Reacties

Geef ook een reactie!

Leuk!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Geweldig geamuseerd, heel erg leuk gedaan, zeker een aanrader.

door Ron Pot van Tippoint Trading B.V.

Zomeravond plezier

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Op ons zomertuinfeest op 22/06/2019 deed goochelaar Jordi met veel gevoel voor humor iedereen, van jong tot oud, versteld staan. Telkens klonken er verbaasde lachsalvo’s uit de groepen waar hij zich vertoonde. Kleindochtertje van 9 kwam na een poosje ons haar pas geleerde goocheltruc laten zien aan iedereen. We kregen na afloop veel enthousiaste reacties van de feestgangers. Jordi heeft ons feest een vrolijke en ontspannen flair gegeven. Chapeau!

door Anja Roozeveld van der Ven

Niet te geloven

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Ons bedrijf bestond vorige week 10 jaar. Na het officiële gedeelde was Jordi aanwezig in de foyer om onze gasten te verrassen met een truc. Het is ongelofelijk wat hij met kaarten en balletjes doet. Al sta je met je neus er bovenop, je kan niet zien hoe hij de truc doet.
Onze gasten vonden het heel gezellig en waren super enthousiast.
Echt een aanrader om een receptie eens een ander tintje te geven. Jordi, heel erg bedankt.

door Monique Maas van Bescal

Zomerfeest Festina Lente

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Wat was het gezellig. En zo getroffen met het weer. Voor iedereen was jouw aanwezigheid een verrassing. Alles viel op de juiste plaats. Een geweldige BBQ, mooi weer en een super leuke goochelaar. De verbazing over de acts was van een ieder zijn gezicht te lezen. Dank je wel voor deze magische avond.

door Marion Rijkhoff van Festina Lente

Jordi is een vakman!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi een zeer bevlogen en vriendelijke goochelaar met jarenlange ervaring. Die ervaring was zeker te zien. Jordi heeft ons een lezing gegeven. Wat mij het meeste aansprak is zijn “Metal Bending Routine”. We kennen allemaal wel Uri Geller. Hij deed het op TV in gecontroleerde omstandigheden. Jordi doet het gewoon aan tafel, gewoon tijdens zijn tafelgoochelact. De routine is tot de puntjes uitgedacht!
Mijn conclusie; Jordi is een vakman!

door Niels Nijland

Geweldige voorstelling

4 “ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi is geheel belangeloos aanwezig geweest op het 90 jarig bestaan van het Zonnehuis te Beekbergen. Hij heeft daar voor cliënten, personeel en bezoekers een geweldige voorstelling gegeven. Afgestemd en passend bij de doelgroep.

door Christine Oosterkamp van Het Zonnehuis te Beekbergen

Professional

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Een echte Professional!

door David Sokoloff

Irritant goed!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi heeft met zijn kaart trucs ons en al onze relaties versteld doen staan. Hij gaat goed op in de groep, geeft iedereen de aandacht en is zo ontzettend vingervlug! We snapten er helemaal niets van. Irritant goed dus!
Top entertainment om op je event er bij te hebben.

door Erik Reilink van Vesting Accountants

Leuk interactief en verrassend optreden!!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Iedereen van klein tot groot heeft enthousiast gereageerd! 45 minuten de kinderen vermaken met een optreden dat lukt alleen met veel interactie en enthousiasme!

door Janneke Hemmink van Oranje vereniging Diepenveen

Familiereunie

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Hallo Jordi,
Het was een groot succes. Iedereen vond het geweldig.
De kinderen en kleinkinderen hebben het er nog over.
Bedankt nogmaals!

