Goochelaar Groningen

Goochelaar Groningen

Bent u op zoek naar een goochelaar in Groningen? Jordi kunt u boeken voor verschillende soorten shows. Hij heeft jarenlange ervaring in het optreden als goochelaar bij onder andere bruiloften, beurzen, feesten en evenementen.

Waarom kiezen voor goochelaar Jordi?

Er zijn meerdere redenen waarom u ervoor zou kiezen om Jordi te boeken als goochelaar in Groningen. Dit zijn een aantal van zijn eigenschappen:

  • Representatief
  • Uniek
  • Professioneel
  • Enthousiast
  • Humor

goochelaar groningenOp allerlei diverse evenementen komt Jordi als een representatief persoon over. Hij past zich aan de sfeer van het feest aan en zal zich helemaal op zijn gemak voelen tussen de gasten. Hij staat bekend om zijn unieke trucs die razendsnel gaan. Zijn repertoire is erg gevarieerd en zijn goocheltrucs zijn geschikt voor zowel jong als oud. Jordi is een professionele goochelaar die zorgvuldig te werk gaat. Zijn shows zijn daarom ideaal voor verschillende feesten op allerlei locaties. Het enthousiasme is erg aanstekelijk, waardoor Jordi het hele publiek meekrijgt en de aandacht trekt van elke gast. Met zijn humor en professionaliteit zullen zelfs de kritische gasten om zijn als ze Jordi in actie zien.

Shows op maat

Jordi past zijn shows aan het specifieke feest aan waar hij komt optreden. Zo kunt u bijvoorbeeld een centrale act boeken samen met het tafelgoochelen. Hierbij laat Jordi zijn trucs aan alle gasten tegelijk zien. De duur van deze act is ongeveer 10 minuten en u kiest er zelf voor om deze truc als introductie voor het tafelgoochelen te laten zien of ter afsluiting. Deze centrale act is passend bij de gelegenheid. Dit kan bijvoorbeeld een truc zijn samen met het bruidspaar of iemand die jarig is.

Goochelaar in Groningen boeken

Heeft u interesse in een goochelaar in Groningen bij uw feest of evenement? Neem dan contact op met het agentschap van goochelaar Jordi en we vertellen u graag alles over de mogelijkheden.