Home » goochelaar » Goochelaar huren Amsterdam

Goochelaar huren Amsterdam

Goochelaar huren in Amsterdam?

goochelaar huren amsterdamAmsterdam is een bruisende stad waar alles mogelijk is. Alle unieke elementen van Nederland komen samen in deze stad. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat jaarlijks vele toeristen een bezoek brengen aan deze wereldstad. Voor vermaak en entertainment komen ook Nederlanders graag naar Amsterdam toe, hier is altijd wel iets te beleven. Van historische gebouwen en prachtige musea, naar de coffee shops waar ze niet alleen koffie serveren, en de dames achter glas die je aandacht proberen te trekken. Amsterdam is echt een magische stad. Daarmee is het ook de ideale plaats voor goochelaar Jordi om zijn goocheltrucs te vertonen. Op grote evenementen en in kleine kring, geen locatie is te groot of te klein voor de trukendoos van goochelaar Jordi.

Goochelaar Jordi heeft al vaak op mogen treden in Amsterdam voor verschillende feesten en evenementen. Hier zijn enkele opvallende voorbeelden van optredens in Amsterdam:

Kloppen voor binnenkomen

close up goochelaarToen Theeuwes orthopedie en voetzorg een nieuwe locatie betrok was dat reden voor een feestje! Om deze gedenkwaardige dag een magisch tintje te geven werd goochelaar Jordi gevraagd om de bezoekers van live entertainment te voorzien. Goochelaar Jordi was aan de vroege kant en werd naar zijn kleedkamer verwezen. Op de deur prijkte een bordje met zijn naam. Het was de eerste keer dat hij gebruik mocht maken van een eigen kleedkamer met naam! De aanwezige gasten werden ook aangenaam verrast door de opmerkelijke trucs die hij ter plekke opvoerde. Zo werd de nieuwe locatie van Theeuwes orthopedie en voetzorg op een magische wijze ingewijd.

Gezellig Amsterdams verjaardagsfeestje

goochelaar bij verjaardagGoochelaar Jordi komt ook graag bij de mensen thuis. Zo werd hij door ouders uitgenodigd om voor de verjaardag van de zoon een optreden te geven. Alle aanwezigen waren zeer onder de indruk en de jarige job nog het meest! Goochelaar Jordi goot water in een krant dat vervolgens verdween. Ook andere objecten verdwenen en verschenen op de meest vreemde plaatsen. En dat vond gewoon plaats in een woonhuis, er was geen ruimte voor valluiken, rookmachines en assistentes om de aandacht af te leiden. De meest indrukwekkende trucs zijn vaak de kleinste, toen de zoon des huizes een toverstok in zijn eigen hand zag “smelten” wist hij wat hij later wilde worden: Goochelaar!

Houdt de aandacht met goocheltrucs

inmacTijdens het Inmac MeetingPoint Event was het een komen en gaan van mensen. Om de aanwezigen langer op de beurs te houden werd goochelaar Jordi gevraagd om de bezoekers te verbazen met zijn trucs. Op rustige momenten wist hij de mensen te amuseren. Dat gaat heel persoonlijk, Jordi begeeft zich tussen de aanwezigen en betrekt de mensen bij de trucs. Aan het einde bracht goochelaar Jordi ook nog een afsluitende act ten tonele. Het was wederom een geslaagde dag in Amsterdam!

Wilt u een goochelaar huren in Amsterdam?

Als u in Amsterdam op zoek bent naar een professionele entertainer die perfect op zijn plaats is op een klein kinderfeest en op een grote beurs of evenement ben je bij goochelaar Jordi aan het goede adres! Jordi maakt deze stad nog magischer!

Andere blog artikelen

door | sep 18, 2017 | goochelaar

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *