Home » goochelaar » Goochelaar Jordi in de Stentor

Goochelaar Jordi in de Stentor

De Stentor is een regionale krant die verschijnt van Flevoland tot in de Achterhoek en van Noordwest-Overijssel tot aan de Zuidwestelijke Veluwe. De naam Stentor komt uit de Griekse mythologie. Het was vroeger een boodschapper of ceremoniemeester, in Engeland en Schotland treden ze nog steeds op tijdens grote plechtigheden. Publieke figuren dus, net als goochelaars eigenlijk! Onlangs werd ik gebeld door de redactie van De Stentor voor een interview in de krant, driemaal raden wat het onderwerp was…

Goochelaar Jordi kaartenn

Goochelaar tijdens Corona

Veel beroepen hebben flinke klappen moeten incasseren in 2020 en we zijn nog niet aan het einde van deze pandemie. Een journalist van de Stentor bracht me een bezoek om te vragen hoe ik als goochelaar het afgelopen jaar met Corona heb doorstaan. Ik moest eerlijk toegeven dat ik een verdwijntruc zoals deze vorig jaar plaatsvond niet eerder had meegemaakt. Van een overvolle agenda tot een volledig lege kalender door een onzichtbaar klein virus.

Altijd iets achter de hand … of in de mouw

Goochelaars staan erom bekend dat ze zaken verbergen. In hun mouw, achter een doek of verborgen met spiegels. Ik kon gelukkig een paar diploma’s uit mijn mouw toveren en jarenlange ervaring in de medische sector laten zien. Zo kon ik weer aan de slag in een periode dat mijn carrière als goochelaar even stil kwam te liggen. Het goede nieuws is dat ik langzaam maar zeker de draad weer kan oppikken, de regels worden losser en het besmettingsgevaar neemt af. Ik zie er naar uit om binnenkort weer op verschillende locaties op te treden, houd mijn website en Facebook pagina in de gaten!

Goochelaar Jordi vuur

Nog steeds fotogeniek?

Ik heb jarenlang als gezicht van Fair Play Casino op posters voor het raam, borden voor de deur en zelfs op bestelwagens gestaan. Naast de journalist van De Stentor kwam er ook een fotograaf op bezoek. Die heeft een serie mooie foto’s gemaakt. In de krant was slechts ruimte voor één foto, gelukkig heb ik toestemming gekregen om de andere foto’s ook te gebruiken. Zelfs als je me nog niet in levende lijve kunt zien, kun je wel alvast weer wennen aan mijn ‘look’. En deze foto’s zijn geheel ‘Corona proof’!

Andere blog artikelen

door | jun 25, 2021 | goochelaar

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *