Wilt u ook een goochelaar huren op uw evenement?

Het is een hele uitdaging om een keuze te maken voor geschikt entertainment tijdens een evenement. Welke doelgroep betreft het? Welke leeftijd? Een muziekact kan een gezellig gesprek verstoren, een clown is leuk voor de kinderen maar volwassenen zitten daar niet altijd op te wachten. Goochelaar Jordi weet uit ervaring dat vrijwel iedereen een goocheltruc kan waarderen. Even een opvallende truc voor enkele aanwezigen en snel weer verder. Een goochelaar op een evenement is nooit een storende factor maar een sfeerverhoger. Zeker bij kleine trucs kan een goochelaar inspelen op de toeschouwers, van jong tot oud.

Wat zijn de prijzen voor het huren van een goochelaar?

goochelaar hurenDe tarieven voor een goochelact op een evenement kunnen variëren. Vaak is er een keuze uit een podium act, een doorlopende act tussen het aanwezige publiek of een combinatie van beiden. De duur van de aanwezigheid is een factor evenals de wensen van de opdrachtgever. Sommige artiesten rekenen daarnaast ook reiskosten, goochelaar Jordi rekent alleen voor de act. In Nederland worden geen extra vervoerskosten berekend. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Voor welke gelegenheid wilt u een goochelaar huren?

Goochelaar Jordi voelt zich net zo comfortabel op een kinderfeestje als tussen zakenmensen. Leeftijd speelt geen rol als je kijkt naar een opmerkelijke goocheltruc. Bij een trouwfeest komen mensen van verschillende generaties samen, bij een zakenborrel is het prettig als iemand een stukje luchtigheid inbrengt. En ja, Jordi kan ook dieren van ballonnen maken voor kinderfeestjes.

Een goochelaar huren voor een kinderfeestje

kinderfeestjeHet kan moeilijk zijn de aandacht van kinderen vast te houden. Zeker bij een kinderfeestje staat de tent al gauw op zijn kop. Toch is het verbazingwekkend hoe geconcentreerd kinderen zijn als er een goochelaar in de kamer staat. De interactie met de kinderen maakt het spannend, ook de ouders genieten als hun kleine als assistent mag optreden met de grote goochelaar.

Huur een goochelaar voor uw zakelijke evenement

Bij zakelijke evenementen kan het lastig zijn om het ijs te breken. Dan is een tafelgoochelaar zoals Jordi een welkome gast. Hij spreekt aanwezigen aan tijdens een borrel en voert aan de statafel een truc uit voor een handvol genodigden. Deze gezamenlijke ervaring leidt tot geanimeerde gesprekken tussen mensen die elkaar niet eerder ontmoet hebben. Ook op een personeelsfeest kan goochelaar Jordi de stemming in de zaal brengen door juist die teamleider uit te kiezen die altijd zo serieus is. Dit soort hilarische interacties verhogen de sfeer op elk zakelijk evenement.

Huur een goochelaar in voor uw bruiloft

goochelaar trouwfeestTijdens een bruiloft komen twee families samen en ook nog eens vrienden en kennissen. Een gemêleerd gezelschap, het is lastig om die samen te brengen. Dat is geen probleem voor goochelaar Jordi. Als centrale act zet hij het bruidspaar in het zonnetje, daarnaast gaat hij van zaal tot zaal en van tafel tot tafel om de mensen een memorabel moment mee te geven.

Huur een beursgoochelaar in

beursgoochelaarGoochelaar Jordi wordt vaak ingezet om bezoekers tijdens een beurs te amuseren. Daardoor blijven bezoekers langer op de beurs, en Jordi kan publiek trekken naar de standhouders. Nadat goochelaar Jordi weer enkele bezoekers heeft vermaakt kan de standhouder een gesprek aanknopen met potentiële klanten.

Goochelaar Jordi is een graag geziene gast op elke evenement. Neem contact op voor meer informatie en een offerte op maat, zodat uw evenement een magische gebeurtenis wordt.