Goochelaar voor Jong en Oud

Bij het boeken van live entertainment kan de samenstelling van de gasten voor een uitdaging zorgen; hoe kies je een act die aansluit bij een divers publiek, opgebouwd uit gasten die uit meerdere generaties bestaat? Een bandje met Rock&Roll of Jazz klassiekers? Dan vallen de tieners in slaap. Een clown met een rode neus? Toch een beetje kinderachtig misschien. Een live Dj met stampende beats en disco lichten? Misschien niet de meest prettige omgeving voor opa en oma. Van Houdini tot Hans Klok en Street Magic, iedereen houdt van goocheltrucs. Wanneer je op zoekt bent naar entertainment voor alle leeftijden is een goochelaar altijd een geslaagde keuze!

goochelaar voor jong en oud

Spelen met ballonnen

ballon goochelaarWaar een feest is zijn ballonnen. Grote en kleine ballonnen met prachtige kleuren. Geen enkele ballon is zo bijzonder als een langwerpige ballon in de handen van een goochelaar. Met enkele bewegingen, vouwen en rotaties verander ik elke ballon in letterlijk een handomdraai in een dier, of een zwaard, of een kroon. Kleine kinderen kunnen geen genoeg krijgen van die magische ballon transformaties. Wanneer ze ook nog eens het resultaat mee mogen nemen lopen ze de rest van de dag met een glimlach op hun gezicht, en een ballonfiguur in de handen of op het hoofd.

Een aandenken van een prachtig moment

goochel kaartNaast ballonnen geef ik ook regelmatig een kaart weg. Er zijn veel kaarttrucs, en hoe vaak je ze ook ziet op de televisie, zelf onderdeel uitmaken van een kaarttruc blijft een wonderbaarlijke gebeurtenis. Zelfs wanneer ik de truc in slow motion uitvoer zien de mensen niet hoe het in elkaar steekt. Ik geef regelmatig de “winnende” kaart mee als aandenken. Ik hoor ook regelmatig terug dat mensen de kaart inlijsten of op het prikbord hangen thuis of op kantoor. Een fysieke herinnering aan een prachtige dag.

Leeftijd speelt geen rol, iedereen kan genieten van een leuke goocheltruc. Een stukje “clean” entertainment dat jong, oud en alles wat daartussen zit zal aanspreken.


Top attractie!

Jordi heeft ons 12,5 jarig huwelijksfeest opgeleukt met zijn goocheltrucs. Geweldig hoe hij elke groepje wist te verbazen met zijn magie en top hoe hij de kinderen er bij betrok met de dierenballons als kers op de taart. Echt een top attractie voor elk evenement, hoe groot of klein ook. Jordi heeft er afgelopen zaterdag fans bij gekregen!

door Joyce van Herk

Super!

Het optreden van afgelopen zaterdag was echt geweldig!Voor jong en oud, de kaart trucs, de ballondieren … het was top. Mijn kaart heb ik niet ingelijst, maar hij hangt wel op mijn prikbord. Dank je wel Jordi.

door Monique Kielliger

Geef een reactie

Recente berichten

Blog