door Han Heinrici

Perfecte aanvulling!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi was bij ons ontbijt ter ere van ons 30-jarig jubileum. Een ontbijt voor ca. 50-60 mensen. Een zakelijk – maar toch informeel – lopend buffet. We wilden geen programma (waarbij mensen met z’n allen op één moment naar een podium moeten kijken (en luisteren)) maar toch iets speciaals. Jordi was de perfecte tafelgoochelaar. Verrassend, snel, grappig en scherp. Hij deed wisselend de tafeltjes aan, hield in de gaten dat hij ‘iedereen’ eventjes aandeed. De trucs duurden niet te lang / niet te kort. Waren niet te doorgronden (ondanks de uitleg ;-)) waardoor iedereen oren en ogen gespitst hield. We hebben veel positieve reacties op zijn optreden gehad. Bedankt!

door Froukje Atsma van Atsma Sierbeton
In onze fabriek in Heerenveen maken wij al dertig jaar betonproducten op maat. Geschikt voor de grond-, weg- en waterbouw.

Goochelen

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Dankzij jou ben ik nu ook aan het goochelen en heb voor school al opgetreden. Ik ben tien jaar. Dankjewel Jordi, je bent geweldig.

door Sietse Grit

Kinderverjaardag

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Blij verrast met het onderhoudende optreden van Jordi. Voor zowel de kinderen (4-10 jaar) en de volwassenen hartstikke leuk. Goed verzorgd en heel goed afgestemd op de gelegenheid en het publiek.

door I. van der Ham

Lead generator Jordi!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi heeft met zijn magische trucs en enthousiasme op onze beurstand interessante leads voor CHOICE Insights & Strategy weten te generen!
Zeker een aanrader!

door Martin Siebelhoff van CHOICE Insights & Strategy
CHOICE is een bureau voor insights en strategy. Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek naar behoeften & doelgroepen, merken & communicatie en tevredenheid & loyaliteit. Insights gericht op groei. Groei in omzet en marktaandeel, groei in kracht en effect, en groei in kwaliteit en beleving. Wij geven data betekenis.

Magische avond!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

We hadden Jordi gevraagd om table magic te verzorgen tijdens ons nieuwjaarsevent voor medewerkers. Jordi kreeg sommige medewerkers met zijn trucs (of moet ik zeggen: magie! Want het was echt onnavolgbaar) zelfs aan het gillen van ongeloof. Jordi bewoog zich goed door de zaal waardoor veel medewerkers wat van de magie konden meekrijgen. Bedankt!

door Sterre Aandewiel van Universiteit van Amsterdam

Bij Rivièra Maison

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Heel leuk om mee te maken, met zijn kaartspelletjes.

door Theo Warlé

Vermakelijk voor iedereen

4 “ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi was aanwezig op de Nieuwjaarsborrel van onze organisatie. Hij probeerde zoveel mogelijk mensen te vermaken met zijn trucs. De dag erna spraken veel collega’s mij aan dat ze het zo leuk hadden gevonden. Hij wisselde zijn trucs af en was op een prettige manier aanwezig.

door Martine van Dijk van Diakonessenhuis Utrecht

Kerstdiner was zo gaaf!!

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Beste Jordi,
Wij zijn nog steeds vol ongeloof achtergebleven. Wat een gave dingen heb je bij ons aan tafel gedaan. Je deed het leuk en enthousiast.
We gaan het zeker onthouden en hopen je nog eens te zien.
Twijfel je om Jordi te boeken? DOEN!

door Fraukje Rosier van Hogeschool Leiden

Ik ben nog steeds flabbergasted

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi was aanwezig bij het kerstfeest van ons bedrijf. Wat was het een succes! Je staat er met je neus bovenop en ik begrijp nog steeds niet hoe hij alles zo vlug voor elkaar krijgt. Veel positieve reacties gehad van de gasten, dus volgens mij een geslaagde avond.

door Janne Plugge van Galapagos B.V.

Tevreden

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Jordi heeft een uur entertainment verzorgd op de bruiloft van onze dochter. Dit was een verrassing voor het bruidspaar en ze vonden het geweldig. Er wordt nu nog over gesproken.

door Rolien Tieman-Compagnie
Reacties 31 oktober 2010