Goochelaar Nijmegen

Goochelaar Nijmegen

Zoekt u een goochelaar in Nijmegen? Goochelaar Jordi heeft een ruime ervaring in optredens op onder andere borrels, bruiloften, recepties en allerlei verschillende soorten feesten. Hij zal uw gasten verrassen met een divers repertoire aan goocheltrucs die geweldig zijn voor jong en oud. U kunt hem boeken voor de meest uiteenlopende evenementen op allerlei locaties door heel Nederland.

De kenmerken van Goochelaar Jordi

Goochelaar Jordi staat bekend om de volgende kenmerken:

  • Winnaar van verschillende prijzen
  • Jarenlange ervaring
  • Altijd een succes
  • Geen reiskosten
  • Humor, vingervlugheid en interactie

goochelaar nijmegenGoochelaar Jordi heeft al vele prijzen in ontvangst mogen nemen waar hij erg trots op is. Hij heeft 20 jaar ervaring in deze branche en hij heeft dus al opgetreden op allerlei soorten feesten en evenementen. De reacties zijn altijd geweldig en de gasten zijn vaak helemaal onder de indruk. Wanneer Jordi als goochelaar in Nijmegen komt optreden, berekent hij geen reiskosten. Hij werkt door heel Nederland en in elke uithoek worden zijn optredens zeer gewaardeerd. Waar hij om bekend staat is zijn humor, vingervlugheid en de interactie die hij met het publiek heeft.

Een onvergetelijke avond

Een goochelaar in Nijmegen geeft een bijzonder en magisch effect aan uw evenement. De shows die Jordi geeft zijn van hoge kwaliteit en het lijkt haast onmogelijk wat hij allemaal kan. Het doel is om u een fantastische avond te bezorgen die u niet snel zult vergeten. Jordi is een rasartiest die werkt met ontzettend snelle trucs die uw gasten versteld zullen doen staan.

Goochelaar in Nijmegen boeken

Wilt u een goochelaar in Nijmegen boeken voor uw feest, evenement, borrel of receptie? Jordi maakt er gegarandeerd een onvergetelijke avond van. Neem contact met ons op om hem te boeken als bijvoorbeeld tafelgoochelaar, huwelijksgoochelaar of kindergoochelaar. Er is van alles mogelijk en wanneer u uw budget aan ons doorgeeft bespreken we deze mogelijkheden graag met u.