Home » goochelaar » Goochelaar Jordi in 3D!

Goochelaar Jordi in 3D!

Er worden regelmatig foto’s gemaakt tijdens mijn optredens. Het is leuk voor alle aanwezigen om deze bijzondere en persoonlijke momenten later nog eens te bekijken. Toen ik van mijn optreden in Vianen de foto’s te zien kreeg was ik in eerste instantie een beetje teleurgesteld. Ik probeer weliswaar vlugger te goochelen dan het menselijk oog kan waarnemen, maar deze foto’s leken niet geheel scherp. Toen ontdekte ik dat het geen normale foto’s waren, maar 3D foto’s! Ik ging direct op zoek naar mijn rood-groen 3D brilletje die ik ooit ergens had gekregen, en zag toen mijn eigen act op een manier zoals ik die niet eerder had gezien!

Twee optredens, dubbel succes

Ditmaal werd ik gevraagd om tweemaal een centrale act op te voeren voor ongeveer 25 tot 30 personen per keer. Dat is klein genoeg om die persoonlijke sfeer te waarborgen, en groot genoeg om dat groepsgevoel tot stand te brengen. Het publiek bestond uit een combinatie van kinderen en volwassenen tijdens dit gezamenlijke verjaarsfeest van Hans van der Werff en Marleen Schoemaker. Bij een centrale act spreek ik vooraf zoveel mogelijk details door met de opdrachtgever zodat ik een act kan presenteren die het publiek van de eerste tot de laatste minuut weet te onderhouden. Volgens de reacties achteraf was dat goed gelukt. De interactie met het publiek speelt hierbij ook een belangrijke rol. Dit is het element dat ik vooraf niet kan voorspellen, en het is altijd weer een aangename verrassing hoe enthousiast mensen reageren op de diverse goocheltrucs. Naast verwondering werd er ook veel gelachen, helemaal top dus!

Bekijk het maar…in 3D

Heb je zelf nog een rood-groen brilletje ergens achter in een lade liggen? Neem deze dan eens tevoorschijn en bekijk onderstaande 3D foto. Het is alsof je er zelf bij was! Je kunt helaas niet achter mijn rug kijken, dan zou je kunnen zien dat ik stiekem wat attributen heb verstopt in mijn achterzak. Dat had ik misschien beter niet kunnen verklappen!

Goochelaar Jordi in 3D

Goochelaar verjaardag

5 “ster”“ster”“ster”“ster”“ster”

Zondag 3 februari 2013 gaf goochelaar Jordi twee voorstellingen van een half uur op de gezamenlijke verjaardag van mij en mijn vrouw. In een aparte ruimte, tweemaal voor een groep van 25 tot 30 mensen.
Jordi was geweldig. Iedereen genoot met volle teugen. Kleine kinderen, volwassenen, iedereen. Wij waren niet alleen onder de indruk van vingervlugheid, maar ook van de charmante presentatie en slimme opbouw van het programma. De spanning werd mooi opgebouwd, het publiek werd uitstekend betrokken. Het contact met publiek was persoonlijk, warm en intens. De sfeer was ontspannen en plezierig. Er was niet alleen “ooh” en “aah”. Er werd ook gelachen. Kortom: een vijfsterrenshow die wij graag iedereen aanbevelen.
Groeten en bedankt!

door Hans van der Werff en Marleen Schoemaker Wilt u ook een vijfsterrenshow? Neem vandaag nog contact op!

Andere blog artikelen

door | feb 8, 2013 | goochelaar

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *