Goochelaar Haarlem

Bent u op zoek naar een goochelaar in Haarlem en omstreken? Dan bent u hier op het juiste adres! Goochelaar Jordi verzorgt optredens door heel Nederland voor de meest uiteenlopende feesten en evenementen. Voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden en tarieven kun je direct contact opnemen voor meer informatie en een vrijblijvend advies op maat. Hier zijn alvast enkele diensten die goochelaar Jordi aanbiedt in regio Haarlem.

  • Tafelgoochelaar: Wat is er nou leuker dan live entertainment aan tafel tijdens een feest of evenement? Als tafelgoochelaar zal Jordi aanwezigen aanspreken, een gezellig praatje maken en de sfeer verhogen door van tafel tot tafel opzienbarende trucs uit te voeren met kaarten, kleine voorwerpen en ook met de gasten zelf! Let op; een tafel is niet inbegrepen!
  • Beursgoochelaar: Op een beurs is het altijd vechten om de aandacht. Goochelaar Jordi is een ware Rattenvanger van Haarlem en weet het winkelend publiek niet alleen te vermaken maar ook op subtiele wijze te sturen. Als algemene beursgoochelaar zal hij het publiek amuseren zodat ze langer blijven en in een positieve stemming zijn.
  • Kindergoochelaar: Kinderen zijn niet altijd eenvoudig te vermaken, maar met goochelaar Jordi is het altijd een feest! Hij betrekt kinderen bij de act als assistent, en leert ze ook zelf enkele trucs uit te voeren. Het enthousiasme en plezier blijft nog lang na het optreden als kindergoochelaar merkbaar. Daarnaast kan goochelaar Jordi ook prachtige ballonfiguren maken.
  • Huwelijksgoochelaar: Een huwelijk is meer een balanceeract, als huwelijksgoochelaar in Haarlem kun je uitstekend terecht bij goochelaar Jordi. Om alle gasten te vermaken uiteraard, maar ook om het bruidspaar even in het zonnetje te zetten of een leuke truc uit te voeren met de ringen.

Meer weten? Neem direct contact op voor meer informatie.

Een magisch moment in Haarlem

Goochelaar Jordi is kind aan huis door heel Nederland, zo trad hij al eerder op tijdens een benefiet etentje genaamd “Magic Moments”.

Lees meer hierover op deze pagina.

optreden benefiet dinner Haarlem

 

Geef een reactie