van Event Experts

Fantastisch

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Op de viering van het 100 jarig bestaan van ons wooncomplex voor ouderen liep Jordi van tafel naar tafel en verbaasde iedereen met zijn optreden. Van 18 jarige medewerker tot 100 jarige bewoner, iedereen vond zijn optreden fantastisch en er is nog dagen over nagepraat. Ik kan Jordi aanraden voor elk feest.

door Boukje Bijlsma van Pro Senectute

Bijzonder geslaagd

4 “ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi verzorgde tijdens een personeelsfeestje een optreden. Het is lang geleden dat ik zo heb kunnen lachten om de ongelovige en soms verbijsterde blikken van de gasten. Ze geloofde niet wat ze zagen. Supergrappig en ook knap gedaan.

door Otmar Buyne van Maasziekenhuis Pantein

Mooi werk

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi was een super leuke toevoeging voor ons bedrijfsfeest. Je staat erbij en denkt: hoe doet hij het toch? Daar kun je over napraten. We hebben nog steeds geen idee. We hebben genoten!

door Kim Middelkamp van Sallandse Wegenbouw

Goede entertainer!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wij hebben tijdens de opening van ons vakantiepark Jordi laten rondlopen op het terras. Hier werden verschillende waanzinnige trucs laten zien. Iedereen keek met verbazing naar de act. Zeker een aanrader.

door R van Lambalgen van Vakantiepark De Rimboe & Woeste Hoogte

Opening de Rimboe en Woeste Hoogte

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Briljant! Super tof! Genoten! Groetjes van de VIP tafel.

door Lise Caria

Grappig, sociaal, boeiend en verbluffend.

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi is een buitengewoon bekwame en amusante goochelaar die ook met alle neuzen er bovenop onnavolgbare trucs en illusies tevoorschijn ’tovert’. Wat hij doet kan niet en toch gebeurt het…..
Ons feestje op 5 juni 2022 werd er nog leuker en relaxter door, versterkt nog door de soepele en sociale manier waarop Jordi zich in en door ons gezelschap bewoog. Nooit opdringerig maar altijd charmant en met gevoel voor wat het betreffende kringetje
op dat moment kan amuseren en boeien. Nooit overheersend, altijd sociaal, boeiend en zich voegend in het gezelschap.

Een absolute aanrader!

door Frans van Beek

Verbluffend goed

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wij hadden Jordi geboekt om ons internationaal bedrijfsfeest op te leuken, tijdens de eerste avond. Iedereen was razend enthousiast over de trucs. Jordi heeft de verwachtingen ruimschoots overtroffen. Wat een verrassing. Hij voelde ook echt goed de ambiance in de groep aan. Hij kon moeiteloos overschakelen van tafel naar tafel en op het einde nog de volledige groep van 60 personen.

door Rik M van Baxter

Verfrissend

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Echt zo leuk het optreden Jordi,
Niet alleen de kleinkinderen waren totaal gefascineerd ook de volwassenen. Je bent letterlijk en figuurlijk een leuke verschijning op een feestelijke gelegenheid. Top.

door Francesca Buijs

Verbluffend vermakelijk

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Tijdens de walking diner van het 50-jarige jubileum feest van ons bedrijf, was Jordi aanwezig als tafelgoochelaar.
Jordi zelf is heel vriendelijk en brengt een leuke dosis humor met zich mee.
Zijn trucs zijn erg intrigerend en laten je in volle verbazing achter.
Een absolute aanvulling van het programma.

door Dino Boot van Lan Handling Technologies

Toppie!!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wat was het leuk!! Iedereen heeft ervan genoten. Hele goeie reacties gehad.

door Jolanda van den Berg van Cultuur in de schuur / Julianadorp

Geweldig

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Voor ons 50-jarig bridgejubileum van bridgeclub Hulst hadden wij gisteren, 7 mei 2022 Jordi gevraagd.
In één woord geweldig, hoe Jordi de 80 bridgers op bijzondere wijze kon vermaken met zijn prachtige trucs. Met open monden en ongeloof stonden de mensen er vlak bij en niemand snapte hoe Jordi dit klaar speelde. Hij is zijn gage dubbel en dwars waard. Het was de kroon op ons jubileumfeest. Jordi is zeker 5-sterren waardig.

door Daan Boonman van Bridgeclub Hulst

Super!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi is bij ons met Koningsdag geweest en het was geweldig! De mensen hebben genoten en stonden versteld van de leuke trucjes.

door Dhr Wouter van Oranjevereniging Piershil

Lustrum bridgeclub

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi heeft op een hele leuke manier iets extra’s gegeven aan de viering van ons lustrum.
Hij ging met leuke kaart trucs en goede babbel langs de tafeltjes: groot succes

door Bridgeclub de Dubbelaar

Fantastische show

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

We hadden Jordi te gast op een galadiner met 300 man. Hij kwam goochelen aan tafel. Ook al stond hij maar 1 meter van ons vandaan, we hadden geen idee hoe hij het allemaal deed. Dit in combinatie met zijn gevoel voor humor zorgde voor veel verbazing en vermaak. Heel erg bedankt Jordi!

door Chris Berendsen

Fantastisch entertainment

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wij hebben Jordi meegemaakt tijdens de borrel van een huwelijk als tafelgoochelaar. De manier waarop hij de mensen kennis laat maken met z’n goocheltrucs, deze zijn ongelofelijk, en de interactie met de gasten is echt fantastisch!
Echt een aanrader!

door Alexander Prent