Home » optredens » Goochelaar Kinderfeestje

Goochelaar Kinderfeestje

Als je een kinderfeestje organiseert wil je uiteraard iets doen wat bijzonder is, iets wat de kinderen lange tijd zal bijblijven, en indien mogelijk ook nog leuk is voor de ouders en de rest van de familie. Tover iedereen even om tot kind met een goochelaar op een kinderfeestje.

Elk kinderfeest kan wat magie gebruiken

kindergoochelaar

Eén kind kan al een hele klus zijn om bezig te houden, een huis vol kinderen is een uitdaging op zich. Natuurlijk kunnen de kinderen zich goed vermaken maar je bent veel bezig met controleren, sturen en af en toe de kinderen in toom te houden. Computerspellen zijn op een kinderfeestje niet bijzonder, en film kijken wordt ook een beetje saai, maar met een live entertainer maak je ieder kind blij! Wat is een goede act om kinderen van verschillende leeftijden te amuseren? Als je daarover moet nadenken heb je nog niet eerder goochelaar Jordi op een kinderfeestje meegemaakt. Dat is vermaak van het hoogste niveau, en geschikt voor elk kind, ook als ze stiekem volwassen zijn.

Het is haast een wonder als alle kinderen op een kinderfeestje de ogen op dezelfde plek gericht hebben. Wanneer goochelaar Jordi binnentreedt draaien alle kinderkopjes direct naar dit mysterieuze figuur. Met een aantal eenvoudige attributen weet hij elk kind te betoveren. Het meest verlegen kind durft samen met Jordi een truc uit te voeren voor het publiek, en de grootste belhamel wordt zo mak als een lammetje als hij de grote goochelaar Jordi mag assisteren.

Samen een goochelact opvoeren

kindergoochelen

De magie van een goochelaar op een kinderfeestje schuilt in de interactie. Goochelaar Jordi voert niet zomaar een act op, de kinderen worden op interactieve wijze betrokken bij de trucs. Je ziet de verbazing op de gezichtjes van de kinderen als er weer een verbazingwekkende truc ten einde komt. Er is maar één deel van de act wat voor teleurstelling zorgt; wanneer goochelaar Jordi weer moet vertrekken… Maar tot die tijd zorgt hij dat alle kinderen, ouders, familie en vrienden zich allemaal vermaken met een magisch avontuur op elk kinderfeest.

Goochelen is een vorm van entertainment waarin iedereen wordt meegesleept, van jong tot oud. Kleine kinderen ervaren de act van goochelaar Jordi heel anders dan wat oudere kinderen, maar iedereen staat verstelt van die wonderbaarlijke trucs. Goochelaar Jordi voelt zich overal thuis, en weet elk publiek te betoveren en te boeien.

Goochelaar Jordi maakt Unox magisch

Unox Kinderfeestje

Bij een actie van Unox werd live entertainment als prijs verloot, goochelaar Jordi was één van de professionele acts die Unox inschakelde om hun klanten te verrassen. Goochelaar Jordi is te boeken door grote ondernemingen en voor particuliere kinderfeestjes, gewoon bij jouw kind in huis. Geen podium is te groot, en geen huiskamer te klein voor goochelaar Jordi om deze te transformeren in een goochelact die alle aanwezigen nog lang bij zal blijven, ook de volwassenen!

De goochelact voor kinderen is overigens ook te boeken voor volwassenen met een jong hart, neem contact op voor alle mogelijkheden. Maak van een kinderfeestje een magische herinnering!

Andere blog artikelen

 • Unox Kinderfeestje

  Unox heeft nu een leuke actie! Met de actieblikken Knaks kun je een kinderfeestje winnen met een professionele goochelaar! Er worden 100 kinderfeestjes weggegeven. Inmiddels…

 • Er zijn goochelaars die bewust niet op de televisie willen optreden. Deels omdat ze bang zijn dat de camera de truc vanuit het verkeerde standpunt…

 • goochelaar huren amsterdam

  Een optreden aan de Prinsengracht in Amsterdam is toch al een mooie gelegenheid, wanneer ik op een dakterras mag goochelen is het helemaal bijzonder. Naast…

 • Er worden regelmatig foto’s gemaakt tijdens mijn optredens. Het is leuk voor alle aanwezigen om deze bijzondere en persoonlijke momenten later nog eens te bekijken.…

 • Vandaag is goochelaar Jordi tweede geworden bij de wedstrijd stand-up goochelen: De Grote Prijs van Vlaanderen.

 • kindergoochelen op een basisschool

  Hieronder zie je de foto's van mijn optreden op de Cees Wilkeshuisschool in Deventer. Ik heb mijn kunsten al meerdere keren voor deze basisschool mogen…

door | mrt 28, 2016 | optredens

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

goochelaar Jordi nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Eén keer per maand verstuurt Jordi zijn nieuwsbrief. Blijf ook op de hoogte van alle magische belevenissen, nieuwe shows en speciale acties.
Schrijf je hier in -->

Gelukt! :)