Home » goochelaar » Goochelaar Jordi: The Comic Book Hero

Goochelaar Jordi: The Comic Book Hero

Superhelden zijn populairder dan ooit. Tot voor kort wist slechts een kleine groep comic book fans wie “Ant-Man” was, nu kan oma alle superhelden in “The Avengers” opnoemen. Zelf ben ik blijven steken bij Suske en Wiske en De Zingende Zwammen, waarschijnlijk omdat daar een goochelaar in voorkomt. Maar nu kan ik met gepaste trots de nieuwste superheld aankondigen: Goochelaar Jordi! De superheld met magische vingertoppen en een toverhoed vol met betoverende verrassingen!

Karikatuur goochelaar Jordi

Met dank aan tekenaar Thijs Wessels

Als je zojuist teruggekeerd bent van zoeken op Bol.com naar mijn laatste avonturen, moet ik je helaas teleurstellen; er is nog geen stripverhaal van Goochelaar Jordi verkrijgbaar. Maar ik zou het niet erg vinden als karikaturist Thijs Wessels naast deze karikatuur ook een comic book uit zou brengen… Veel concurrentie is er niet, je hoort immers niet zoveel over Zatanna, de vrouwelijke illusionist uit de Justice League van DC Comics.

Ik ken Thijs Wessels nog van een optreden bij Webton, toen schreef hij nog een leuke reactie:

sterrenGoochelaar Jordi bij Webton aan het werk gezien. Erg knap hoe hij kaarten laat verdwijnen en weer terug tovert ???? Alles met een gezonde dosis humor, TOP!

Niet zo lang geleden mocht ik voor hem een pagina maken voor de website Artiest.nl. Daarbij kon ik geen beroep doen op goocheltrucs uit de hoge hoed, ik moest me houden aan de richtlijnen van WordPress en Google. Zou Spider Man naast het spinnen van webben ook een bijbaantje hebben als web designer?

Artists United

Marvel heeft “The Avengers”, DC heeft “The Justice League”, ik behoor tot “Artists United”, een team van super entertainers. Tenminste, zo lijkt het, want Artiest.nl breidt zich steeds verder uit met artiesten die soms bovennatuurlijke talenten lijken te bezitten. Je vindt hier niet alleen goochelaars, maar ook zangers, muzikanten, clowns en andere soorten professionele entertainers. Neem ook snel een kijkje en maak kennis met het almaar groeiende aanbod artiesten. Ik sta niet alleen vermeld als artiest op deze site, het is ook een project van mijn online marketing bedrijf JOR.nl.

Andere blog artikelen

door | feb 25, 2019 | goochelaar

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *