Home » optredens » Goochelaar Jordi in Winterswijk

Goochelaar Jordi in Winterswijk

Je weet als live artiest nooit precies wat je kunt verwachten tijdens een boeking. Het weer bijvoorbeeld, de ene keer sta je in de stromende regen, de andere keer straalt de zon je tegemoet. Dat laatste was het geval toen ik in Winterswijk werd gevraagd een 55 jarig huwelijksfeest bij te wonen. De gemeente had beter Zomerswijk kunnen heten, zo mooi was het die dag!

Even kennismaken met een centrale act

Er zijn verschillende acts die ik als goochelaar aanbied, de centrale act en tafelgoochelen zijn de meest populaire stijlen. Deze middag mocht ik ze beide inzetten om het aanwezige publiek te vermaken. Een centrale act wordt opgevoerd voor alle gasten tegelijkertijd. Dat kan vanaf een podium plaatsvinden maar dat hoeft niet, zolang iedereen het optreden goed kan zien is het mogelijk een centrale act op te voeren. Mijn aanwezigheid was een verrassing voor de gasten, op deze manier kon iedereen even met mij kennismaken voordat ik me tussen het publiek zou mengen.

Goochelaar aan tafel

Tafelgoochelen is de officiële naam, tegenwoordig wordt het ook vaak Street Magic genoemd. Ik loop dan tussen de aanwezigen door en schuif steeds aan bij een groepje mensen om enkele trucs uit te voeren. Alleen goocheltrucs opvoeren is daarbij echt niet voldoende, het is juist die interactie die elke truc een unieke ervaring maakt. Ik gebruik daarbij ook behoorlijk wat humor om de mensen echt een memorabel moment te geven. De humor gaat overigens nooit ten koste van het publiek, zelfs als ik je “beetneem” moet iedereen mee lachen, het is nooit uitlachen!

Tot binnenkort

Wanneer er tijdens een optreden alweer een nieuw optreden wordt ingepland is dat voor mij een teken dat mijn bezoek in goede aarde is gevallen. En dat was hier het geval, zo ben ik voortaan vriend aan huis in Winterswijk en omgeving!

Goochelaar Tuinfeest

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Goochelaar Jordi Jansen was een groot succes op het tuinfeest ter gelegenheid van het 55-jarig huwelijk van mijn ouders! Eerst verraste hij iedereen met een centrale act en daarna ging hij de groepjes mensen langs met zijn ongelofelijke trucs. Bij een enkele truc was ik zo in de war gebracht dat ik aan mijn eigen mentale vermogens begon te twijfelen. Het was een fantastische ervaring en dat vonden alle andere aanwezigen ook. Jordi brengt zijn trucs met veel humor, maar door zijn innemende, integere en beschaafde persoonlijkheid zette hij niemand voor schut. Jordi was ook ruim op tijd aanwezig en is non-stop aan het goochelen geweest!
Een van de gasten heeft Jordi meteen geboekt voor haar eigen feest over een paar weken! Een groter compliment kunnen we hem niet geven!”

Hartelijke groet en nogmaals veel dank voor je optreden!

door Xenia Meijer

Boek ook een tafelgoochelaar…

Andere blog artikelen

 • goochelaar in Stroe

  Niet alle relaties zijn bestemd voor de eeuwigheid. Ja, je kunt een paar in de echt laten verbinden, maar wie weet wat er in de…

 • Er zijn goochelaars die bewust niet op de televisie willen optreden. Deels omdat ze bang zijn dat de camera de truc vanuit het verkeerde standpunt…

 • goochelaar huren amsterdam

  Een optreden aan de Prinsengracht in Amsterdam is toch al een mooie gelegenheid, wanneer ik op een dakterras mag goochelen is het helemaal bijzonder. Naast…

 • Er worden regelmatig foto’s gemaakt tijdens mijn optredens. Het is leuk voor alle aanwezigen om deze bijzondere en persoonlijke momenten later nog eens te bekijken.…

 • Plaatsnaam bordje Joppe

  Er hebben al veel illusionisten opgetreden in Las Vegas. Van Siegfried & Roy met tijgers naar David Copperfield die een rondje vliegt, en het duo…

 • bordje Eernewoude

  Dit optreden was op een boot! Dit was voor mij voor het eerst dat ik op een boot mocht optreden. Ronald en Joke zijn op…

door | jun 25, 2012 | optredens

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *