Home » goochelaar » Goochelaar Jordi in de NRC

Goochelaar Jordi in de NRC

Als goochelaar Jordi rijd ik stad en land af voor optredens tijdens evenementen, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden. Hoewel ik me als professionele goochelaar full-time bezig zou kunnen houden met dit werk heb ik toch een andere keuze gemaakt. Onlangs stond er in het NRC een artikel over de carrière van mijn vrouw als virtueel assistent en mijzelf als goochelaar en SEO specialist.

artikel NRC

Niet alleen maar goochelen

In een vorig blog artikel heb je kunnen lezen dat ik jarenlang in het ziekenhuis heb gewerkt. Dat heb ik met veel plezier gedaan maar via mijn werk als goochelaar ontdekte ik een nieuwe passie; websites optimaliseren. Om mijn eigen website goochelaarjordi.nl onder de aandacht te brengen, maar toen steeds meer ondernemers mij vroegen om hulp met hun website begon het balletje te rollen. Het resultaat is JOR.nl, een bureau voor het ontwerp en optimalisatie van websites voor diverse soorten ondernemers.

Privé en zakelijk niet gescheiden houden

Het wordt altijd afgeraden om werk en privé te combineren, toch was mijn vrouw ooit mijn persoonlijke taxichauffeur. Nu werken we ook samen met onze andere projecten én we moeten uiteraard nog tijd vrijhouden voor onze twee kinderen. Als je denkt dat mijn goocheltrucs ingewikkeld zijn moet je eens proberen drie carrières te combineren met een gezinsleven! Daarom heb ik onlangs besloten een keuze te maken en te stoppen met mijn werk in het ziekenhuis. Hoewel goochelen mijn grote passie is (naast mijn vrouw en kinderen uiteraard!) vind ik het heerlijk om optredens op locatie af te wisselen met sites bouwen en verbeteren in mijn eigen kantoortje thuis, samen met mijn vrouw.

Goochelen kun je op vele manieren doen, lees het volledige artikel om te zien welke balletjes ik omhoog houdt!

Andere blog artikelen

door | apr 18, 2018 | goochelaar

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *